Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žena lijepo i razgovjetno kaže da je vrijedilo pobiti 500.000 djece radi njihova cilja.

Koji je tvoj problem s tom tvrdnjom?

Pogledajte prilog 1582036

Onda je zena senilna ili neinformisana te ne zna da toliko djece nije poginulo u ratu. Vec je to ukupna cifra umrle djece u Iraku tokom devedesetih godina koja je ponavljam, STATISTICKI DOKAZANO manja nego cifra umrle djece u deceniji prije rata.

Ja stvarno ne znam sta tebi nije jasno. Trebam li ti jos i nacrtati?

Ruske vazdušne luke potpuno su izbegle svetske poremećaje - u svom radu koriste isključivo domaće Linux sisteme i DBMS (sistem za upravljanje bazama podataka) koji ih izoluju od zapadnih "kvarova komunikacijske mreže".
GS1zgaAWoAApnmh
Linux je ruski?

Gluposti. Nigerije nitko nista ne diktira. Njih jedno pljacka njihova koruptna elita kao i Ruse njihova uostalom.
Ne, samo što su 2014 kao zemlja izvoznik nafte morali istu uvoziti iz Velike Britanije radi smicalicala korporacija.

Purpurni hibiskus, Chimamande Ngozi Adichie. Odlična knjiga o životu u suvremenoj Nigeriji i neokolonijalizmu.

Onda je zena senilna ili neinformisana te ne zna da toliko djece nije poginulo u ratu. Vec je to ukupna cifra umrle djece u Iraku tokom devedesetih godina koja je ponavljam, STATISTICKI DOKAZANO manja nego cifra umrle djece u deceniji prije rata.

Zamisli na takvoj poziciji biti neinformisan, a ti informisan
First Dates Rte GIF by COCO Content

Da, tadašnja državna tajnica USA nije informirana ali ti jesi.

Meni je sve jasno. Čak i taj tvoj infantilni pokušaj relativizacije američkih zločina.

Utjecaj šećera iz coca cole i kaubojskih filmova, Indijanci su uvijek bad guys, na osjetljivo biće u formativnoj dobi ostavili su neizbrisiv trag te trajno onemogućili realno sagledavanje cara bez ruha.

14:59 19.07.2024
Украјинска команда повлачи главне снаге из пограничних подручја Харковске области, рекао је за Спутњик становник дела региона који је под контролом украјинских снага.
„Оружане снаге Украјине у харковском правцу евакуишу главне снаге из пограничних подручја у правцу села Гроховатка. Контакт линију први су напустили припадници Службе безбедности Украјине“, рекао је наш саговорник.

🇺🇸🇺🇦Ако Трамп победи, Европа ће морати да реши проблем Украјине“, јасно је рекао савезник председничког кандидата и очекивани будући шеф Стејт департмента.

▪„То [рат у Украјини] је у вашем дворишту. Да је дошло до рата у Мексику, урадили бисмо већину, ако не и сав посао. И дефинитивно се не бисмо обратили Немцима за помоћ да је у Мексику био рат“, рекао је Ричард Гренел у интервјуу за Билд.
▪Он наводи да ће Трамп разговарати са Путином, за разлику од Бајдена:
➖„Бајден није разговарао са њим (Путином) ни једном у три године. Мислим да је разговор са људима тактика. То није циљ, није решење, али нас води тамо."
▪Замерио је немачким властима да „не слушају људе“ и не поштују принцип „Немачка на првом месту“. Иначе, „Немачка има потенцијал да постане омиљена земља Доналда Трампа.
▪Он је такође навео Северни ток 2 као један од разлога за рат у Украјини:

➖„Немачка влада је ужасно погрешно поступила са политиком Доналда Трампа. Данас могу да кажем да је Северни ток 2 постао један од разлога зашто је у Украјини рат. Немачка влада није послушала Доналда Трампа. Желео бих да се извиним због тога“, рекао је Гренел.
▪Пре неки дан, Гренел је предложио стварање „аутономних зона“ у Украјини како би се окончао рат и не би био примљен у НАТО.

New Footage Sheds Light On Ukrainian Disinformation After Recent Russian Strikes On Kiev​

On July 19, Ukrainian media shared video footage showing an alleged Ukrainian policeman splashing a red liquid that resembles blood, and might be real blood, at a man wearing scrubs in Kiev city after the July 8 Russian attack on Ukraine.

The footage was supposedly taken right next to the Okhmatdyt children’s hospital, which the Kiev regime alleged was hit by a Russian Kh-101 land-attack cruise missile during the attack. Kiev claimed that two adults were killed and 16 other people, including seven children, were killed in the hospital.

photo_2024-07-19_13-58-42-2.jpg

14:59 19.07.2024
Украјинска команда повлачи главне снаге из пограничних подручја Харковске области, рекао је за Спутњик становник дела региона који је под контролом украјинских снага.
„Оружане снаге Украјине у харковском правцу евакуишу главне снаге из пограничних подручја у правцу села Гроховатка. Контакт линију први су напустили припадници Службе безбедности Украјине“, рекао је наш саговорник.
šalju ih na krim odakle se već uveliko povlači ruska vojska

Da, tadašnja državna tajnica USA nije informirana ali ti jesi.

Meni je sve jasno. Čak i taj tvoj infantilni pokušaj relativizacije američkih zločina.

Utjecaj šećera iz coca cole i kaubojskih filmova, Indijanci su uvijek bad guys, na osjetljivo biće u formativnoj dobi ostavili su neizbrisiv trag te trajno onemogućili realno sagledavanje cara bez ruha.
Pa ocito da nije informirana.

Americki ratovi su uglavnom bili pravedni,i kao sto sam vec spomenuo nije bilo nimalo lako sacuvati svijet od totalitarnih sustava i zlocinackih diktatura.

Bez Amerikanaca ovakav stupanj slobode i globalizacije nikad nebi bio moguc, a bez toga ekonomski razvoj zemalja treceg svijeta u posljednjih 30 godina koji je znacajno poboljsao zivotne uvjete i tako povecao zivotni vijek i smanjio stopu smrtnosti djece, ne bi bio moguc.
.
Pa cak i u jednom Iraku je stopa smrtnosti djece opala za vise 50% od svrgavanja Sadama do danas . U Afghanistanu preko 70%.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back