- Poruka
- 22.343
Rusi napredovali na 11 mesta na frontu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je zena senilna ili neinformisana te ne zna da toliko djece nije poginulo u ratu. Vec je to ukupna cifra umrle djece u Iraku tokom devedesetih godina koja je ponavljam, STATISTICKI DOKAZANO manja nego cifra umrle djece u deceniji prije rata.Žena lijepo i razgovjetno kaže da je vrijedilo pobiti 500.000 djece radi njihova cilja.
Koji je tvoj problem s tom tvrdnjom?
Pogledajte prilog 1582036
Mirovni sporazum iz Dejtona govori o tragičnom sukobu a agresiju ne spominje.Franjo Tuđman i Alija Izetbegović svojim rukicama potpisali su taj sporazumRusi su agresori, pomiri se sa time, kao i vi 90-tih.
Аку бушилица и двије напуњене резервне батерије.Не треба му ручна брусилица за отварање кокпита као на ф 35?![]()
Linux je ruski?Ruske vazdušne luke potpuno su izbegle svetske poremećaje - u svom radu koriste isključivo domaće Linux sisteme i DBMS (sistem za upravljanje bazama podataka) koji ih izoluju od zapadnih "kvarova komunikacijske mreže".
![]()
Ne, samo što su 2014 kao zemlja izvoznik nafte morali istu uvoziti iz Velike Britanije radi smicalicala korporacija.Gluposti. Nigerije nitko nista ne diktira. Njih jedno pljacka njihova koruptna elita kao i Ruse njihova uostalom.
Zamisli na takvoj poziciji biti neinformisan, a ti informisanOnda je zena senilna ili neinformisana te ne zna da toliko djece nije poginulo u ratu. Vec je to ukupna cifra umrle djece u Iraku tokom devedesetih godina koja je ponavljam, STATISTICKI DOKAZANO manja nego cifra umrle djece u deceniji prije rata.
Ja stvarno ne znam sta tebi nije jasno. Trebam li ti jos i nacrtati?
Da, tadašnja državna tajnica USA nije informirana ali ti jesi.Onda je zena senilna ili neinformisana te ne zna da toliko djece nije poginulo u ratu. Vec je to ukupna cifra umrle djece u Iraku tokom devedesetih godina koja je ponavljam, STATISTICKI DOKAZANO manja nego cifra umrle djece u deceniji prije rata.
Ja stvarno ne znam sta tebi nije jasno. Trebam li ti jos i nacrtati?
Pa jesam. Upravo sam ti gore prezentirao statistke UN-a o smrtnosti djece.Zamisli na takvoj poziciji biti neinformisan, a ti informisan
![]()
Jedini agresor na ovoj palneti je NATO. Napali su SRJ (Srbiju), napali su i Ukrajinu. A gde su Sirija, Avganistan, Irak, Libija...Rusi su agresori, pomiri se sa time, kao i vi 90-tih.
Odličan video, baš se lepo vidi kako ga obaraju!
tako su govorili i 72geKissinger je tata petrodolara.
No, tata je umro, a ni petrodolar se ne ćuti dobro.
spas od nacista i komunistaZbog čega? Što su to oni nama dobrog donijeli?
šalju ih na krim odakle se već uveliko povlači ruska vojska14:59 19.07.2024
Украјинска команда повлачи главне снаге из пограничних подручја Харковске области, рекао је за Спутњик становник дела региона који је под контролом украјинских снага.
„Оружане снаге Украјине у харковском правцу евакуишу главне снаге из пограничних подручја у правцу села Гроховатка. Контакт линију први су напустили припадници Службе безбедности Украјине“, рекао је наш саговорник.
Pa ocito da nije informirana.Da, tadašnja državna tajnica USA nije informirana ali ti jesi.
Meni je sve jasno. Čak i taj tvoj infantilni pokušaj relativizacije američkih zločina.
Utjecaj šećera iz coca cole i kaubojskih filmova, Indijanci su uvijek bad guys, na osjetljivo biće u formativnoj dobi ostavili su neizbrisiv trag te trajno onemogućili realno sagledavanje cara bez ruha.
Niti jedno. Jugoslaviju je oslobodila Crvena Armija i partizani.spas od nacista i komunista