febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.551
Skrkanje i srokanje russoagresora
A mutno Dunavo ne vidose

A mutno Dunavo ne vidose

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto toliko su i Srbi zato što je Klinton po savetu par ljudi koji su radi efekta hteli intervenciju u Evropi napao Srbiju. U retrospektivi je u Americi svima ozbiljnim jasno da je upravo to bilo ono što je dovelo Putina na čelo Rusije - svaka posledica ima svoj uzrok, a baš sve na kraju krajeva proizvede i neke nepredviđene posledice.Znači i Poljaci su krivi što ih je napao Vermaht.
Kako si to zaključio, majke ti? Ja samo kažem da je to isto...ameri nama kosovo a rusi Ukrajini donbasTebi su očito Šiptari nekako bliži od Srba, problem je to što to nije uzajamno, nema toga s njihove strane.
Nikom osim tebe nije baš svejedno ko je onaj što trpi dotična osvajanja. S obzirom na velike nekonzistentnosti u tvojim stavovima može se dići do zaključka da je u pitanju progresivizam iz pomodarstva.Vidiš kako je to isto...kažem ti i rusi i ameri, to bre samo da osvaja i otima...doduše nekako svi više vole da ih osvoje ameri nego rusi, ali šta je tu je...mi smo uvek bili kurate sreće
Ako je isto, što onda po ceo dan ovde kukate što Rusi tamburanju naciste po usra ini ?Kako si to zaključio, majke ti? Ja samo kažem da je to isto...ameri nama kosovo a rusi Ukrajini donbas
Ukrajina će ti vratiti Kosovo? Odrasti.Kako si to zaključio, majke ti? Ja samo kažem da je to isto...ameri nama kosovo a rusi Ukrajini donbas
Fascinantno je da se na realpolitčke argumente (hebi ga jači su) pozivate samo kad je u pitanju uništavanje Srbije: vidiš, Zlobodana, ludu Miru i pljačkaše iz SPS je na vlasti održavao upravo zapadni pritisak na Srbe kao na takve.Kako si to zaključio, majke ti? Ja samo kažem da je to isto...ameri nama kosovo a rusi Ukrajini donbas
Није битно да ли сам Бугарин, Чех, Африканац, битно је како сам образован и где живим. Али пре свега, најважније је да разумем најосновнији концепт света – шта је зло, а шта добро. Бојим се да ти и неки људи овде не разумете овај концепт који је стар колико и хомосапиенс.Boris se kao gorljivi bugarski patriota ovde poziva na civilizovanu Evropu a na drugim temama piše i ovo:
Pogledajte prilog 1580690
Nisu je lagano ugurali u zrakomlat na vreme.
F16 ipak nece biti isporuceni.Gospodine Predsedniče, gde su jeb ote ovi avioni? F-16 gde su? Ovde je nevolja! Kao što ne možete da razumete, ovde je svima veoma teško! Možda možete pomoći na bilo koji način? Gospodine predsedniče, ovaj rat je već sjeban!“
Sve će ih Rusi pobiti
Ukrajina pregovara o potpunoj kapitulaciji inprihvatanju svih Ruskih uspova.Skrkanje i srokanje russoagresora![]()
A mutno Dunavo ne vidose
Ima veze sa napadom na komšije.jel to ima ikakve veze sa poljoprivredom u omahi...
Je li to prvi ili drugi program RT dojavioUkrajina pregovara o potpunoj kapitulaciji inprihvatanju svih Ruskih uspova.
NAFO prdnuo u cabar…
Ne.Je li to prvi ili drugi program RT dojavio
Je li to prvi ili drugi program RT dojavio
Aj budi ozbiljan.Ima veze sa napadom na komšije.
Fizičar, bio više puta u Rusiji profesionalno.A ko je taj ? Čisto da znamo, ko je ? Odakle je ?
Misliš da je na bahamima loše?Nikom osim tebe nije baš svejedno ko je onaj što trpi dotična osvajanja. S obzirom na velike nekonzistentnosti u tvojim stavovima može se dići do zaključka da je u pitanju progresivizam iz pomodarstva.