piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.543
Važnija je radiostanica od ranjenog kolege.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да су му ближи када је и сам шћипетар, муслија или ујкица.Tebi su očito Šiptari nekako bliži od Srba, problem je to što to nije uzajamno, nema toga s njihove strane.
Њега истина не занима. Добро си написао у једном од претходних постова; у "обор" с њим, али подвучено зеленим га спасава.prvo , razmisli kada nesto napise jer
ovo sto si i napisao je jedno veliko BS.
omunizam , kao ideologija nije nikada ni sazivela,
Ono sto je bilo kod nas se zvalo Socijalizam a bilo bi dobro da uzmes malko i knjige i da i procitas koje su razlike.
s druge strane, mislim da su Sovjeti , trebali , potpuno , ama bas potpuno i da sve ucesnike nacistickih borbenih jedinica i ..
poslati na pravo mesto.
Ako se pogleda , ko je sve od pocetka u NATO rukovodecim mestima , videt ces , normalno ako bi i hteo i da vidis a to je nebrojano puta i stavljeno, video bi da su Nacistickivojnici a da danas su deca ili unuci istih tih nacista na vlasti.
Ono sto se i narodski i kaze
Nece kruska mnogo daleko od stabla.
Ja znam , gde i je moj Otac bio u II Svetskom Ratu i znam , protiv koga se borio, A ti?
Вртољот преживео? Питам за спалатског генија.
Prihvati činjenicu istorije i kad je reč o tvojoj Ukrajini.na smetlištu istorije
Isto toliko su i Srbi zato što je Klinton po savetu par ljudi koji su radi efekta hteli intervenciju u Evropi napao Srbiju.
Moglo je ali nije.Ukrajinska strana je rešila da napravi svoj rajh.Ostalo ti ne vredi objašnjavati jer ne znaš istoriju.Granice Ukrajine su 1991-ve godine bile priznate od celog sveta, a prihvatila ih je i Rusija. O položaju nacionalnih manjina na obe strane moglo se raspravljati.
To što su 30 godina kasnije upali na teritoriju suverene zemlje kao Nemačka 1939-te na Poljsku samo njima ide na čast.
Skini brkove,ne stoje ti lepo.tako je, niko nije napao srbiju, samo su intervenisali da spreče pogrom albanaca
Kako si to zaključio, majke ti? Ja samo kažem da je to isto...ameri nama kosovo a rusi Ukrajini donbas
Ma od njihove ofanzive nema ništa, bila je onaj pokušaj ofanzive na Krim, tu su izmasakrirani, sad ne mogu da skupe vojske, šinteraj radi 24h13:35
Dubinski: Vlastima u Kijevu potreban veći "kasapin" od Sirskog
Ukrajinske vlasti sprovode kampanju u cilju diskreditacije onih komandanata ukrajinskih snaga koji su svesni katastrofalnih posledica potencijalne nove ukrajinske ofanzive, rekao je poslanik Rade Aleksandar Dubinski. On dodaje da je vlastima u Kijevu potreban veći "kasapin" od sadašnjeg glavnokomandujućeg Aleksandra Sirskog.
"Napadi… Andreja Jermaka, šefa kabineta Vladimira Zelenskog, na Sirskog i komandu ukrajinske vojske imaju znatno dublje korene od prebacivanja odgovornosti. Po mom mišljenju u toku je eliminisanje rukovodstva ukrajinske vojske koje trezveno procenjuje situaciju na frontu i shvata da ofanziva po zahtevu političkog rukovodstva može imati katastrofalne posledice", napisao je on na Telegramu.
Pa nek se drži fizike, nije on vojni strateg niti vojni reporter, svako li danas priča i zna o ratuFizičar, bio više puta u Rusiji profesionalno.
Ма који 2 милиона војника? – нисмо у 20. веку – Русија не може да прикупи ни 200 хиљада. И не само то, већ није могла да заустави 5.000 Вагнеровца који су се приближили на 300 км од Москве. Бојим се да је твоја разумевање авијације прилично лоше и да не разумеш да савремени авиони нису само авиони већ дигиталне борбене платформе и да ударна група од две ескадриле F-35 са групом дронова покрива површину од 5 милиона квадратних километара за 24 сата. Је ли ти сада постало мало јаснији?
tako je, niko nije napao srbiju, samo su intervenisali da spreče pogrom albanaca
Ви сте колега ти који сте не обавештени - не знате за општу ничим изазвану Руску агресију у периоду од 1945-1948 којој се коначно стално на пут 1949, оснивањем ната. То је било незапамћено.Moglo je ali nije.Ukrajinska strana je rešila da napravi svoj rajh.Ostalo ti ne vredi objašnjavati jer ne znaš istoriju.
А температуре до 40 C.Ogromni nestanci struje u Ukrajini danas, u mom području od 20:00 sinoć. Sad je skoro 16:00. Nema struje već 20 sati.
i putin je govorio o ispravljanju nepravde iz 1954. godine