- Poruka
- 12.133
Nece dugo poziveti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece dugo poziveti
Имам утисак да ће са носталгијом да се сећају колосалних успеха Бредлија, Леопарда и Абрамса када F16 почну да загађују чернозјем.Eno piće i šaraju ukrainsko nebo samo što se ne sudaraju
Ja još ne videh nijednog . Oštre se rusi kao na leoparde i abramse .
Neće Ruso žaliti da mu se popišaju po reputaciji kao za svo dosadašnje zapadno oružje . Toga se jenki i boje
Čak je i Estonija naručila 2 komada !!!
Biće gotovi 2050 god.![]()
Stižu novi efovi 16, čekić još vrućМакете, хаубице, вртољоте, камионе, авионе...?![]()
i nakovanjStižu novi efovi 16, čekić još vruć
Borbeni zrakoplovi F-16 američke proizvodnje na putu su za Ukrajinu, potvrdio je američki državni tajnik Antony Blinken. Rekao je kako očekuje da će napredni borbeni zrakoplovi već "ovog ljeta" braniti ukrajinsko nebo.
Pa sprda se zar ne vidis da se smejuTvoj dileja Bajden na skupu NATO pakta kaze Stoltenbergu saznao sam da sam pamprcio tvoju zenu![]()
Sto sledite ovakvu budalu?
Pa sprda se zar ne vidis da se smeju
Roknuli ste bre dečiju bolnicu, niste normalniI tako , lazi i lazi se prezentiraju kanadjinima ,
i da , kada i pises da to nije istina i da zgrada koja se prikazuje i nije decija klinika i da postoji njihovi snimci gde pokazuje patriot raketu koja i pada..
ne dozvoljavaju da se to i postavi.
i sliku iz Toronto Sun i tekst
mi ne dozvoljava da postavim
Nije tačno da ih nije bilo,ali su vraćeni rodbini.Rusi krvare 3 godine bez NATO trupa. Dovoljno?
Imaš i na tarabi svašta, to je otprilike isti nivo kao tvoji izvori sa Youtube...Ti kao da si Koštunica. Imaš na YouTube kako na jednoj stanici pričaju kako je srpsko oružje završilo kod Ukrajinaca
Ajde, ne moraš baš toliko da se blamiraš glupavim lažima.i izjava tvog Vučka da ga nije briga gde ide legalno prodato naoružanje.

Aha.Zanimljivo da se povećanje izvoza desilo nakon posete Vučka kod babojepca Makrona.
A šeik će ih u znak zahvalnosti poljubiti u ruku.U kom ti svetu živiš?Ok, pa će ga Europljani kupiti u pola cijene...![]()
Ovo će bit uz hepi mil, sklanjaju onu igračku zelenskog kažu da je plastika kancerogena
"dečiju" u pravu siRoknuli ste bre dečiju bolnicu, niste normalni
ČekamoBorbeni zrakoplovi F-16 američke proizvodnje na putu su za Ukrajinu, potvrdio je američki državni tajnik Antony Blinken. Rekao je kako očekuje da će napredni borbeni zrakoplovi već "ovog ljeta" braniti ukrajinsko nebo.

Nema vecih lopina od Amerikanaca izgleda
Zaebali su i Ukrajinu![]()