Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mala je to zarada..

Rusija je 2022. u prva dva mjeseca rata na Ukrajinu ispalila više od 1300 projektila, što ju je koštalo 7.5 milijardi dolara..
Krstarica Moskva je bila vrijedna blizu milijarde dolara.

Koliko ono traje trodnevna specijalna vojna operacija?

Košta to Ruse novaca i novaca..
Činjenica je da su i dalje na nogama,da žive,rade,funkcionišu na svim nivoima,proizvode,drže stvari pod kontrolom.I ono najvažnije-nisu bankrot kao USA,niti su se osramotili kao Evropa,a to znači.Rusija ima ogroman potencijal za dalje jačanje svoje ekonomije i trgovine sa svima koji to žele i bilo je suludo očekivati da ih mogu poniziti i baciti na kolena jer nema one ekipe zapadnih poslušnika kao 90-tih(doduše,pokušalo se nešto sa Navaljnim,ali...) da uruše Rusiju iznutra.Njih samo tako možeš uzdrmati,a kao što vidiš,ekipa iz Kremlja zna za to i ne dozvoljava uplitanje sa strane i ne dozvoljava bilo kakve demonstracije i nemire.A nije da se ne pokušava,s vremena na vreme,terorističkim akcijama kao ono u Krokusu.Zapad je svoje otpevao,na redu je istok.Tamo je novac,tamo su bogatstva,tamo je realna ekonomija.

Činjenica je da su i dalje na nogama,da žive,rade,funkcionišu na svim nivoima,proizvode,drže stvari pod kontrolom.I ono najvažnije-nisu bankrot kao USA,niti su se osramotili kao Evropa,a to znači.Rusija ima ogroman potencijal za dalje jačanje svoje ekonomije i trgovine sa svima koji to žele i bilo je suludo očekivati da ih mogu poniziti i baciti na kolena jer nema one ekipe zapadnih poslušnika kao 90-tih(doduše,pokušalo se nešto sa Navaljnim,ali...) da uruše Rusiju iznutra.Njih samo tako možeš uzdrmati,a kao što vidiš,ekipa iz Kremlja zna za to i ne dozvoljava uplitanje sa strane i ne dozvoljava bilo kakve demonstracije i nemire.A nije da se ne pokušava,s vremena na vreme,terorističkim akcijama kao ono u Krokusu.Zapad je svoje otpevao,na redu je istok.Tamo je novac,tamo su bogatstva,tamo je realna ekonomija.
Šta Rusija proizvodi? Oružje u tri smjene.

Šta kažu tvoji ruski gospodari? Bili su ugroženi?

Не пројектуј свој поданички, кметски менталитет. Руси, браћа и пријатељи :heart:, не господари. Наравно да су угрожени, нећу ти стоти пут понављати како и зашто.

Ко је хтео да чује, чуо је.

🤡
Украјински посланик је предложио да ТЦЦ почне да користи електричне тротинете ради лакшег хватања добровољаца, а земља је без струје.
Poseban naglasak na "hvatanje dobrovoljaca"

Comedy Central Lol GIF by Showmax

Не пројектуј свој поданички, кметски менталитет. Руси, браћа и пријатељи :heart:, не господари. Наравно да су угрожени, нећу ти стоти пут понављати како и зашто.

Ко је хтео да чује, чуо је.
To nije prijateljstvo nego poltronstvo.

Ja samo imam jedno veliko hvala Rusima za pomoć 90- ih.

Не излазити из швапске, аустријске и немачке, америчке, НАТО и ционистичке *узице а спочитавати полтронство некоме ко због наклоности Русима може имати само проблеме, равно је тешкој обмани.

Ja samo imam jedno veliko hvala Rusima za pomoć 90- ih.
Dokle ćete da nam prodajete tu priču o zahvalnosti dok istovremeno masturbirate nad njihovom pogibijom i tvrdite da je bolje da idemo u ww3 nego da oni pobede.

Poslednja izmena od moderatora:
Verovatno se radi o pokusaju nipodastavanja, jer mi godinama koristimo slican izraz za njih koji ih ocigledno vredja, strucna kovanica hiperuvazene Jaguarke ©®™

ali nas izraz rusosiiti oznacava stvarnu koaliciju Rusa i Siita. Nije izmisljen, niti je uvreda, to je nesto sto postoji de facto i de jure.

Uopste nema veze sa slovnim greskama, nego da vidim dal je bas to pokusavao da kaze.
Ма писао сам само о словним грешкама које и уз накнадне напоре више не могу да избегнем. Истекао гарантни рок.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back