Pobjednik
Ističe se
- Poruka
- 2.719
Toliko o tome da je Rusija bila ugrožena..
И није била угрожена од мале Британије, већ од твојих прекоокеанских господара.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko o tome da je Rusija bila ugrožena..
Činjenica je da su i dalje na nogama,da žive,rade,funkcionišu na svim nivoima,proizvode,drže stvari pod kontrolom.I ono najvažnije-nisu bankrot kao USA,niti su se osramotili kao Evropa,a to znači.Rusija ima ogroman potencijal za dalje jačanje svoje ekonomije i trgovine sa svima koji to žele i bilo je suludo očekivati da ih mogu poniziti i baciti na kolena jer nema one ekipe zapadnih poslušnika kao 90-tih(doduše,pokušalo se nešto sa Navaljnim,ali...) da uruše Rusiju iznutra.Njih samo tako možeš uzdrmati,a kao što vidiš,ekipa iz Kremlja zna za to i ne dozvoljava uplitanje sa strane i ne dozvoljava bilo kakve demonstracije i nemire.A nije da se ne pokušava,s vremena na vreme,terorističkim akcijama kao ono u Krokusu.Zapad je svoje otpevao,na redu je istok.Tamo je novac,tamo su bogatstva,tamo je realna ekonomija.Mala je to zarada..
Rusija je 2022. u prva dva mjeseca rata na Ukrajinu ispalila više od 1300 projektila, što ju je koštalo 7.5 milijardi dolara..
Krstarica Moskva je bila vrijedna blizu milijarde dolara.
Koliko ono traje trodnevna specijalna vojna operacija?
Košta to Ruse novaca i novaca..
Niko nije namjeravao instalirati nikakve rakete za ugroziti Rusiju.
28.000 dnevno...... pod hitno kupka ladna voda led..... i ceo da skocis....valjda ce da pomogne.....rusija je samo u prvih 6 meseci rata izgubila skoro 5 miliona vojnika
Šta kažu tvoji ruski gospodari? Bili su ugroženi?И није била угрожена од мале Британије, већ од твојих прекоокеанских господара.
Šta Rusija proizvodi? Oružje u tri smjene.Činjenica je da su i dalje na nogama,da žive,rade,funkcionišu na svim nivoima,proizvode,drže stvari pod kontrolom.I ono najvažnije-nisu bankrot kao USA,niti su se osramotili kao Evropa,a to znači.Rusija ima ogroman potencijal za dalje jačanje svoje ekonomije i trgovine sa svima koji to žele i bilo je suludo očekivati da ih mogu poniziti i baciti na kolena jer nema one ekipe zapadnih poslušnika kao 90-tih(doduše,pokušalo se nešto sa Navaljnim,ali...) da uruše Rusiju iznutra.Njih samo tako možeš uzdrmati,a kao što vidiš,ekipa iz Kremlja zna za to i ne dozvoljava uplitanje sa strane i ne dozvoljava bilo kakve demonstracije i nemire.A nije da se ne pokušava,s vremena na vreme,terorističkim akcijama kao ono u Krokusu.Zapad je svoje otpevao,na redu je istok.Tamo je novac,tamo su bogatstva,tamo je realna ekonomija.
Rusi su rekli da jesu,vi nesto kukate,mislim da vas Rusija ne slusa,mozda kad zelja dobije ratŠta kažu tvoji ruski gospodari? Bili su ugroženi?
Šta kažu tvoji ruski gospodari? Bili su ugroženi?
Poseban naglasak na "hvatanje dobrovoljaca"
Украјински посланик је предложио да ТЦЦ почне да користи електричне тротинете ради лакшег хватања добровољаца, а земља је без струје.
Ovde se malko neslazem. Tacnije bi bilo: "Ne, to nije bio takav narod."Не, то није такав народ,......
To nije prijateljstvo nego poltronstvo.Не пројектуј свој поданички, кметски менталитет. Руси, браћа и пријатељи, не господари. Наравно да су угрожени, нећу ти стоти пут понављати како и зашто.
Ко је хтео да чује, чуо је.
To nije prijateljstvo nego poltronstvo.
A ukrainskih 5.427
Према подацима Генералштаба Оружаних снага Украјине, погинуло је 542.700 руских војних лица.
I pogačice sa sirom.Šta Rusija proizvodi? Oružje u tri smjene.
Dokle ćete da nam prodajete tu priču o zahvalnosti dok istovremeno masturbirate nad njihovom pogibijom i tvrdite da je bolje da idemo u ww3 nego da oni pobede.To nije prijateljstvo nego poltronstvo.
Ja samo imam jedno veliko hvala Rusima za pomoć 90- ih.
На украјинском ТВ каналу СВАКОДНЕВНО гине од 1100 до 1400 руских војника, а о техници да не говоримо....
Према подацима Генералштаба Оружаних снага Украјине, погинуло је 542.700 руских војних лица.
Ма писао сам само о словним грешкама које и уз накнадне напоре више не могу да избегнем. Истекао гарантни рок.Verovatno se radi o pokusaju nipodastavanja, jer mi godinama koristimo slican izraz za njih koji ih ocigledno vredja, strucna kovanica hiperuvazene Jaguarke ©®™
ali nas izraz rusosiiti oznacava stvarnu koaliciju Rusa i Siita. Nije izmisljen, niti je uvreda, to je nesto sto postoji de facto i de jure.
Uopste nema veze sa slovnim greskama, nego da vidim dal je bas to pokusavao da kaze.
Niste vi njima zahvalni nista,zapamtili su vam staljingrad pa vas sad dovode u sizofre faze jer rasturaju na sve stranwTo nije prijateljstvo nego poltronstvo.
Ja samo imam jedno veliko hvala Rusima za pomoć 90- ih.