Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne razumem tu opsesiju. Svako oruzje moze da se unisti, pa i taj famozni S500. Rat je, ginu ljudi oprema se unistava.
Pa sta i da je unisten neki S500. Cemu tolkika prica o tome?
Gledali smo brojne F-35 mašine kako same sebe uništavaju, pa šta? Dešava se, svaka mašina može da zakaže.

Ovo što forumske ustaše rade je oćajnićki coping.

Obaveštavaju se porodice američkih vojnika poginulih u Ukrajini (kojih jel'te nema u Ukrajini) da uskoro mogu sa radošću da dočekaju njihove posmrtne ostatke.

Task & Purpose ne identifikuje veterana ili njegovu porodicu zbog više slučajeva da su porodice Amerikanaca ubijenih u Ukrajini uznemiravane od strane ruskih trolova, često nakon što se imena njihovih najmilijih pojavljuju u medijskim izveštajima.Bivši američki vojnik poginuo je, kako je rečeno njegovoj porodici, u udaru ruskog drona

Majka veterana rekla je da se nada da će porodice drugih Amerikanaca koji se vode kao nestali u Ukrajini biti ohrabreni pričom njenog sina da nastave da veruju da će njihovi najmiliji jednog dana doći kući, kao i njen sin (sic :zblesav: )
Ona takođe želi da Sjedinjene Države i ostatak sveta znaju da rat u Ukrajini još uvek traje.„A sada je gore nego što je ikada bilo“, rekla je za Task & Purpose. Ruski trolovi ciljaju porodice

1719747438047.png

Ja bih da ubuduce, ipak, prestanemo sa postavljanjem videa ovoga pita.
Ocigledno je da se radi o ljudima koji su se, na nekom od prethodnih popisa u Ukrajini, izjasnili kao Rusi, i kao takve ih nacisti sada "love" po ulicama, blizini prijavljenog boravka... po mestima u istocnom delu Ukrajine.

Kao sto je ovaj nacista rekao za istocne Ukrajince...
"Ja ne bih naznao te ljude Ukrajincima... Oni nam nisu potrebni... Kad Ukrajinski tenkovi udju, oni ce biti zgnjeceni"

Ocigledno je da se "resavaju" etnickih Rusa, nasilno ih saljuci na Ruse. Kako god da okrenes, nacisti su na dobitku. Salju Ruse na Ruse.

Ja bih prestao sa postavljanjem videa tog tipa, samo pricinjavaju radost forumskoj ustasiji, forumskim nacistima i moderaciji, dog gledaju kako "ide" Rus na Rusa.
To sam pisao odavno, rekao da razumem sto ukrajinski Rusi nece da ratuju protiv Rusije i dobio mnogo kezova od putinista za uzvrat.

Otišao je i ''Srbin'' Emrah

Novi Pazar – Tragična vijest o smrti Emraha Zornića, mladog Novopazarca rođenog 1995. godine, potresla je našu redakciju nakon što je objavu vidjela na FB grupi “Пошук людей під час війни”.

Our Beloved Serbian Brother Emrah Zornić, who had been serving in Ukraine as a Volunteer succumbed on the Battlefield.

441910509_442209125365347_3953899546887278448_n.jpg

Ако је била вест нема везе.
Нек буде опет објављено!

Упознајте Наталију Самоилову, мајора из 80. ваздушно-десантне бригаде Оружаних снага Украјине и једног од најопаснијих снајпериста украјинских оружаних снага

Позната је по томе што је од 14. године активно учествовала у истребљивању руског народа у Донбасу, прошла обуку у земљама НАТО-а и за непуних 8 година од редова доспела у мајора.

Током стрељања руских заробљеника од стране војника из њене бригаде, појавила се на телевизији и изјавила:

Сви Руси заслужују ову судбину, сваки руски војник треба да буде стрељан, сваки Рус треба да буде убијен, ми ћемо то наставити да радимо.

Јуче, током извиђања у харковском правцу, руске снаге су је ухватиле ЖИВУ.

IMG_20240630_140204_265.jpg

Ако је била вест нема везе.
Нек буде опет објављено!

Упознајте Наталију Самоилову, мајора из 80. ваздушно-десантне бригаде Оружаних снага Украјине и једног од најопаснијих снајпериста украјинских оружаних снага

Позната је по томе што је од 14. године активно учествовала у истребљивању руског народа у Донбасу, прошла обуку у земљама НАТО-а и за непуних 8 година од редова доспела у мајора.

Током стрељања руских заробљеника од стране војника из њене бригаде, појавила се на телевизији и изјавила:

Сви Руси заслужују ову судбину, сваки руски војник треба да буде стрељан, сваки Рус треба да буде убијен, ми ћемо то наставити да радимо.

Јуче, током извиђања у харковском правцу, руске снаге су је ухватиле ЖИВУ.

Pogledajte prilog 1572773
Ni Rusi nisu šta su nekad bili

Čuj živu je uhvatili

:ceka:

Ima vas Rusa dosta u Srbiji.
Па не. Срећом већина су Срби. Али и Руса нема мало, чињеница је да се веома мало мешају са домаћим становништвом, али су веома пристојни и не праве никакве проблема, деца им овде иду у школу, па се надам да ће бар део да се овде интегрише. На Дивљем Западу (укључујући и вас) ће заувек бити грађани трећег реда, а код нас су најмање равнопроправни. На њима је да одлуче. Вечите парије на Дивљем Западу или равноправни становници Србијаније, са истим приходима и неупоредиво мањим расходима, пошто већина ради преко Интернета.

Tvoje pitanje? :hahaha:
Ima 1700 operativnih S-300/S-400 sistema.
Kako znam? Trudim se da dođem do takvih podataka kad su dostupni.
Rusima nije problem S-300 ili S-400.
Problem im je nedovoljan broj Pancira, BUK sistema i Tunguski.
Veći im je problem gubitak BUK-a nego S-300. Paradoksalno, ali je tako, bar za sada.
Pitao sam te za izvor jer mi se čini da je brojka velika.
Možda je toliko proizvedeno sustava oni nema neograničen vijek trajanja, mislim da je cc 20 godina.
S300 se proizvodi od 70-ih godina.

Rakete Ruskog oslobodioca uništavaju proksi snage NATO pakta, ja njih gledam kao broj koji treba smanjiti. Kad se predaju onda postaju ljudi koje treba nahraniti i lečiti.

Ti nam pokazuješ produženi snimak umiranja čoveka.

Nismo i nikad nećemo biti isti.
Ja sam čovek a ti si krvoločna zver.
Ti si u zvijer koja se ruga patnjama čitavog jednog naroda.
Šta ti imaš li d toga? Da nisi možda Rus u nastajanju?

Па не. Срећом већина су Срби. Али и Руса нема мало, чињеница је да се веома мало мешају са домаћим становништвом, али су веома пристојни и не праве никакве проблема, деца им овде иду у школу, па се надам да ће бар део да се овде интегрише. На Дивљем Западу (укључујући и вас) ће заувек бити грађани трећег реда, а код нас су најмање равнопроправни. На њима је да одлуче. Вечите парије на Дивљем Западу или равноправни становници Србијаније, са истим приходима и неупоредиво мањим расходима, пошто већина ради преко Интернета.
Ti vaši Rusi su utekli od diktatorskog režima vrtnog patuljaka.

❕ Команда Оружаних снага Украјине није очекивала пробој Оружаних снага Русије код Торецка

Ове недеље Оружане снаге Русије успеле су да пробију одбрану Оружаних снага Украјине код Торецка до дубине од 2,6 километара и дуж фронта до 5,6 километара. Ово је известио украјински војни аналитичар-пропагандиста Константин Машовец.

Штавише, чини се да је у јужном делу овог клина непријатељ наишао на минималан отпор, фигуративно речено, „возећи“ се путем северно од депонија кроз наше предње положаје (а чак је и на сателитским снимцима постављена јака тачка). тамо) и возећи се у село Јужное директно Лењиновом улицом и ул. Краснаја, до улице. Харковскаја и скоро стиже до Соцгородока“, изјављује он.

Према његовом мишљењу, команда Оружаних снага Украјине уопште није очекивала напад на насељено место са истока.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back