Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Группировка "Днепр" за сутки уничтожила три пусковые установки РСЗО HIMARS​

Потери ВСУ составили до 80 военнослужащих и 13 автомобилей​

МОСКВА, 27 июня. /ТАСС/. Группировка российских войск "Днепр" уничтожила за сутки три пусковые установки РСЗО HIMARS производства США, нанесено поражение двум бригадам Вооруженных сил Украины (ВСУ), потери противника составили до 80 военнослужащих. Об этом сообщили в Минобороны РФ.

1.Ako (kada) Rusija pobedi i ovom ratu...mi Srbi u Srbiji smo nahebali....razvalice nas zbog osvete i da objave NATO zemljama bar neku pobedu..napakovace brze bolje neki povod-izgovor poput Racka,Markale itd i udri svim sredstvima..

2.Ako (kada) Rusija izgubi i ovom ratu ..mi Srbi u Srbiji smo nahebali...imace priliku da munjevito objave jos jednu pobedu ...Vojvodina Madarima i Hrvatima,u ovoj Srbiji bez pokrajna 4 okupacione zone...brzinska islamizacija,pokatolicavanje,sterilizacija,progon,radna obaveza i tako to...

I jedno i drugo ce poprilicno i nas i njih da kosta u glavama al tako je bilo i 1914/1941....
Moja procena ako su 1.3 mil poginuli streljani1914-1918 i slicno tako 1941-1945 sa savremenim naoruzanjima stradanja u oba slucaja su procena na 50%

Kao šta su u Volčansku izvršili napad dronom na koncentraciju ruske vojske
U stvari su zakucali dron u zid kuće, vojnici nisu vidljivi. Na videu se vidi da dvojica ulaze u kuću, ko zna kad i ko zna gde su sad.
Nisam hteo da komentarisem ali, dvoje uslo i udario dron u ulaz kuce i malo urusio ulaz, kuca je velika ko zna gde su ta dva vojnika u nekom drugom delu kuce ili mozda izasla ili mozda ima neki podrum neka ostava u kojoj mogu da se sakriju.

I pise da su oba eliminisana, eto kako oni broje Ruske gubitke i onda ima kao 500.000 eliminisanih, bezveze.

Uuuuu

sad sam zadrhtao...

Orden nije trebalo ni da primi jer je isti taj Putin odlikovao i Stjepana Mesića, verovatno za izuzetne zasluge strica Marka u WW2 a posebno pod Staljingradom.

Ruski orden je dobio recimo i Franjo Tuđman, godinu dana posle uspešno odrađene akcije Oluja.

I još da podsetimo zaboravne i neinformisane rusofile a i ove tunjave Hrvate koji ih kritikuju da je Rusija priznala nezavisnu Hrvatsku 2 meseca pre USA.

Dakle, ko je droca, baš me zanima.

1.Ako (kada) Rusija pobedi i ovom ratu...mi Srbi u Srbiji smo nahebali....razvalice nas zbog osvete i da objave NATO zemljama bar neku pobedu..napakovace brze bolje neki povod-izgovor poput Racka,Markale itd i udri svim sredstvima..

2.Ako (kada) Rusija izgubi i ovom ratu ..mi Srbi u Srbiji smo nahebali...imace priliku da munjevito objave jos jednu pobedu ...Vojvodina Madarima i Hrvatima,u ovoj Srbiji bez pokrajna 4 okupacione zone...brzinska islamizacija,pokatolicavanje,sterilizacija,progon,radna obaveza i tako to...

I jedno i drugo ce poprilicno i nas i njih da kosta u glavama al tako je bilo i 1914/1941....
Moja procena ako su 1.3 mil poginuli streljani1914-1918 i slicno tako 1941-1945 sa savremenim naoruzanjima stradanja u oba slucaja su procena na 50%
Nije baš tako, jer je realnost sasvim drugačija. Rusija neće da izgubi rat, to je nemoguće - pre će nestati ljudske civilizacije, pobediće zapadnjačke krvoločne hijene, a oni će se zavući u svoje jazbine, cviliti i lizati rane. Srbija će, naravno, pošto smo sa Rusima bratski narod, dobiti ono što nam pripada prirodno, stvoriće se novo vizantijsko carstvo u kojem će stolovati Srbi ...Živi bili, pa videli ...

Usra inci su hteli da napadnu položaje ruske vojske, ali su i sami upali u zasedu ruskih ratnika

Još jednom skrećemo pažnju na činjenicu da su pre bitke čelnici komunicirali na svom dijalektu, ali su odjednom odmah prešli na svoj maternji ruski jezik.

Па само будале мисле да нису Руси. Руси су од главе до пете, зато се овако добро шопају. Крезави Амеросунити и Европљани би се давно предали.

A sad objasni zašto se onda cijelo vrijeme veseliš ovom ratu?

.

Nije baš tako, jer je realnost sasvim drugačija. Rusija neće da izgubi rat, to je nemoguće - pre će nestati ljudske civilizacije, pobediće zapadnjačke krvoločne hijene, a oni će se zavući u svoje jazbine, cviliti i lizati rane. Srbija će, naravno, pošto smo sa Rusima bratski narod, dobiti ono što nam pripada prirodno, stvoriće se novo vizantijsko carstvo u kojem će stolovati Srbi ...Živi bili, pa videli ...
lepa lirika i mitomanija i fantazije...sa nula saveznika protivu 1 milijarde nato pakta (EU+USA+Canada+Australija) nas 6.8 mil sa prosekom starosti 42-44 god vojnika nase sanse su 1/1000

GRGuW1CXsAI_Ksh

A sad objasni zašto se onda cijelo vrijeme veseliš ovom ratu?

.
ko se veseli - pravoslavni Sloveni se mlate izmedju sebe...a katolicko pucanstvo se nasladjuje sa tim da su se upecali na udicu i dodaju petarde da ih sto vise nastrada sa obe strane....
1919-1922 crvenoarmejci su se mlatili protivu belogardejaca cela ondasnja Europa je slala trupe da pomlate crvenoarmejce...i onda su se klali pravoslavni izmedju sebe...i onda su ipak izgubili

jel si ti rus? nisi; onda pusti te tvoje projekcije sta ja mislim, diskutuj na bazi onoga sto pisem, ne citaj mi misli, ne znas kako

pa i vodi vucic svoju nafo siftarsku poljitik, daje kosovo, raskopava srbiju, iseljava srbe, osudjuje rusiju kao agresora, zagovara da se vrati krim, prvo daje oruzje za taj cilj,a sutra cete u nato da ginete ravnopravno, jer tezite evro-atlantskim integracijama

p.s. si ti bese sns?

Sve ti se pomešalo, razumljivo, nije lako biti dvolični licemer.

Mene si našao da trpaš u Vučićev obor, e baš si našao crkvu pred kojom ćeš da se moliš.

Samo vi čekajte i nadajte se da će Putin da vam oslobodi i vrati Kosovo, pa upravo se on X puta pozvao na presedan Kosova kao opravdanje za Krim i sve ostalo, to ste nekako zaboravili.

Batalite više te gluposti, Rusija vodi svoj rat i briga je za bilo šta drugo.
Srbija je u NATO okruženju i to se neće promeniti u dogledno vreme, bez obzira čemu se vi nadate i šta priželjkujete.

Granice Rusije i NATO će ostati daleko na istoku, više od hiljadu kilometara vazdušnom linijom daleko od naših granica.
Mi svakako moramo da budemo mudri i da gledamo svoja posla i svoje interese

ko se veseli - pravoslavni Sloveni se mlate izmedju sebe...a katolicko pucanstvo se nasladjuje sa tim da su se upecali na udicu i dodaju petarde da ih sto vise nastrada sa obe strane....

Pa to je istina, i ja sam to sam napisao mnogo puta da mi nije jasno zašto se Srbi vesele klaonici dva najveća pravoslavna naroda umjesto da plaču, jer time slabi i položaj Srbije, ali ipak, ne možeš reći da se Srbi ne vesele...
Konkretno, na ovoj temi, primjetno je oduševljenje Tihog, Lakicevica, Dragona X, kapetana marka, Casual Observera, Muad Diba.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back