Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na meniju....NjuJork

GREUc2UXAAA3LA3

U tome je poenta, ako oni nemaju problem da prodaju sirovinu za izradu borbenih aviona, šta ih onda boli oni stvar što mi prodajemo naše oružje i municiju.

Neka brinu svoje probleme i nek nam se konačno skunu sa one stvari
ovde je veliko pitanje ko je kome na onoj stvari, tj, ko je:

„Последња дроца“

onda,

Срби са КиМ: Пошто гранате продаје Украјини, Вучић да врати орден Невског Путину!

evo ja cu da ti dam titanijum, napravi mi avion, ne mora da bude borben :mrgreen: i; a municuju samo gurnes gde treba, pa jel svi kukaju da ponestaje, ili njima ili protivnicima, a za avione samo kukaju da piloti ne mogu da se obuce 2 godine vec

Mene je uvek cudilo da Rusi imaju i sirovine i tehnologije ali samo u vojnim avionima su uspesni. U civilnom sektoru su truba. Cak i u najbolja vremena SSSR su zaostajali poprilicno u sektoru putnickih aviona. A nije da nisu imali tehnoloska resenja, pravili su neke od najboljih vojnih aviona, bili su uspesni i u istrazivanju svemira. Zasto nisu nikada preneli tehnologije na civilni sektor, za mene ostaje enigma.

Propagandni bilteni ruske vojske.

Rusi će raditi pametne telefone i razvijati 5G mrežu.

Neprocjenjivo..
Nego će to Pizzi lično u svom selu.

Da li si u stanju da svariš činjenicu života da je Rusija napravila sondu koja je funkcionisala na površini Venere. Svima ostalima bi se samo rastvorile u atmosferi gde pada kiša od sumprone kiseline.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back