Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko je ukrajinaca poginulo za 78 sela u Rusiji? Cetvorica?
Četvorica sa imenom Leopard, desetine sa egzotičnim imenima, nekih Strajkera, Maks Proova, Hamera itd, a ovih što se zovu Serhij i Volodimir i slično na stotine. Ima i ženskih, recimo barem po jedna Bogdana i Tunguska su silovane, kažu neki rus po imenu Lancet, već ga traži Haag za hiljade ubistava.

Бугари и храна! Па то ми не можемо ни да замислимо!
Заломило ми се да су ме Немци водили у Софију као локалног експерта пре нешто мање од двадесет година пошто су тада купили пола моје фирме, а већ су имали неколико својих фирми у Бугарској, па да се консултујемо и усагласимо колико можемо.
Њихов пољопривредни часопис је славио неку годишњицу, па су направили велики пријем и свака пољопривредна фирма која је нешто значила је послала најбоље што има.
Ништа слично нисам видео ни на филму ни у било којој кулинарској емисији - буквално од птице млека.
Бугарска је пољопривредна сила, једино ако у међувремену нису као ми успели нешто од тога да униште.
Bugarska je definitivno imala izuzetno razvijenu poljoprivredu, kad sam par puta pre dvadeset i više godina išao tamo na more samo što nismo popucali od one ogromne bugarske šunke, da nisam plivao non-stop dodao bih bar 10 kg za 10 dana, mada je već tada bila mnogo skuplja nego u neka vremena o kojima su mi pričali, a posle toga, tj pre 12-15 godina je cena te iste šunke skočila u nebesa, tj kao u Grčkoj, ljudi koji tamo žive od plate u turističkim mestima su već tada morali da putuju u trgovinu da bi mogli da prežive duže od jedne nedelje.

Četvorica sa imenom Leopard, desetine sa egzotičnim imenima, nekih Strajkera, Maks Proova, Hamera itd, a ovih što se zovu Serhij i Volodimir i slično na stotine. Ima i ženskih, recimo barem po jedna Bogdana i Tunguska su silovane, kažu neki rus po imenu Lancet, već ga traži Haag za hiljade ubistava.
Pa dobro ljudi dolaze sa svih strana kao dobrovoljci,otuda takva imena, tako je i na ruskoj strani, s tim sto kod Rusa ima na hiljade godina oproste robije ubicama i pljackasima...

Шта ако су Руси наместили Украјинце? :think:
GU3YV8VXYAAF4GT
Sanjaj, sanjaj, besplatno je.

Sedamdesetih i osamdesetih godina Moskovljani su trcali za strancima sa svakakvim pitanjima ne samo zbog kupovune "zvacki" Primeti sam takodje da su mnogo toplije obuceni od nas stranaca, zimogrozljiv narod.
Nzm, od ljudi koji su bili na medenom mesecu u na krstarenju po Volgi i u Moskvi negde sedamdesetih sam čuo da su se tamo nosile bunde od nerca i slične stvari kakve je u tzv “SFRJ” nosila samo crvena buržoazija - mladoženja joj je kupio bundu u kojoj je bila glavna dama na poslu i decenijama kasnije.

Pa dobro ljudi dolaze sa svih strana kao dobrovoljci,otuda takva imena, tako je i na ruskoj strani, s tim sto kod Rusa ima na hiljade godina oproste robije ubicama i pljackasima...
A Ukri to ne rade? Proveri ti kakav je sastav australijske vojske, tj koliko imaju oproštenih godina robije po čoveku, zaboravljenih presuda i suspendovanih kazni - osuđen je, ali je dobrovoljno otišao u Afganistan pa smo suspendovali presudu i slično. Makronovu Legiju stranaca i da ne pominjem.

Nzm, od ljudi koji su bili na medenom mesecu u na krstarenju po Volgi i u Moskvi negde sedamdesetih sam čuo da su se tamo nosile bunde od nerca i slične stvari kakve je u tzv “SFRJ” nosila samo crvena buržoazija - mladoženja joj je kupio bundu u kojoj je bila glavna dama na poslu i decenijama kasnije.
To o bundama jeste tacno i da su ih Rusi cesto nosili nasi sverceri donosili ali ne precesto jer su bile skupe za samouprvljacki dzep to potvrdjuje cinjenicu da su zimogrozljivi. Hrane je nedostajalo za sve vreme SSSR zbog naopakog sistema. Pricali mi neki Rusi skoro da je bilo uobicajeno ici u balticke republike samo zbog kupovine hrane jer je tamo bilo izobilje u prodavnicama. Lud narod ,luda drzava.

Zapazi ovog ovde, Bajdenov kadar, za silovanje dve devojčice koje je još držao kao robinje i prisiljavao na prostituciju dobio celih 45 dana robije. Zaslužni građanin će odužiti svoj dug društvu na nekom ratištu:

ukrajina je pripojila sebi narodnu republiku kursk

oćajni rusi traže od putina odgovor kako se to moglo desiti
Nisu pripojili. Usli u nekoliko pogranicnih sela, gde nije bilo vojske. Sada je vojska dosla i sada je pusijana. Kmeket ukrajinaca..
Od 6 brigada, 2 su vec podnele zahtev da se hitno povuku zbog velikih gubitaka.

NAFO prdnuo u cabar..

Silovan jos jedan travestit….abrams..

Zapazi ovog ovde, Bajdenov kadar, za silovanje dve devojčice koje je još držao kao robinje i prisiljavao na prostituciju dobio celih 45 dana robije. Zaslužni građanin će odužiti svoj dug društvu na nekom ratištu:
Svi robijasi sa ukrajnske strane nakon rata ce biti u neprirodnoj situaciji ako pobedi evropski sistem, oni u njemu nemaju sta da traze, on je njihov protivnik...A na ruskoj strani ce robijasi postati povlasceni, iznad sopstvenog obicnog naroda, kriminalci itd...Kao uostalom i u nasem sistemu...Glup si ti to da ukapiras....

To o bundama jeste tacno i da su ih Rusi cesto nosili nasi sverceri donosili ali ne precesto jer su bile skupe za samouprvljacki dzep to potvrdjuje cinjenicu da su zimogrozljivi. Hrane je nedostajalo za sve vreme SSSR zbog naopakog sistema. Pricali mi neki Rusi skoro da je bilo uobicajeno ici u balticke republike samo zbog kupovine hrane jer je tamo bilo izobilje u prodavnicama. Lud narod ,luda drzava.
Balticke drzave su bile deo SSSR.
Rusi su im kasnije osnovali drzavu i dalj im je na koriscenje. Rli lako mogu da im je uzmu nazad ako nastave tako da se ponasaju…

Mi-28NME helicopter first time showed at Army 2024 forum​

The Army 2024 forum is being held from August 12 to 14 in the Moscow Region

Mi-28NME helicopter Mikhail Klimentyev/TASS

Mi-28NME helicopter
© Mikhail Klimentyev/TASS
PATRIOT PARK /Moscow Region/, August 12. /TASS/. The Russian strike helicopter Mi-28NME was for the first time presented at the Army 2024 forum, TASS reports.
The helicopter is placed near the entrance group of the Pavilion B. The video on helicopter’s combat power is also demonstrated there.
The Army 2024 forum is being held from August 12 to 14 in the Moscow Region. Specimens of armament, materiel and special vehicles will be showed to participants during the event. TASS is the strategic media partner of the forum.

20 km , hmm bas su dobro radili i sada i mogu iz daljine da deluju bez bojasni od ...

The latest Tosochka is designed to mop up buildings, bunkers and field fortifications, as well as destroy the enemy’s lightly armored vehicles and transports. It fires with unguided thermobaric and incendiary munitions. It is in service with the Radiation, Chemical and Biological Protection Troops. It is mounted on the wheeled chassis of the Ural-63704-0010 vehicle and features an armored cabin. The Russian Defense Ministry praised the high firepower of the flamethrower systems and its maneuverability and high mobility that comes with a wheeled chassis, along with a firing range of up to 20 km

Svi robijasi sa ukrajnske strane nakon rata ce biti u neprirodnoj situaciji ako pobedi evropski sistem, oni u njemu nemaju sta da traze, on je njihov protivnik...A na ruskoj strani ce robijasi postati povlasceni, iznad sopstvenog obicnog naroda, kriminalci itd...Kao uostalom i u nasem sistemu...Glup si ti to da ukapiras....
Zapadom vladaju pedofili, silovatelji, kanibali i degenerici. Sa njima pod ruku idu ratni zlocinci i monstrumi.

Ti si pametan decko. Ti sve kapiras . Ja se divim tvojoj pameti. To me mnogo pali. Ti si tako inteligentan. Ja sam siguran da se ceo svet divi tvojoj pametnosti. Bas si pametan. To je prosto neverovatno koliko si pametan. Ti si ultra, mega, giga, turbo pametan. To je neverovatno sjajan osecaj koliko su ti pametan decko. Prosto …. Nemoguce je opisati koliko je to dobro kad svi znaju da si bas toliko odlicno pametan decko. Tvoji se mnogo ponose sto si toliko pametan. Bas si pametan. Tvoja pametnost, obasja a ovaj svet nekom toplom svetloscu i svi se dive tvojoj pametnosti. Svi te onako gledaju i pupe od tvoje pametnosti. Ti si najpametniji o svih pametnih i najpametnijih pametnica , toliko da je to totalno pametno. Ti si bas pametan decak. Pametnice.
Sta smo ono rekli? Gde je pametna glava? Gdeeeee? Bravooooo. Pametnice nasa…

U kom li kosmosu ti živiš…

Al si zato tu ti sveznajući.
Ti zivis u USA, znas koliko tamo ima takvih dodjosa koji nepodnose USA, ne vole sistem, ne vole nista...Pljuju, doneli su svoje obicaje svoju tradiciju, imaju svoje kvartove....Niko ih ne dira, nemaju neprijatnosti, rade i misle sta zele, normalno samo moraju da postuju zakone...Bas kao i ti, prezires ih, a zivis tu i normalno funkcionises...Nema to nigde na svetu....

Ti zivis u USA, znas koliko tamo ima takvih dodjosa koji nepodnose USA, ne vole sistem, ne vole nista...Pljuju, doneli su svoje obicaje svoju tradiciju, imaju svoje kvartove....Niko ih ne dira, nemaju neprijatnosti, rade i misle sta zele, normalno samo moraju da postuju zakone...Bas kao i ti, prezires ih, a zivis tu i normalno funkcionises...Nema to nigde na svetu....
Šta ti dođe taj ‘dođoš’, građanisto naš pun levo-liberalne progresivne vrline?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back