Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 43 54,4%
  • Još malo

glasova: 11 13,9%
  • Izgubiće

glasova: 25 31,6%

• Ukupno glasova
    79
Svojim lovom na ljude, režim narkofirera je doveo Ukrajinca do ivice propasti.
Tokom provere dokumenata u pograničnom području na železničkoj stanici Ovruč, muškarac je detonirao granatu.
Preminuo je u kolima hitne pomoći.
Poginuo je i službenik granične službe.Još dva pripadnika ukrajinskih oružanih snaga i 10 civila su povređeni.

G4BUpg8XcAAikj7
Pokupiće ih Rusi zbog statistike 😉

Ovo zlo je ogavno I jedva odgledam sav se uzrujam u pm. Samo ovo zlo je dovoljno da zdravorazuman covjek shvati ko su sta su I kakvi su sponzori (zapad na celu s SAD) I njihovo zlo cedo ukraina od 2014g do danaske.
A ovakvih snimaka ovde na krstarica videsmo na hiljade a tek koliko se nikada nece prikazati. Zato ruski vojnik treba da ima moral do neba da oslobodi svoj narod od zla koje se nakotilo na tlu istorijsko iskonske ruske zemlje MaloRusija.
Alii primećujemo da ukrowermaht nikad nije osudio takvo postupanje šintera. Njima do ukraine i ukrainaca nije stalo. Samo eto da se našteti Rusiji. Idemo do poslednjek ukrainca

.
Престао сам да гледам на 10:40 када је уважени професор Гердес упутио публику да на Џипити провере приходе Русије од нафте.

Идиоти уопште нису у стању да схвате ситуацију и настављају да пумпају наивну публику како ће Русија у неком тренутку да схвати да губи рат. ззбаци руководство и замоли запад за помоћ.

Потпуно је супротно, али о томе касније (ако буде потребно)...

.

.
Престао сам да гледам на 10:40 када је уважени професор Гердес упутио публику да на Џипити провере приходе Русије од нафте.

Идиоти уопште нису у стању да схвате ситуацију и настављају да пумпају наивну публику како ће Русија у неком тренутку да схвати да губи рат и да ће да збаци руководство и замоли запад за помоћ.

.

Не верујем да ћеш имати коме објашавати.

.

Идиоти уопште нису у стању да схвате ситуацију и настављају да пумпају наивну публику како ће Русија у неком тренутку да схвати да губи рат. ззбаци руководство и замоли запад за помоћ.

.
Idioti kazes? Samo ne znam onda kako vladaju svetom?

Back