- Poruka
- 22.343
Bako, bako, koliki su ti zubi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bako, bako, koliki su ti zubi...
Idiot ne pada daleko od krmka...Млади Чанак, ако настави овако, бациће кашику пре но што постане габаритна крмача ко таја му.
Pogledajte prilog 1581547
Kakav fleš...
klix ba.?...alaha mi svemogučeg koliko ovaj forum može nisko pasti.Ruski mediji pripremaju javnost za dugotrajan rat, obećavajući da Ukrajina neće postojati do 2034.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/...-da-ukrajina-nece-postojati-do-2034/240718026
Ukrainski nacisti i pored milijardi pomoći, najsavremenijeg oružja i opreme, leoparda, abramsa, čelendžera, pomoć satelita, europe, natoa, amerike svakodnevno gubbe gube i gube. Brukaaaaaaaaaaaaa
Ne tvrdim suprotno, znam da su Rusi tamo vecina ali Donbas se desio malo ranije a tamo Rusi nisu vecina, 2014 jasno se mogla videti ruska namera koju ti odobravasa ja ne, to ne bi trebalo biti razlog da se vredjamo.Mišljenje je kao goozica, svako ga ima samo neka smrde više. Za Krimljane prisustvo Rusije nikad nije bila okupacija, vratili su se kući te 2014.
Donbas je imao jasan stav koji se video u izbornim rezultatima svaki put od nezavisnosti, Donbas nikako nije pristajao na to da ga pretvore u neprijatelja Rusije i dogodila se reakcija koja je nila potpuno predvidljiva. Kijev je neke gradove bukvalno okupirao a u drugim se služio zastrašivanjem.Ne tvrdim suprotno, znam da su Rusi tamo vecina ali Donbas se desio malo ranije a tamo Rusi nisu vecina, 2014 jasno se mogla videti ruska namera koju ti odobravasa ja ne, to ne bi trebalo biti razlog da se vredjamo.
Izdvaajanja zbog Crnomorske flote ali jos uvek u Ukrajini,o tome se moglo razgovarati 90ih i verujem da bi proslo bez rata i krsenja postignutih sporazuma reseno u korist Rusije, Putin krsi sve sporazume koje obavezuju Rusiju na priznavanje trenutno Ukrajine i Gruzije a bice jos verovatno.U Ustavu Sovjetske Ukrajine iz 1978. godine Sevastopolj je usporedo s Kijevom definiran kao grad od republičkog značaja u sastavu Ukrajine, s čime se stanovništvo Sevastopolja kategorički nije slagalo, pa je primjenjena odluka Prezidijuma Vrhovnog Sovjeta O izdvajanju grada Sevastopolja u samostalni administrativno-gospodarski centar" od 29. 10. 1948. Gradski savjet Sevastopolja je 1994. godine čak donio oluku o sjedinjenju s Rusijom.
Nisu još ni tender objavili, ovo se možda ostvari za 10 godina, ali i to je pitanje. Svakako se radi o prostoj zameni krša koji će poslati u Ukrajinu da služi kao meta za lancete.The Spanish Ministry of Defense has announced an ambitious plan to procure 145 self-propelled howitzers, aiming to modernize the country’s artillery capabilities and enhance its military readiness.
https://defence-blog.com/spain-to-acquire-145-advanced-self-propelled-howitzers/
Ovo je ogromna kupnja...