LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.647
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok brte, tek je nabavio knjigu i prešao prva poglavlja i sada je na zapletu, a bojim se da će ubrzo da prestane da čita i zaklopi knjigu jer sluti da je pisac, ekipi za koju navija, namenio lošu sudbinu.zapad je odavno procito putina
jesu l' zagrmJeli? mašala, mašala...Rusi zagrmili zbog deklaracije NATO-a: ‘Ili Ukrajina nestaje ili nestaje NATO. Još bolje, oboje.’
Čelnici NATO-a službeno su potvrdili da je Ukrajina na “nepovratnom putu” prema članstvu u savezu prema izjavi objavljenoj u srijedu na summitu u Washingtonu. Deklaracija, koju su potpisale sve 32 članice NATO-a sadrži neke od najjačih formulacija dosad o namjeri organizacije da konačno uključi Ukrajinu u svoje redove.
Na prošlogodišnjem summitu NATO-a potvrđeno je da će Ukrajina na kraju postati članica organizacije. Tada je američki državni tajnik Antony Blinken izjavio kako je Ukrajina “dobro napredovala” prema članstvu, ali da treba učiniti više, uključujući provođenje vojnih i demokratskih reformi. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski bio je kritičan prema prošlogodišnjoj izjavi, ali ovogodišnja deklaracija ukazuje na povećanu odlučnost NATO-a da podrži Ukrajinu na njenom putu prema članstvu.
Ukrajina i njezina obrana središnji su dio ovogodišnjeg summita kojem je domaćin američki predsjednik Joe Biden.U deklaraciji se ističe kako je Ukrajina “postala sve više interoperabilna i politički integrirana sa savezom” – navodi CBS News. “Pozdravljamo konkretan napredak koji je Ukrajina postigla od summita u Vilniusu u pogledu potrebnih demokratskih, gospodarskih i sigurnosnih reformi”, navodi se u izjavi. “Dok Ukrajina nastavlja s ovim vitalnim radom, nastavit ćemo je podupirati na njenom nepovratnom putu ka punoj euroatlantskoj integraciji, uključujući članstvo u NATO-u. Ponovno potvrđujemo da ćemo biti u poziciji uputiti poziv Ukrajini da se pridruži Savezu kada saveznici pristanu i uvjeti budu ispunjeni.”
https://www.geopolitika.news/vijest...ina-nestaje-ili-nestaje-nato-jos-bolje-oboje/
ta knjiga nema poglavlja, samo par stranaJok brte, tek je nabavio knjigu i prešao prva poglavlja i sada je na zapletu, a bojim se da će ubrzo da prestane da čita i zaklopi knjigu jer sluti da je pisac, ekipi za koju navija, namenio lošu sudbinu.
Мислиш да им овај пут ни женске 'аљине неће помоћи? Штоватељима 369. Вражје пуковније.Ваистину, само што ја нећу крвавити гаће за Украјину (нити за Русију) а прича се по селу да НАТА хоће.
Па сад, ко је члан, члан је...![]()

ovo je tenak iz prvog svetskog rata
Мислиш да им овај пут ни женске 'аљине неће помоћи? Штоватељима 369. Вражје пуковније.![]()
tada su shvatili da je bolje da ubiju cara i 20 miliona sopstvenog naroda nego da ratuju sa švabamaovo je tenak iz prvog svetskog rata
kada ja rusija kapitulirala![]()
![]()
pametan izbor, car i sopstveni narod ne daju otpor, svabe uzvracaju na vatrutada su shvatili da je bolje da ubiju cara i 20 miliona sopstvenog naroda nego da ratuju sa švabama
Svi čekaju da padne cijena granata...zašto bi kupio 100k granata ,a možeš za iste pare 300k granata. Inače tekst je nepovezan..kmečanje je jer su dobili pola od obećanih milijun granata...a to je već tisuću puta objašnjeno zašto, jer EU kupuje granate za sebe.
isao bi ali ga ne pustaju iz kuce zbog slabih ocena na kraju skolske godinea šta kaže @Тихи , u toru mi je pa ne vidim, jel prošetao sa ruskom zastavom centrom kijeva ili švercuje kosilice pa nema vremena?
Državljani NATO zemalja nikako da shvate...tada su shvatili da je bolje da ubiju cara i 20 miliona sopstvenog naroda nego da ratuju sa švabama
Fala q, fuksahttps://www.gazeta.ru/social/news/2024/07/11/23441935.shtml
E tako.Da se zna ko je šta u Rusiji.Nema više "boraca za demokratiju" i obojenih zajebancija.Prc.
11 июля 2024, 16:07
Размер текста
А
А
А
Юлию Навальную внесли в реестр экстремистов
Росфинмониторинг внес Юлию Навальную в перечень террористов и экстремистов
Павел Хрущёв
![]()
Александр Кряжев/РИА «Новости»
Росфинмониторинг внес в перечень террористов и экстремистов Юлию Навальную. Об этом сообщается на официальном сайте ведомства.
В реестре ведомства вдова Алексея Навального указана под номером 9480. «Навальная Юлия Борисовна, 24 июля 1976 года рождения, место рождения город Москва», — указано в перечне.
Конташ да би могло бити продужетака, па да изгураш до краја "утакмице"?Ценим да ће бити заебано. Они изгледа јуче чврсто решили да иду у госте, а Рује изгледа решиле да их дочекају.
Само да не крену док се не вратим са годишњег, да ми не пропадне одмор.
Не могу уморан да гледам Трећи свецки рат...![]()

Доносе демокрацију и људска права. Шта ти није јасно?I šta kaže " Srbin" Ukrajinci bombardiraju Rusiju kao NATO 1999. Srbiju.
To je razlog zašto se prijavio u vojsku.
Ваистину, само што ја нећу крвавити гаће за Украјину (нити за Русију) а прича се по селу да НАТА хоће.
Па сад, ко је члан, члан је...![]()
Ne znam sta je kurotresina, ne znam te Golijske seoske izraze. Ako mozes, pisi srpski jezik koji govori cela Srbija, vase lokalne egzoticne izraze ne zna niko.Nije te sramota da vam je ovakva kurotresina predsednik?
Pa da je predsednik Andore ovo bi bila teska bruka.
Tužno je što ne znaš ništa.Da su Rusi zlocinacka banda koja ubija po tudjoj zemlji.![]()
Možeš da nas cokiš.I nas i Ruse.Ne znam sta je kurotresina, ne znam te Golijske seoske izraze. Ako mozes, pisi srpski jezik koji govori cela Srbija, vase lokalne egzoticne izraze ne zna niko.
Ali ako pod tim mislis da je matora drtina, skroz izlapeo i senilan, onda me nije sramota. Sto bi mene bila sramota jer neko ima 80 i kusur?! Nije nista cudno za stare ljude da su takvi. I ti i ja ce da dodjemo jednom u 70-80 godina. Sto bi te to bila sramota, mene, Bajdena, ili bilo koga. Mladji necemo biti, nikada.
Taj izlapeli matori senilni Bajden sa sinom narkomancinom je navukao Ruse da napadnu Ukrajinu, i sada qara Putina vec 2.5 godine.
Naime vec 2.5 godine traje rat Rusije i NATO, a NATO jos nije ni stigao na front, a rakete padaju po Rusiji svaki dan. Svaki dan. Koliko je raketa palo na NATO Estoniju, NATO Poljsku, NATO Bugarsku i NATO Portugal
Jel nijedna?
I da budem potpuno jasan, i Made in Serbia rakete padaju po Rusiji.
O tome treba da brines, o Srpskim raketama koje padaju po Rusiji na glave Rujama, to ti je mnogo veci problem neko matori starkelja preko okeana. Bio on drtina, ili ne.
Kad to naucis mozda se uzdignes iz tog blata u kome zivis
Ali svi znamo da neces, nikada.
Evo rasplaka nas sa ovim izlaganjem, emotivno u pm.Ne znam sta je kurotresina, ne znam te Golijske seoske izraze. Ako mozes, pisi srpski jezik koji govori cela Srbija, vase lokalne egzoticne izraze ne zna niko.
Ali ako pod tim mislis da je matora drtina, skroz izlapeo i senilan, onda me nije sramota. Sto bi mene bila sramota jer neko ima 80 i kusur?! Nije nista cudno za stare ljude da su takvi. I ti i ja ce da dodjemo jednom u 70-80 godina. Sto bi te to bila sramota, mene, Bajdena, ili bilo koga. Mladji necemo biti, nikada.
Taj izlapeli matori senilni Bajden sa sinom narkomancinom je navukao Ruse da napadnu Ukrajinu, i sada qara Putina vec 2.5 godine.
Naime vec 2.5 godine traje rat Rusije i NATO, a NATO jos nije ni stigao na front, a rakete padaju po Rusiji svaki dan. Svaki dan. Koliko je raketa palo na NATO Estoniju, NATO Poljsku, NATO Bugarsku i NATO Portugal
Jel nijedna?
I da budem potpuno jasan, i Made in Serbia rakete padaju po Rusiji.
O tome treba da brines, o Srpskim raketama koje padaju po Rusiji na glave Rujama, to ti je mnogo veci problem neko matori starkelja preko okeana. Bio on drtina, ili ne.
Kad to naucis mozda se uzdignes iz tog blata u kome zivis
Ali svi znamo da neces, nikada.