piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.575
Horde iz Moskve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Horde iz Moskve
Свануће и њему, само да сврати какав амерички ратни брод или да коначно озидају Диоклецијанову палачу.Jel kod vas udarila teška glad kada ovako preživljavaš?

Zna li Putin za ovo??Dok rusi moraju da koriste hipersonične rakete, klizajuće bombe.. da bi nekako probili ukrajinsku obranu, ukrajinski dronovi jasno vidljvi, zuje nisko sa 60 kilometara na sat stotinama i tisućama kilometara kroz zračni prostor rusije tragajući natenane za ciljevima
Ма знам ја за нас, јесмо само што нисмо, него питам те набављаш ли за Украјину џебане, требаће вам...пошто ви јесте па јесте...![]()

I šta kaže " Srbin" Ukrajinci bombardiraju Rusiju kao NATO 1999. Srbiju.
Svi čekaju da padne cijena granata...zašto bi kupio 100k granata ,a možeš za iste pare 300k granata. Inače tekst je nepovezan..kmečanje je jer su dobili pola od obećanih milijun granata...a to je već tisuću puta objašnjeno zašto, jer EU kupuje granate za sebe.Marine, nikako da mi odgovoriš na ovo, zašto vas Ukri pljuju da ste nesposobni da isporučite obećano?
Nekim čudom ti potpisani ugovori ostaju mrtvo slovo na papiru?
"Investigation finds EU shell production capacity far below official statements."
The EU's promises to deliver 155 mm artillery shells to Ukraine were not met due to "wishful thinking"
existing stocks may be "at least twice as modest as stated by high-ranking EU officials,"
Šta bi mi nabavljali, mi pružamo moralnu podršku![]()

Долази и вама време за материјалну...а изгледа ће и крв да се даје...
Види, EXW Чачак добијеш добар попуст.
DAP боље да не тражиш, мада тако најбрже може да стигне...![]()

Nema države bez krvavih gaća, to vrijedi i za vas i za nas, a i za ukrajince![]()

nedostupan je vec neko vremeZna li Putin za ovo??
ne znam kako bi netko bio normalan kad trazi na internetu onakve slike pa ih spusta na svoj kompjuter i salje ih nepoznatim osobama ?Pa to podržavaš, zapadne vrednosti. Pričate kako je na zapadu sve napredno, a vidimo to.
Samo napred, imate podršku nas normalnih. Udrite se pa ko preživi hahahaha
ne boj seВаистину, само што ја нећу крвавити гаће за Украјину (нити за Русију) а прича се по селу да НАТА хоће.
Па сад, ко је члан, члан је...![]()
Glavna oružja u borbi protiv RusaTo šta proizvoljno nalepiš nečiju zastavu iznad nekog vojnika nije nikakav dokaz.
Tako ste pre neki dan, kad je Ukrop eutanazirao svog saborca, proglašavali da je Rus ubio Rusa.
Još nisi to osudio, zašto ? Zato što dolazi sa milog zapada.ne znam kako bi netko bio normalan kad trazi na internetu onakve slike pa ih spusta na svoj kompjuter i salje ih nepoznatim osobama ?

ja nisam opsednut time kao ti, taman zaboravim, eto ti me potsetisJoš nisi to osudio, zašto ? Zato što dolazi sa milog zapada.
Uživaj u tim zapadnim vrednostima
Znači opet nema osude ? Čuvaju se zapadne vrednosti, kao i kad se spomene abrams.ja nisam opsednut time kao ti, taman zaboravim, eto ti me potsetis
Opaaaa, pa šta će oni u Rusiju ? Zašto nisu u americi, nemačkoj, france .......... itdsvaki dan na moskovskom aerodromu šermetjevo dolazi 150 ljudi sa ukrajinskim pasošima...prolaze filtraciju i u prosjeku samo ih 30% IMA DOZVOLU ZA ULAZAK U RUSIJU....zanimljivo da je jedna žena dobila zabranu nakon što je otkriveno da na bankovskoj kartici ima natpis - psovku prema potopljenom ruskom brodu...
у гузу, великијем ђоинтима од пола килеi slusaju rok muziku i bodu se sa dzojintima u vene![]()