Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.745
Bajden otvorio samit NATO: Rusija neće pobediti, Ukrajina će zaustaviti Putina
https://n1info.rs/svet/bajden-otvorio-samit-nato-rusija-nece-pobediti-ukrajina-ce-zaustaviti-putina/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad vidim sta sve ovde pisu rusofili, ja sam za njih svetacZovu se lazovcine.
nije te sramota da budes poznat po tome?
Kako i zašto? Ukrajina nije članica NATO.Krajnje je vrijeme da se NATO direktno uključi u sukob, ovo rusko divljaštvo treba zaustaviti pod svaku cijenu![]()
nema potrebe da se NATO direktno ukljuci u sukob, rusija i ovako krvari obilno, eto sad stizu severnokorejske divizije da probaju da pomognu nekako rusima, i oni ce proci mozda jos gore nego wagner, ceceni i belorusi.Krajnje je vrijeme da se NATO direktno uključi u sukob, ovo rusko divljaštvo treba zaustaviti pod svaku cijenu![]()
Нобелова награда за лекаре! Не само да није пао, него није ни замуцкивао ни блокирао. Страшно је што обични људи са сличним менталним проблемима, неће моћи да дођу до тих лекова.
Најискреније, нисам те схватио. Сигурно је проблем до мене.Mozda su mu dostavili srpsko pivo, kazu da vitalizuje telo i um
Cuda cini ispred dragstora kad treba da se filozofira o svetskim geostrateskim pitanjima
Evo da pitamo Jovicu, kako je preziveo imigracioni period kada je iz Zemunske srednje skole stigao u Cemeriku, i pravo u indijanski rezervat je smesten, i kad je konacno izasao na ulicu, doziveo je kultiroloski sok, bezalkoholno pivo i slabo gazirana Coca Cola
@Casual Observer
Koja droga pospesuje kognitivne sposobnostiDroga. Ne znam koja ni u kojoj količini ali...
To je za Jovicu, zato.Најискреније, нисам те схватио. Сигурно је проблем до мене.
pa i ne mora da ucestvuju u borbama nato jedinice, dovoljno je da se raasporede kroz ukrajinu i reaguju samo ako budu napadnuteKako i zašto? Ukrajina nije članica NATO.
ne budi tako neurozanTi si jedno golo isfrustrirano ljudsko g0vno.
Dodeljujem ti "Bono" nagradu, hiljadu kjurika.
a ti inače pišeš sa fronta?Da li si se prijavio u vojni odsek i zašto nisi već u Ukrajini pikice ustaška?
Ti bi da sediš za tastaturom i patriotski galamiš dok drugi ginu za tvoje bolesne nacističke fantazije, jel da?
Kakvo ste vi dno ljudske rase.

Koja droga pospesuje kognitivne sposobnosti
Nikad cuo do sada
Otišao na čaj ili bio blizu prozora ?
na raspustu je, inace pise sa velikog odmoraa ti inače pišeš sa fronta?![]()
A sto dva puta isti post
evo malo bolji pregled rata u ukrajini u zadnjih skoro 4 godine:
Lako je putinu bez zene, ne moze mu nitko takvo nesto reciTvoj dileja Bajden na skupu NATO pakta kaze Stoltenbergu saznao sam da sam pamprcio tvoju zenu![]()
Sto sledite ovakvu budalu?
Rusko Ministarstvo odbrane pokazalo uništavanje MLRS HIMARS koji je pokušao da izvrši nove udare na teritoriju Krima.
Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak uništavanja višecevnog raketnog sistema HIMARS, koji je pokušao da pogodi Krim.
Rusko ministarstvo odbrane je pojasnilo da je reč o dva od četiri lansera uništena u protekla 24 sata .
Precizira se da su uništeni u blizini naselja Novopetrovka u Hersonskoj oblasti.
https://tvzvezda.ru/news/2024791511-uQF2v.html
Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je u ovom udaru, pored lansera, uništeno pet vozila za pratnju i do 20 ukrajinskih vojnih lica.
Pored toga, još dva lansera HIMARS su uništena u Zaporoškoj oblasti
https://tvzvezda.ru/news/20247992-zaMte.html
Ranije je saopšteno da je posada kompleksa Iskander-M udarila na konvoj opreme Oružanih snaga Ukrajine u Sumskoj oblasti.
Dosta zapadnih pedofila je proglaseno za svece… papa je to osnovao posebni zagrobni svet za njih…kad vidim sta sve ovde pisu rusofili, ja sam za njih svetac