Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.169
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodaj na to i skoro 20 miliona sovjeta koje je ubio Staljin.u celom drugom svetskom ratu od 1939 do 1945, na svim frontovima, nemci su izgubili oko 7 miliona ljudi
od 1941 do 45te rusi su izgubili 20 miliona
Bozo, we know you are stupid; there is no need to keep proving it to us.jhebote koji si ti lažov nepopravljivi...
.
Ovo se samo kod nas spominje,i da je Staljin bio zlotvor,u Rusiji ako vredjas Staljina mozes gadno da se posvadjas sa njima.Dodaj na to i skoro 20 miliona sovjeta koje je ubio Staljin.
Sta su to ukrositi?Jok ukrositi se dive zelenskom i njegovom banderizmu
Bitnije pitanje kako je uspela da opljacka tako mnogo i ostane neotkrivena. Pljacku su pokrivali isto takvi pljackasi kao ona iz samoga vrha vlasti ako bi sada ti isti dozvolili njeno hapsenje mnogi od njih bi zavrsili kao i ona zato su je pustili da ode i sve padne u zaborav
Ode Tajči u Francusku...
Kako joj je to uspjelo?
Korupcija?
Pisem kako meni odgovara,izgleda da ruski nacisti tamburaju bandera liberale na par mestaSta su to ukrositi?
Siiti se pise sa dva "i"
Sta su siti, neki novi termin?
Nije ruski agent ali pokusava blacenjem trenutne vlasti pobediti i nastaviti sa istom politikom bez ikakvih promena kao i do sada.I ovo je Ruski agent, hahahaha
Ovo treba da bude sticky na svakoj stranicii
Trla baba lan, koja od tih oblasti, republika je sposobna da funkcionise samostalno? Jos je vaznija cinjenica da u skoro svim su Rusi vecinsko stanovnistvo.Nije tačno ovo što si napisao!!!
Leh Valensa je predlagao da se pitanje Rusije reši "oslobađanjem" njenih 60 naroda.Januš Bugajski je pozvao vlade SAD i EU da kao svoj vojno politički cilj definišu "Rusku deimperalizaciju" pojavom novih država i međuregionalnih federacija(Rusija ima 83 republike i regiona) .U EU parlamentu je 31.januara 2023-će godine održana konferencija o "deimperalizaciji i dekolonizaciji" Rusije a učestvovali su predstavnici kandidata za nove države: Sibirije,Čerkesije,Ičkerije,Laponije,Kolanije,Baškirije.
To ne pobiva činjenicu da je ruska vojska jadna i korumpirana.Da,znam da te boli sto vas ta jadna i bedna vojska zasipa olovom 24/7.
To je takva država, to je takva vojska..Bitnije pitanje kako je uspela da opljacka tako mnogo i ostane neotkrivena. Pljacku su pokrivali isto takvi pljackasi kao ona iz samoga vrha vlasti ako bi sada ti isti dozvolili njeno hapsenje mnogi od njih bi zavrsili kao i ona zato su je pustili da ode i sve padne u zaborav
Jednostavnije, takav je to narod.To je takva država, to je takva vojska..
Jesu korumpirani,ali teraju napred.To ne pobiva činjenicu da je ruska vojska jadna i korumpirana.
Nijedan od tih glavesina ne bi mogao da hara po Rusiji da nisu isprepletani i povezni ko macja creva kako to mi u Vrscu kazemo, neki drugi bi trebali na robiju pre Sojgua jer su mu to omgucili zbog sopstvenih interesa.Pa sta sad hoces da ti kazem?.
Da se ja Pitam Sojgu prvi treba da robija
Jesu korumpirani,ali teraju napred.
Komunisti.Nijedan od tih glavesina ne bi mogao da hara po Rusiji da nisu isprepletani i povezni ko macja creva kako to mi u Vrscu kazemo, neki drugi bi trebali na robiju pre Sojgua jer su mu to omgucili zbog sopstvenih interesa.
Ne znam za to,ali ti opet mašiš suštinu.Ove stvari su se odigrale,ne bez razloga.Prebogata je ta Rusija,zapad ima neke druge planove za nju.Trla baba lan, koja od tih oblasti, republika je sposobna da funkcionise samostalno? Jos je vaznija cinjenica da u skoro svim su Rusi vecinsko stanovnistvo.
Jel to ona čuvena šesta fon Paulusova armija koja je skapala od gladi u obruču,koja je trpala u usta sve čega se mogla dočepati?Švabe očigledno ne pamte taj poraz svojih dedova pa se opet igraju (sa) vatrom.Mnogo ih je ostalo tamo.u drugom svetskom ratu, minimum dnevnih potreba nemacke armije u staljingradu je bilo 750 tona
tih 66 tona je samo toalet papir potreban jednoj takvoj armiji
da ne idem dalje...samo da primjetim badinterova komisija je izrazito navela da se SFRJ raspala a da republičke granice postaju državne i stoga se na osnovu toga priznale republike kao države...sljedom toga kosovo je bio sastavni dio države srbije koja je sporazumno ušla u savez sa državom crnom gorom...amen.Putin se poziva na ono sta su NAFO uradili, ne na kosovo… ne razumes ti o cemu se tu radi.
Kosovo je bilo sastavni deo SRJ i pod kontrolom SRJ. Ona je bila napadnuta spolja i sporazumom je povukla svoju vojsku sa juga , pa su NAFO okupirali taj deo drzave. I okupiran je i danas.
Donbas se odcepio i proglasio nezavisnost. U Ukrajini je besneo gradjanski rat. Kao u SFRJ. Rusija je i intervenisala spolja , da spreci genocid.
Hronoloski potpuno su suprotna desavanja bila.
Politicki, kulturno, istorijski Donbas i kosovo nemaju apsolutno nikakvih dodirnih tacaka i ne mogu se uporedjivati.
Pa sta se Putin poziva na kosovski presedan?
Kada neko sa zapada poziva na nekakvo medjunarodno pravo, to pozivanje na kosovski presedan prostim recima znaci
Sta hocete? Jel ste sami pregazili medjunarodno pravo 1999 godine? Ako vi mozete svi onda mogu , jer jednaka prava za sve?
Jel tako, ili nije? Zapad je kada mu treba uvek pozivao druge da postuju medjunarodno pravo, ali zapad sam je prestao da ga postuje i da koristi pravo brutalne sile , kao nista im niko ne moze.
Tu se zavrsava svaka prica o medjunarodnom pravu, zakonima, moralu i slicnim glupostima. Sada svako radi sta hoce i niko nema privilegiju da bude iskljucen iz necega.
Zapad je zapoceo ovo i to je sada to.
Nema apsolutno potrebe da se mi sada ovde svadjamo i raspravljamo ko je u oravu, kad aje sve to stvar proslosti.
Nasa nada lezi u buducnosti da ce se uspostaviti novi poredak gde ce svi postovati medjunarodno pravo. Da li ce neko biti deo tog sveta ili ne nikoga nije briga. Neka NAFO ide na svoju stranu , ostatak sveta ce na svoju i da se ne mesamo.
On misli da je kineski vojni transportni avion dovezao hranu Rusima. Ako nije hranu onda je čarape jer Rusi nemaju čarape.Jel to ona čuvena šesta fon Paulusova armija koja je skapala od gladi u obruču,koja je trpala u usta sve čega se mogla dočepati?Švabe očigledno ne pamte taj poraz svojih dedova pa se opet igraju (sa) vatrom.Mnogo ih je ostalo tamo.