Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GRFZ4jbXQAEfD7j.jpg

Ako Rusi nece pregovore o Krimu nude kapitulaciju kao i Amerikanci Srbiji.Rusi u Donbasu nisu sproveli svoje obaveze iz sporazuma, razoruzanje paramilitaraca i ukrajinska vojska na granici prema Rusiji nakon cega bi Donbas i Lugansk dobili autonomiju. Kako god da se zavrsi ovaj rat ostace zabelezeno da su protupravno Ukrajini oduzeti delovi teritorije i pitanje je samo kada ce se ponovo ratovati. nece tamo biti pravog mira jako dugo.
Nece tamo biti Ukrajine, a ne mira… kako jos niste to prihvatili u vasim maleckim glavicama. Ameri su vec odustali od Ukrajine, u toku su pregovori kako da se USA izvuce iz pve brljotine dostojanstveno

Izmasakrirali ih Rusi

:ceka:

Ukraine seeks to end the conflict as soon as possible due to the large number of wounded and dead on the battlefield, Vladimir Zelensky said at a joint meeting with the head of the European Council, Charles Michel.

Kiev hopes to present a plan to resolve the conflict by the second “peace summit.”
30 hiljada kaze ukrajinski rezim

Jeste, jeste,

Moj dragi, neinformisani prijatelju, pre neki dan je buknuo skandal da su u putničke avione ugrađivani delovi od falš titanijuma jer ga neme ovoljno na tržištu zato što sve ide u vojni programa gde nema zezancije. Kao što si mogao da pročitaš trećina F-35 je titanijum

I na sve to Rusi izvoze u USA titanijum bez ikakve zadrške.
ma, ako se prave bicikle od titanijuma, shvati - onda ga ima, plati ka klati, nego se tu radi verovatno o nekim primesama, rusi na kvarno prodaju onaj koji nije najcistiji :mrgreen:
pa do skora su prodavali amerima raketne motore, ej svemirski program, sta je s'tobom? ne znam ako bi hteli i hipersonicno da prodaju:p 'de mi da se mucimo narednih 20 godina da ga napravimo, a da valja?

Poslednja izmena:
Sastanak ministara pollicije iz celog sveta. Svake godine se odrzava. On ima i zabranu ulaska u USA , ali ipak je visoki zvanicnik i ima diplomatski imunitet ? Tako da mogu da ga gricnu za stojkovica
Uhititi će ga čim stupi nogom tamo, baš ih briga za diplomatski imunitet
Možda griješim, vidjet ćemo, Rusi su ponekad neobjašnjivo naivni, kao da od jučer imaju posla sa zapadnom stokom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back