Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija ubrzava povlačenje sa Krima, do sad su odatle iselili veliki broj civila, najpre su počeli sa porodicama vojnih lica, sada počinju da evakuišu predmete iz muzeja

najverovatnije je Putin ipak prihvatio mišljenje ruskih maršala i admirala da je krim neodbranjiv sada kad su u rat ušle i NATO jedinice

Ћуј, ЈНА и разлика између тенка и самохотке! Висока је то наука. Овде расправљају и они који су пушку видели само на филму, али, по неком правилу, што мање знају то су чвршћи у ставовима. Са тим се сусрећем целог живота, не само на овој теми него уопште.
Onda da pojasnim, donji pstroj i mehanika isti kao kod tenka, samohotka nema kupolu, ima top veceg kalibra i dometa bez stabilizatora cevi i dva mitraljeza, bar su tako bile naoruzane samohotke Sherman koje je imala JNA.

oni znaju da im je obecano nuklearno oruzje i od tada su se oprostili od pameti, pa dok ono "stigne" oprostice se i od zivota, za njih su rusi/belorusi provezbali talkticke, ima da ih obrisu sa mape

poljaci su mozdano mrtvi, a uskoro i komplet

m'jok samo ce d'unisti vas koji ste se vec oprostili od pameti, nas koji mozgamo, nas nece, i zasto bi nas unistavao? lindzi greem reko ukrajina ima rudee, zato smo mi nju pomagali da joj izmuzemo rudno bogatstvo - i sta sad, zasto bi nas unistavao, mi imamo pravo da to radimo, zar nemamo? a vi u poljskoj ocete nuklearno, sta ce vam nego da ga skrkate na moskvu? e vas neka unisti, mi samo hocemo da se ogrebemo za minerale, kao i na kosovu, znaci imamo cilj, a vi samo mrzite patoloski! vas ima da nema! MRZITELJI! je, pa vi samo psujete koliko ste oboleli, ne moze sa vama ni posao da se napravi, nista
Necu ja nista, ti bi mozda hteo nesto.

Zamislimo da Zelenski prihvati uslove za mir

U opticaju neke njive i vukojebine, ali nista od Odese, nista od Delte Dunava nista od Baltika nista od letovanja u Lisabonu

Rusija i Ukrajina priznaju Kosovo ko nezavisnu drzavu

Poslednja izmena od moderatora:
coce ja navijam za ameriku, samo mislim da smo sve mogli elegantnije - zato se i bojim da nismo stigli ni do polovine, da se gleda komplet evropa da se zrtvuje, a ne samo ukrajina

ti si glup ako mislis da mi ameri necemo sa njima da se nagodimo i posle satiranja evrope, pa samo je dovoljno da kazanj ima nuklearna torpeda, i da se mi sa njima iscenjkamo, ne bi nam bilo 1. put, halo kubanska kriza?! - nisi cuo? zaista nisi normalan, ako mislis da cemo u nuklearni rat zarad smrdljive poljske ili pribaltickih

pa i ukrajini je receno da mora da pobedi ako misli u nato! hej, tebi isto mozak mrtav, ajde kako ce da pobedi? ali to je ujedno i alibi da NIKAD NE BUDE PRIMLJENA U NATO! - samo glup to ne razume, ili se pravi lud, i neinformisan, kao nije cuo za taj osnovni uslov, a u stvari zeleneo svetlo da je putin satre, da, pa ti tvrdi da to nema napismeno onda. ali to je nato trazio od putina! i sada trazi da satre i evropu! putin kaze vazi, ali moram da drzim na nisanu floridu sa nuklearnim torpedima, a vi lazite eu da ce posaljete 300 hiljada vojnika na kukovo leto, kakvi su idioti, oni ce to i da poveruju

jel ti shvatas da putin nama ne veruje, a hoce da nas polusa i izvrsi sta mu trazimo? sta mislis odakle mu ideja da i on ima svoje proksije?

mi tacno znamo koje nosace necemo da remontujemo, a koje hocemo, koje cemo da zadrzimo! e, pa ukljuci mozak ako ga imas
Kada rat prestane i Rusi uzmu neke delove bice proglaseno za pobedu Ukrajine jer nije uzeta cela i eto ti Ukrajine u NATO ako to NATO pozeli.

Pogledajte semafor pre glupiranja

GQIgBwsXgAAiWDL

Zamislimo da Zelenski prihvati uslove za mir

U opticaju neke njive i vukojebine, ali nista od Odese, nista od Delte Dunava nista od Baltika nista od letovanja u Lisabonu

Rusija i Ukrajina priznaju Kosovo ko nezavisnu drzavu

Totalni poraz ruskoguzza na forumu u najavi
Ende, niste prihvatili uslove i nema šta više da se polemiše.
A Odesa, i delta Dunava biti će u onoj sljedećoj ponudi za mir koju opet nećete prihvatiti , a u onoj nakon nje, biti ćete vjerovatno kraći i za Sumi i Herson !
I tako brže, i tako dalje, do konačnog gašenja Ukrajine kao države, znam da vas boli, ali "olakotno" je da možete da kmečite i vrištite koliko želite !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back