- Poruka
- 88.976
New York Times se zabrinuo što nema mirovnih pregovora.Понуђач је под столом.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
New York Times se zabrinuo što nema mirovnih pregovora.Понуђач је под столом.
.Ispostavilo se da Rusi ne blefiraju i stvari su se iskomplikovale za NAFO. Usli su u sukob iz kog ne mogu da se izvuku bez teske blamaze
Okej, onda nije blefirao nego samo lagao..
Очигледно не разумеш шта је блеф.
Блеф разумем, како се код нас каже "претњу празном пушком". Односно претиш да ће нешто да се деси ако се твоји захтеви не испуне, па када се не испуне испостави се да ниси у стању да своје претње оствариш.
Обмане, преваре и лажи су инструменти спољне политике земаља НАТО пакта и ми то боље од било кога знамо.
Немам појма да је рекао да је победио запад без испаљеног метка, па ако може линк.
Запад се у једном делу надао да Путин блефира да ће да уђе са војском у Украјину.
.
Zamijenio si termine NAFO i Rusi.Ispostavilo se da Rusi ne blefiraju i stvari su se iskomplikovale za NAFO. Usli su u sukob iz kog ne mogu da se izvuku bez teske blamaze
.Okej, onda nije blefirao nego samo lagao.
I s takvim junakom treba pregovarati?
Da ali oni pošto su na granicama će da nahebu prvi, a vi kao posljednja linija odbrane Nafo pakta, e vas Rusi čuvaju za desert !ne znam dali su ti javili, ali nato se proširio sa još 2 nove članice na granicama rusije
i to nakon što se Putin zakleo da neće dozvoliti širenje NATO pakta...
Putin izjavio:.
Каква срећа за Шведску и Финску!
Набавили последње две карте за Титаник.
.
putin se zakleo da je je jedna od crvenih linija za rusiju, širenje nato pakta posebno na granicama rusije, nakon čega sledi nuklearni napad na vašington, pariz, berlin, vatikan, tokijo, lisabon, london, podgoricu i ženevuDa ali oni pošto su na granicama će da nahebu prvi, a vi kao posljednja linija odbrane Nafo pakta, e vas Rusi čuvaju za desert !
putin se zakleo da je je jedna od crvenih linija za rusiju, širenje nato pakta posebno na granicama rusije, nakon čega sledi nuklearni napad na vašington, pariz, berlin, vatikan, tokijo, lisabon, london, podgoricu i ženevu
.Putin izjavio:
"Tose nisam nado"
Opa, danas opet u "neš ti mene zajebat kad sam pametam" modu, pa krećemo s klasičnim debiliziranjem.
To što je Srbija popušila Kosovo je jedan kraj batine, a drugi kraj te batine je to što je Rusija okupirala dio Ukrajine?
Ma bjaaaaaa - vo!
A kad Ukrajina roka Rusiju, to je očiti treći kraj batine. Pda, ima tih krajeva koliko god mi treba. Tupčino.![]()
U rostovu, ukrajinci američkim balističkim raketama opusrošili rusku vojnu vazduhoplovnu bazu