Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.597
Северна Кореја и Иран дозволили су Русији да својим оружјем удари Украјину и земље НАТО-а
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće, jer će napaćenu braću zagrejati okrilje Majčice Rusije ...Зима 2024/25. ће бити за становништво Украјине катастрофална у енергетском погледу.
Са обзиром на досадашњу руску тромост и хрпу неискоришћених прилика, ово лето би могло да буде почетак краја рата.Ово је моје мишљење. Окончаће се ово у Украјини пре зиме, а да ли ће се проширити на Европу и свет, то је енигма.
Bolje nek im ukljuce struju vodu i intrnet nego sto im daju sranja koja ce biti polupanaШеф радне групе за координацију помоћи Кијеву при немачком Министарству одбране Кристијан Фројдинг на ТВ каналу АРД признао је да је Немачка допустила Украјини могућност употребе ПВО система Патриот за уништавање ваздушних циљева на небу изнад руске територије. RT на руском.
Ово је моје мишљење. Окончаће се ово у Украјини пре зиме, а да ли ће се проширити на Европу и свет, то је енигма.
A ko ide na Moskvu
Ovako trebaju svi da rade i zlo će brzo stati.Samo batine.Jer pričati i vikati na njih ne znači ništa,istrenirani su za to,kao i policija,ignorišu te.Nemojte ljudi! Iliti, rado ide Ukr u vojnike:
tako je i kod nasДа довршим мисао. Имао сам мале несугласице са супругом (о кинти је реч, је ли) јер сам поступио као препер и обезбедио нас и у Београду и у "региону" где такође имам непокретност. Храна, вода и слично. Рекао сам јој, више волим да испаднем смешна преперистичка будалетина него да ме евентуална ескалација затекне.
Тако да, ха,ха, сада могу прехранити себе и пола родбине.
lako je tebi, ne postoji lek za tvoje stanje ne mora da misliš o tome
I to je taj čuveni ukrajinski moral u borbi protiv veliko-ruso-srbo-jugo-četničkih agresora? Zar se tako brani domovina?Nemojte ljudi! Iliti, rado ide Ukr u vojnike:
Prosto SHOKANTNO.I to je taj čuveni ukrajinski moral u borbi protiv veliko-ruso-srbo-jugo-četničkih agresora? Zar se tako brani domovina?
Shokiran sam
![]()
Dosadašnji score:pa jel moguce da nato i ukraina ne mogu nista rusiji ? ukraina ostala bez zamalo trecine zemlje![]()
idemoЗима 2024/25. ће бити за становништво Украјине катастрофална у енергетском погледу.
Срушена православна црква у Кијеву:
https://orthodoxhr.wordpress.com/2024/05/17/u-ukrajini-srusen-povijesni-desjatinski-hram/
Подржавам право православних Украјинаца да имају своју цркву (од Грка призната ПЦУ), али и они који не желе да буду у тој цркви (УПЦ) имају право на постојање, а не да им се отимају храмови или опет руше. Зеленски каже да Украјина брани европске и цивилизацијске вредности уопште. Ово нису никакве "вредности", већ терор над сопственим становништвом.
Da se Putin sutra preda u Hag, ti bi pričao kako se mudro predaoZnate, poštovani prijatelji, u početku sam verovao da će Rusija brzo okončati ovaj rat, no kako je vreme prolazilo shvatio sam da Putin vrlo mudro vodi politiku, ne srlja i čeka da NATO zločinci skinu maske i da ih onda, definitivno i zauvek, uništi. Ovakvim načinom mudrog vođenja SVO je svetu stavio do znanja da je Rusija sila, da nikoga ni za šta ne moli, da ima sve, da se bori pritiv nacista i svih druhih zlih sila, a ne da osvaja, sprži zemlju i ubija nevine ljude, kao što to čini čopor krvoločnih hijena sa zapada, predvođen Amereima, zlom zla i dnom dna od pakla. Uvek sam potencirao, to je neminovnost koja mora da se dogodi u bliskoj budućnosti, da Amerika treba da na svojoj teritoriji oseti sve strahote, užase i bedu rata, jer jedino tako bi shvatila šta znači sloboda i mir. Sada i ja molim Boga da Putin pošalje Sarmate i da zlo sa lica zemlje zbriše, jednom i zauvek... Ostaće i dalje Rusija ono što jeste, sila nad silama, jer Bog, mudri ljudi i istina su na njenoj strani...![]()
![]()
![]()