Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.777
Mislim da će Rusija morati priznati novu realnost i postojanje Belgorodske Narodne Repiblike, to je formula za mir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vukao je konce na svim izborima u Ukrajini..nekada uspješno nekada ne baš..FSB je vukao konce na Majdanu, zanimljivo
Vrlo verovatno da si jedini koji je ovo ikada izjavio

Čuo si za aktivnu obranu?pa jel citas ti ovo?
rusija nema pravo da upotrebi nuklearno protiv ukrajine.... sve dok je ukrajina ne napadne u dubinu teritorije i zato joj zapad sada daje te rakete, jer se sve radi da bi se to desilo, nuklearni rat, samo ce da strada i eu, a ne samo ukrajina
znaci imali smo gradjanski rat u ukrajini, u koji se rusija umesala., kao i ameri sto se mesaju sirom sveta, a niko ne napada ameriku
u slucaju da je napadne radilo bi nuklearno, jel tako?
e, to ce se sada desiti, ali sa rusijom
Zavare to momci u garaži i opet na bojište
Ajd nadji gde sam ja to javio i okaci,u suprotnom si lazovTi nam to javljas nekoliko puta dnevno a nisi jedini.
Da, zanimljiv fenomen.Njih to ne interesuje,zato Rusi i lupaju po njima
Od toga koliko NATI generalaSlavjansk jos placenika spaljeno
Pogledajte prilog 1557222
To je jedini uspeh koji imaju,pr da neko vidi kako himars stize u belgorod,rusija lopatama sinoc gadjala LavovDa, zanimljiv fenomen.
Realni ukrajinski gubici su oko milijun i po vojnika, što sprženih što ranjenih, zarobljenih i nestalih
Njih uopće ne spominju, bitno im je rokanje civila u Belgorodu.
Bolest.
Najvise ih mi zuljamo ovde,kakvi rusi kakvi ukrainciDa, zanimljiv fenomen.
Realni ukrajinski gubici su oko milijun i po vojnika, što sprženih što ranjenih, zarobljenih i nestalih
Bolest.
Nikada u SSSR sam odlazio vise puta, radio ali i turisticki, posle raspada SSSRa bio sam nekoliko puta u Gruziji, pitanje ti je bezveze ti umnogo zemalja nisi bila ali znas okvirno kako je tamo i sta se desava.Kada si ti zadnji put bio u Rusiji?
У очекивању Ф16!Priopćavaju mi neki shtovani priopćenici da su Rusi na južnoj fronti probili obranu nacista na tri mjesta, negdje i do 3 km u dubinu.
To je u valjda blizini onog čuvenog groblja Leoparda i Bradley-ija.
Tek što su nacisti dobili ovu zadnju gomilu američkog oružja, opet im pucaju crte obrane.
Shokantno, zbilja shokantno
![]()

A od nas iz EU traže da uvedemo sankcije KiniInače, kineski ministar obrane izjavio je da će se Kina skupa sa Rusijom boriti za bolji slobodni svijet.
Dan nakon što su zapadni crvi dopustili ***********ima korištenje zapadnog oružja i na teritoriji stare Rusije.
Prc, Milojka
![]()

Da, zanimljiv fenomen.
Bolest.
Nije pitanje bezveze. Takvih nema, ima samo bezveznih odgovora. A ti si upravo dao jedan takav.Nikada u SSSR sam odlazio vise puta, radio ali i turisticki, posle raspada SSSRa bio sam nekoliko puta u Gruziji, pitanje ti je bezveze ti umnogo zemalja nisi bila ali znas okvirno kako je tamo i sta se desava.
komplet eu su umobolnici, nasladjuju se ne samo ova u bojna, nego cela eu sto ukrajinci ginu, dok ih huskaju i placaju im, a oni sami ne ulaze na front, samo kao instruktori, oni ce da ih nauce kako da bolje ginuNajvise ih mi zuljamo ovde,kakvi rusi kakvi ukrainci
А Тојоте и човјекољубље тзв. Исламске Државе?Njegove bolne točke su Novorusija, oboreni B2 1999, i Sergej Lavrov![]()

Ma nemaju ih uopće, zato su i proglasili opću mobilizaciju i donijeli zakon da mentalno oboljeli, invalidi, i kažnjenici moraju na front, logično ne?Nismo već dugo čuli o "meleonima ukrajinskih gubitaka"![]()

Normalno kad se sloveni tabajukomplet eu su umobolnici, nasladjuju se ne samo ova u bojna, nego cela eu sto ukrajinci ginu, dok ih huskaju i placaju im, a oni sami ne ulaze na front, samo kao instruktori, oni ce da ih nauce kako da bolje ginu
zasto mi ameri sve to placamo? pa sutra kada lupimo sankcije kini, a moramo, nema nam druge, da eu ne postoji da se ne okrenu njoj, nego rus sabotira nece da raskanbta eu vec jednom nuklearnim
Ukrajinci uzvracaju po tiktoku i tviteru,mada i na tiktoku su poceli da banuju proukrajinske blogere jer su presli sve merekomplet eu su umobolnici, nasladjuju se ne samo ova u bojna, nego cela eu sto ukrajinci ginu, dok ih huskaju i placaju im, a oni sami ne ulaze na front, samo kao instruktori, oni ce da ih nauce kako da bolje ginu
zasto mi ameri sve to placamo? pa sutra kada lupimo sankcije kini da eu ne postoji da se ne okrenu njoj, nego rus sabotira nece da raskanbta eu vec jednom nuklearnim
Po svemu sta se desava mislim da zapad ne ocekuje svoju pobedu u ovom ratu, nadaju se da ce Ukrajina izdrzati dok Rusi ne odustanu od daljeg osvajanja i zadovolje tim sto sada imaju, videcemo.pa ja ne kazem da je kod njih sloboda, ali na zapadu se gusi sloboda medija jos od korone jasno i ocigledno
znaci trampov uspeh je lansiranje sintagme fejk njuz,a do tada je obican covek slepo verovao cnn-u na primer - znas li u procentima koliko im je opala gledanost? znaci da im ljudi vise ne veruju kao ranije
onda zapadena ratna propagandna masinerija? ja stvarno ne znam kako zapad misli da dobije rat protiv rusije propagandom samo? moras da imas vojne argumente,a ne samo da trucas po fejk njuz, pa ja bar iscitam tone tekstova dok se dosadjujem na poslu
У шта, човјеколиког ...? Превелико очекивање.Opet si zavidan i ljubomoran, a baš sam se ponadala da si evoluirao....