Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače, kineski ministar obrane izjavio je da će se Kina skupa sa Rusijom boriti za bolji slobodni svijet.
Dan nakon što su zapadni crvi dopustili ***********ima korištenje zapadnog oružja i na teritoriji stare Rusije.

Prc, Milojka

:ceka:

pa jel citas ti ovo?
rusija nema pravo da upotrebi nuklearno protiv ukrajine.... sve dok je ukrajina ne napadne u dubinu teritorije i zato joj zapad sada daje te rakete, jer se sve radi da bi se to desilo, nuklearni rat, samo ce da strada i eu, a ne samo ukrajina

znaci imali smo gradjanski rat u ukrajini, u koji se rusija umesala., kao i ameri sto se mesaju sirom sveta, a niko ne napada ameriku

u slucaju da je napadne radilo bi nuklearno, jel tako?

e, to ce se sada desiti, ali sa rusijom
Čuo si za aktivnu obranu?

Запорожје правац. Оружане снаге Русије наставиле су јуришна дејства код Нестерјанке, са циљем да стигну до Орехова и избациле јединице 128. брдске јуришне бригаде Оружаних снага Украјине из низа десанта.
IMG_20240601_172630_435.jpg

Inače, kineski ministar obrane izjavio je da će se Kina skupa sa Rusijom boriti za bolji slobodni svijet.
Dan nakon što su zapadni crvi dopustili ***********ima korištenje zapadnog oružja i na teritoriji stare Rusije.

Prc, Milojka

:ceka:
A od nas iz EU traže da uvedemo sankcije Kini:)

Zbogom pameti!

Ameri su se namučili ne bi li uvjerili svijet da su električni automobili budućnost i da benzinske treba zabraniti.

Sve su pripremili i bili su uvjereni da će oni i ostale zapadne zemlje na električnim autima zgrnuti bogatstvo, ponajviše zbog toga što je zapadna autoindustrija ionako razvijena i dominantna već 100 godina. Naumili su prodati milijune i milijune tih automobila.

I što će sad? I to im je propalo.

Najvise ih mi zuljamo ovde,kakvi rusi kakvi ukrainci
komplet eu su umobolnici, nasladjuju se ne samo ova u bojna, nego cela eu sto ukrajinci ginu, dok ih huskaju i placaju im, a oni sami ne ulaze na front, samo kao instruktori, oni ce da ih nauce kako da bolje ginu

zasto mi ameri sve to placamo? pa sutra kada lupimo sankcije kini, a moramo, nema nam druge, da eu ne postoji da se ne okrenu njoj, nego rus sabotira nece da raskanta eu vec jednom sa nuklearnim, pa da mozemo ladno da sankcionisemo kinu

komplet eu su umobolnici, nasladjuju se ne samo ova u bojna, nego cela eu sto ukrajinci ginu, dok ih huskaju i placaju im, a oni sami ne ulaze na front, samo kao instruktori, oni ce da ih nauce kako da bolje ginu

zasto mi ameri sve to placamo? pa sutra kada lupimo sankcije kini, a moramo, nema nam druge, da eu ne postoji da se ne okrenu njoj, nego rus sabotira nece da raskanbta eu vec jednom nuklearnim
Normalno kad se sloveni tabaju

zasto mi ameri sve to placamo? pa sutra kada lupimo sankcije kini da eu ne postoji da se ne okrenu njoj, nego rus sabotira nece da raskanbta eu vec jednom nuklearnim
Ukrajinci uzvracaju po tiktoku i tviteru,mada i na tiktoku su poceli da banuju proukrajinske blogere jer su presli sve mere

pa ja ne kazem da je kod njih sloboda, ali na zapadu se gusi sloboda medija jos od korone jasno i ocigledno
znaci trampov uspeh je lansiranje sintagme fejk njuz,a do tada je obican covek slepo verovao cnn-u na primer - znas li u procentima koliko im je opala gledanost? znaci da im ljudi vise ne veruju kao ranije

onda zapadena ratna propagandna masinerija? ja stvarno ne znam kako zapad misli da dobije rat protiv rusije propagandom samo? moras da imas vojne argumente,a ne samo da trucas po fejk njuz, pa ja bar iscitam tone tekstova dok se dosadjujem na poslu
Po svemu sta se desava mislim da zapad ne ocekuje svoju pobedu u ovom ratu, nadaju se da ce Ukrajina izdrzati dok Rusi ne odustanu od daljeg osvajanja i zadovolje tim sto sada imaju, videcemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back