Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.391
Imaš i Ruse koje ratuju za Ukrajinu. Štoviše glavni zapovjednik im Rus, Sirski.Imaš vojnike NATO zemalja koji ratuju na strani Rusije. Jbt, kao da pričam s djecom s posebnim potrebama![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš i Ruse koje ratuju za Ukrajinu. Štoviše glavni zapovjednik im Rus, Sirski.Imaš vojnike NATO zemalja koji ratuju na strani Rusije. Jbt, kao da pričam s djecom s posebnim potrebama![]()
Iran vodi proxy rat protiv Ukrajine do zadnjeg Rusa.Rusi takodje posto kupuju oruzje od velesila S.Koreje i Irana jer ga nemaju dovoljno.
ako pocnu rat sa rusijom hocemo li mi upitati kurtija za zdravlje ?

Potpuna sloboda medija ne postoji a ti ako verujes u slobodu kod Rusa nek ti bude.Ja necu da se svadjam sa tobom, ali secas se kada je Tramp pricao "fejk njuz", i koga je isprozivao sve, nekih 10-ak glavnih medija?
Secas se da je WAPO bese pravo spisak nezavisnih americkih manjih medija koji su navodno ruski, a oni original amerkci, znaci nema sansi da su ruski?
I sta si ti iz svega zakljucio? da je na zapadu sloboda medija, mrak kod bivsih clanica sssr? i da ove samo treba banovati?
Okej, i time dokazuješ da sam u pravu i da lupetaš.Imaš i Ruse koje ratuju za Ukrajinu. Štoviše glavni zapovjednik im Rus, Sirski.
Nista,proslo je vreme kontraofanziva propagande i nekih izgleda da se ukrajina moze spasiti,vidis da svi melju istu pricu,skrecu teme,recikliraju snimke i vredjaju,mora da je sve po planu.Jos kad bi mi objasnili sta menjanju time na frontu
A da mozda se tese medjusobno
Ja se kladim da ti neznas sta si doruckovaoNaravno da hoćete, uletjet ćete ko budala u kredit, i onda će vam opet svi drugi biti krivi kad izginete u milijunima![]()
Sigurno je tako ne moze imperator da pogresi.Mozda ga i imaju ali ga cuvaju za finale
Mozemo samo da predpostavljamo a i da je tako asovcic je iz raja izaso![]()
Recikliraju se okupatori a ne snimkeNista,proslo je vreme kontraofanziva propagande i nekih izgleda da se ukrajina moze spasiti,vidis da svi melju istu pricu,skrecu teme,recikliraju snimke i vredjaju,mora da je sve po planu.
Jesi, ti si uvijek u pravu, i kada nisi.Okej, i time dokazuješ da sam u pravu i da lupetaš.
Hvala
Da ti nije kengur javio???Sigurno je tako ne moze imperator da pogresi.
Kada si ti zadnji put bio u Rusiji?Potpuna sloboda medija ne postoji a ti ako verujes u slobodu kod Rusa nek ti bude.
Čekaju tebe da im kažeš inače neće povjerovati.Važno da povjeruju okupatorske ucviljene majke, ja mogu vjerovati i u Baba Jagu.
U koju ekčli imam dosta povjerenja

pa ja ne kazem da je kod njih sloboda, ali na zapadu se gusi sloboda medija jos od korone jasno i ociglednoPotpuna sloboda medija ne postoji a ti ako verujes u slobodu kod Rusa nek ti bude.
Tako je,jos da imas to da potkrepis nekim frontovskim uspesima,ovo sto vi ovde pisete ne pise nijedan ukr izvor sem noela i fella ekipe,sve blogeri buy me a coffeeRecikliraju se okupatori a ne snimke
Jesi provalio da bas i nije mnogo bistraČekaju tebe da im kažeš inače neće povjerovati.
I dalje vlastite projekcije pokušavaš podmetnuti drugima?
![]()
Gle kako Hajmarsi rokaju po Belgorodu, Rusija.Čekaju tebe da im kažeš inače neće povjerovati.
I dalje vlastite projekcije pokušavaš podmetnuti drugima?
![]()
Evo je, sad idu priče Broja jedan kad je bila mlada pa putovala do VladivostokaKada si ti zadnji put bio u Rusiji?

Rokaju, rokaju, gledaš li ti kako Rusi prže kompletnu Ukrajinu?

Opet si zavidan i ljubomoran, a baš sam se ponadala da si evoluirao....Evo je, sad idu priče Broja jedan kad je bila mlada pa putovala do Vladivostoka
A da vidiš tek metro
Ti nam to javljas nekoliko puta dnevno a nisi jedini.Da ti nije kengur javio???
Natalija ima Stefica ti imas kengura
Njih to ne interesuje,zato Rusi i lupaju po njimaRokaju, rokaju, gledaš li ti kako Rusi prže kompletnu Ukrajinu?
Šta misliš kome je gore?
![]()