Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja necu da se svadjam sa tobom, ali secas se kada je Tramp pricao "fejk njuz", i koga je isprozivao sve, nekih 10-ak glavnih medija?
Secas se da je WAPO bese pravo spisak nezavisnih americkih manjih medija koji su navodno ruski, a oni original amerkci, znaci nema sansi da su ruski?
I sta si ti iz svega zakljucio? da je na zapadu sloboda medija, mrak kod bivsih clanica sssr? i da ove samo treba banovati?
Potpuna sloboda medija ne postoji a ti ako verujes u slobodu kod Rusa nek ti bude.

Руска војска је ослободила низ територија северно од Нетајлова, а воде се и борбе за куће на југоистоку Новоалександровке.
IMG_20240601_171434_926.jpg

Potpuna sloboda medija ne postoji a ti ako verujes u slobodu kod Rusa nek ti bude.
pa ja ne kazem da je kod njih sloboda, ali na zapadu se gusi sloboda medija jos od korone jasno i ocigledno
znaci trampov uspeh je lansiranje sintagme fejk njuz,a do tada je obican covek slepo verovao cnn-u na primer - znas li u procentima koliko im je opala gledanost? znaci da im ljudi vise ne veruju kao ranije

onda zapadena ratna propagandna masinerija? ja stvarno ne znam kako zapad misli da dobije rat protiv rusije propagandom samo? moras da imas vojne argumente,a ne samo da trucas po fejk njuz, pa ja bar iscitam tone tekstova dok se dosadjujem na poslu

Kina gazi sve pred sobom.....

Washington zahtijeva da se EU pridruži njegovom paketu sankcija protiv Kine

EVO ZAŠTO JE AMERIČKA MINISTARICA FINANCIJA JANET YELLEN DOŠLA NA EKONOMSKI FORUM U FRANKFURTU

Posebno je inzistirala da EU uvede zabranu uvoza kineskih električnih automobila. U svom holivudskom stilu, SAD objašnjava zabranu golom tvrdnjom da su kineski električni automobili opasni za okoliš.

Bidenov tim besramno i namjerno laže. Problem nije ekološki, već u tome što kineska autoindustrija čeličnim čizmama gazi američke konkurente, preplavljujući svojim vozilima američko tržište.

Ukupna robna razmjena između SAD-a i Kine dosegnula je 683 milijarde dolara, od čega je 120 milijardi američki izvoz u Kinu, a 563 milijarde kineski izvoz u SAD. Kinezi su samo od izvoza elektronike i mehaničkih proizvoda u SAD zaradili duplo više nego sav američki izvoz na njihovo tržište.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back