Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.334
Удар "Ланцетом" на украјински тенк Т-72 на Харковском правцу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
800 dana, svaki dan po tisuću mrtvih ukrajinaca, i tri put više ranjenih, i još puta 5 dezertirali....
nego jel pao harkov?
sramota bi bilo da nije pri tolikim gubitcima ukrajinaca
aaa ne, to putin sad želi da tako završi rat, "što smo oteli, oteli smo, nemojte više da nas bijete"Eto nije vise 37 vec samo 20%, Ukrajina pobijedila
![]()
Komisija za životnu sredinu pri ujedinjenim nacijama proglaslili da su najveći zagađivači planete kineske termocentrale i ruska vojna tehnika i ljudstvo koji masovno gore po ukrajini a sve više i u rusiji.Пало је много њих који су хтели да живе у Харкову, то је ваљда много битније. Ако си очајан у рачуну ваљда има нешто да разумеш пошто си заставник. Не води се рат без војске, колико знам и разумем. Је ли тако, полунеписмени? А твоја војска је на прагу издисаја. Сада ти налогодавци планирају помоћ и у војницима, колико разумем, јер нема ко да ратује са те твоје стране. Неко мора да вози тенАк, авиЈон, дрЈон, камиЈон...
Ne daju Ukrajinci da se samo tako izvuce sa 20%, zele da se vrate na 37% zato tako dobro napreduju ka zapadu.aaa ne, to putin sad želi da tako završi rat, "što smo oteli, oteli smo, nemojte više da nas bijete"
Frzzi BRE, smanji malo očekivanja, razočaraćeš se.Nacističku ekspanzionističku Putinovu politiku se mora zaustaviti bez obzira na cijenu. Što prije, tim bolje, jer se takvi ne zadovoljavaju osvojenim. Vidi pod WW2.
Piše se “kurwaaaa”.
Ispušio ti Trampara. Pozovi ostale ravnozemljaše da tugujeteEto nije vise 37 vec samo 20%, Ukrajina pobijedila
![]()
Ispušio ti Trampara. Pozovi ostale ravnozemljaše da tugujete
Evo jos jedna slika pa Rusija negde u Moskvi trgovacki centar:Normalna slika u ruskim trgovačkim centrima.
Pogledajte prilog 1556226
Odgovorio sam, sajam, ali ako oni ovako lazu na Zapadu za bizarne stvari i ovi ovde Mejo i slicniKyiv Post ili Moscow Times?
Priviđa se njima sve i svašta, plaćeni ljudi za to.
Crni Frtko neces da se opametis jos 100 godina.Fotošop!
Ukri lažu svoje navijače a oni se blamiraju prenoseći ovde laži u koje veruju samo zato što nemaju kud.Evo jos jedna slika pa Rusija negde u Moskvi trgovacki centar:
Pogledajte prilog 1556492
Ili cekaj ovo nije Moskva nego bre ovo Bolonja pre neki mesec:
https://www.tanexpo.com/en/fotogallery-2024
I taj Tanexpo organizuje izlozbe i u Moskvi na kome vecinom dolaze pogrebne firme i profesionalci u ovom poslu.
https://www.slobodnaevropa.org/a/russia-funeral-trade-fair-covid-deaths/31532257.html
Tako da je ona gore prva slika u stvari sa nekog tog njihovog sajma nije ruski trgovacki centar.
E moj ti jel oces sad da se izvines sto si lagao ili nemas obraza, polakonecemo da insistiramo mozes da malko razmislis pa sutra, znam da si dobra dusica ti to lazes iz dobre namere.
![]()
Ako je tacno, koliko vidim Rusi stvarno rade bas onako polako i strpljivo i stede vojnike koliko je vise moguce, recimo bio Bahmut opkoljen i mnogi vec upisali gotovo je, sa terena fronta izvestaji polako nije jos nista gotovo ima jos puno teskih borbi da bi se oslobodio grad i tako je i bilo tek posle nekoliko meseci. Deluje mi tako i ovo sa Volcansk polako, mi ovde sedimo i pisemo i mislimo to ce brzo, tamo se gine i ne vidis neprijateljskog vojnika, i Ukrajinci neverovatni vojnicki ljudski potencijal pravi ratnici slicno ko i Rusi, jos dobijaju Zapadno oruzje i takticku pomoc, vrlo tezak i opasan rat nismo ni svesni.Volcansk odsecen. Konacno. Oko 2000 ukrajinskih nacista je ostalo okruzeno. Njihova sudbina je zapecacena.