Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.645
Nego jel ste primijetili kako Rusi rijetko koriste Grad lansere zadnje vrijeme...izgleda da nisu pokrenuli novu proizvodnju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo mi je drago što ste zadovoljni razvojem situacije na frontu i geopolitičkiDvi godine jurišaju, doslovno za ništa...sve im je skuplje i skuplje vođenje rata, a rezultat ne postoji...da nisi na prepad osvojili ovo što su osvojili prvih mjesec dana "SVO od 3 dana", ne bi ništa osvojili bili...
Uteha, sve je samo jedna uteha.Dvi godine jurišaju, doslovno za ništa...sve im je skuplje i skuplje vođenje rata, a rezultat ne postoji...da nisi na prepad osvojili ovo što su osvojili prvih mjesec dana "SVO od 3 dana", ne bi ništa osvojili bili...
A sigurno će vas obaveštavati kad će i šta koristiti. Zaebalo veekNego jel ste primijetili kako Rusi rijetko koriste Grad lansere zadnje vrijeme...izgleda da nisu pokrenuli novu proizvodnju...
Naravno da jesam , evo jedna crtica, 139 HIMARS lansera su Ameri naručili za sebe u FY22 I 23...Mnogo mi je drago što ste zadovoljni razvojem situacije na frontu i geopolitički![]()
Prpa dronića. Grad divno gori kada ga skrkaju. Generalno Rusi dizajniraju oružje da grandiozno eksplodiraju.Nego jel ste primijetili kako Rusi rijetko koriste Grad lansere zadnje vrijeme...izgleda da nisu pokrenuli novu proizvodnju...
Ali ih sada imaju samo 138!Naravno da jesam , evo jedna crtica, 139 HIMARS lansera su Ameri naručili za sebe u FY22 I 23...![]()
Jeste ako onih 500 komada prije toga ne računamo...i još nekih 380 M-270....Ali ih sada imaju samo 138!
Jedan po jedan, Rusima se nikuda ne žuri!
Uuuu jeaaa evo piskim u gaceNaravno da jesam , evo jedna crtica, 139 HIMARS lansera su Ameri naručili za sebe u FY22 I 23...![]()
Znas kako se kaze za nekog mozes da pobegnes od sela ali selo ne moze da pobegne od tebe, decko je katastrofa.I nikoga Rusi nisu trpali u rezervate kao Ameri.Samo da se zna!A tih pripizdina imaš u Americi na vagone.Oni žive u montažnim kućama,dišu na kredit,spavaju po ulicama,fiksaju se po ulicama,žive na socijali,ubijaju ih panduri kao pacove za sve i svašta...***** državu gde ljudi spavaju na ulici u šatorčićima.Jel to ekonomija?Država?Rusija je RECIMO dva puta veća od SAD pa je i logično da ima nejednako razvijenih regiona,imala je tešku prošlost zahvaljujući baš Americi(SAD) a i sada je pod sankcijama.Dok SAD nikada nisu bile pod sankcijama i do skoro im je sve po svetu bilo na izvoli,i OPET su beda koja uglavnom živi po udžericama.Tako da,smanji doživljaj,smešan si.Ja sam te zapazio ovde upravo iz tog razloga što umeš da vređaš i ponižavaš.
Napiso sam da je produzen na dug period ako ga je potpisao Janukovic u ime Ukrajine vazio je na dan pocetka rata tako da to ne moze biti razlog za napad kako je napisao Tenkre.Đuro pročitaj ovaj tekst ako veruješ zapadnim medijima.Dojče Vele je u pitanju.Piše da je Janukovič produžio ugovor do 2037-e godine,a ima i još dobrog teksta,pa pročitaj.
https://www.dw.com/sr/janukovič-prkosi-iz-rusije/a-17464772
s druge strane, da bi rusi pogodili cilj u ukrajini moraju koristiti hipersonične visoko manevrirajuće stelt projektile kako bi možda uspešno prošli pored ukrajinskih sistema
Ajd slovo po slovo pročitaj pa vidi ima li smisla ovaj tekst.Napiso sam da je produzen na dug period ako ga je potpisao Janukovic u ime Ukrajine vazio je na dan pocetka rata tako da to ne moze biti razlog za napad kako je napisao Tenkre.
Ugovor o produzenju je vazio 24. 22. uprkos demonstracijama protiv Janukovica i ne moze biti razlog za napad uostalom ni rusi to nisu rekli.Evo hr wiki sta kaze.
Pogledajte prilog 1549581
Ugovor o produzenju je vazio 24. 22. uprkos demonstracijama protiv Janukovica i ne moze biti razlog za napad uostalom ni rusi to nisu rekli.
Kao i mnogo drugih jadnika na obe strane.Ove ni rođena majka neče prepoznati, a neće ni po zubima
Uzalud dadodše živote za malog firera
Pogledajte prilog 1549593Pogledajte prilog 1549594Pogledajte prilog 1549595Pogledajte prilog 1549596Pogledajte prilog 1549597Pogledajte prilog 1549598Pogledajte prilog 1549599Pogledajte prilog 1549600Pogledajte prilog 1549601
Pogledajte prilog 1549605
Zar i nakon skoro 4 godine rata ukrajinci imaju baze za toliku vojnu opremu i to u Odesi?!?
Dakle nije bitan poraz u Ukrajini, jer "videće Rusi za deceniju-dve"Naravno da jesam , evo jedna crtica, 139 HIMARS lansera su Ameri naručili za sebe u FY22 I 23...![]()