Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20240518_081034_865.jpg

Results of the use of thermobarbaric ammunition launched from an unidentified vehicle in the raid by the ‘North’ group on AFU positions in the forests of the Kharkov region.

33 dead burn bodies in a single defensive areas.

We should not believe that the Ukrainian positions were unmanned or unprepared.
The right tools were used at the right time, producing results.

The fruit of the right work is also the reason why we see the enemy demoralised and surrendering in large numbers.

Bivši savjetnik Zelenskog Arestoviča - pokopana Ukrajina:

“Nama vladaju nesposobni moralni monstrumi, kradući na krvi, nesposobni donositi odluke, nesposobni dati pozitivnu motivaciju, sposobni su samo zaoštravati situaciju, čineći je sve gorom i gorom nesposobnošću, krađom, nesposobnošću davanja pozitivne motivacije, objašnjavaju ljudi , za što se bore, da daju nadu za budućnost, i tako dalje. Svi oni koji pogoršavaju stvari su oni koji ubijaju posao, progone skupine mislećih i nesložnih ljudi i tako dalje.

Zašto nam vladaju? Jer mi sami smo više isti. I biramo iste. Nisu nam došli s Marsa - mi smo ih izabrali, zar ne?

To je sve. Ovo je dijagnoza. Druga ukrajinska republika je gotova. Ako nastavi postojati neko razumno vrijeme, tada će još nekoliko stotina tisuća ljudi umrijeti, a sve će se još više raspasti.

Pokazalo se da je to propao projekt. Prvo je propala ONR, gdje je bio hetmanat, a sada je propala i druga ukrajinska republika, nastala 1991. godine. Ako postoji treći, kompetentniji, Ukrajina ima šanse.

Ako se to dogodi, to znači da nećemo ništa izgubiti, ali ćemo egzistirati u sivoj zoni. Pitanje je samo zašto su stotine tisuća ljudi umrle? Za što? To je sve."

Sve je istina, ali neće biti ni treće ni četvrte Ukrajine. Bit će to Rusija.

"Russia currently has no plans to take Kharkiv", - Putin

Još samo da je dodao "Povlačimo se, porazili smo i ponizili Zapad bez ispaljenog metka".
Naravno da nema u ovom trenutku ..Rekoh ja da ćete trubiti kako je hrabra Ukro bojna odranila Harkov
'Snažna ofanzive" 🤣 .. sa 4000 ljudi i nesto malo oklopa ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back