- Poruka
- 12.133
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://t.me/evroaz/42160Koji moji?
Poznaješ moju obitelj ili moje prijatelje?
Nije to ništa novo niti neispričano, jednostavno tvoji stavovi nisu u skladu sa voljom velike većine našeg naroda, da li se slažeš s time?Ne znam iz koje fijoke si izvukao "preziranje naroda koji zu živi". Da li ti je tako lakše da se raspravljaš pa ubaciš nasumično neku nevezanu izmišljotinu?
Deder mi objasni.
Nije to ništa novo niti neispričano, jednostavno tvoji stavovi nisu u skladu sa voljom velike većine našeg naroda, da li se slažeš s time?
Većina glasa za Vučića, još veća većina ne želi u NATO i nije spremna na ustupke po pitanju Kosova ako se to traži (a traži se) za ulazak u EU.
Evo posle 20 i kusur godina od početka tih procesa i dobrih 10 godina od kada se mišljenje javnosti po pitanju ulaska u EU naglo krenulo da se menja, šta je tvoj stav o stavu naroda i da li si spreman da ga prihvatiš?
Moj stav po pitanju ulaska u NATO je neodređen, nisam ni za ni protiv. Nemam prosto dovoljno informacija da izgradim svoj stav po tom pitanju.Nije to ništa novo niti neispričano, jednostavno tvoji stavovi nisu u skladu sa voljom velike većine našeg naroda, da li se slažeš s time?
Većina glasa za Vučića, još veća većina ne želi u NATO i nije spremna na ustupke po pitanju Kosova ako se to traži (a traži se) za ulazak u EU.
Evo posle 20 i kusur godina od početka tih procesa i dobrih 10 godina od kada se mišljenje javnosti po pitanju ulaska u EU naglo krenulo da se menja, šta je tvoj stav o stavu naroda i da li si spreman da ga prihvatiš?
To si ti tako izračunao, ali kao i sve ostale tvoje kalkulacije, ni ova nije baš sjajna.Таквма је неприхватљиво да 80% народа није за евроатлантизам без КиМ
To si ti tako izračunao, ali kao i sve ostale tvoje kalkulacije, ni ova nije baš sjajna.
.Po tome kako se kreću na terenu nebi rekao da su Rusi ubacili iskusne ..Pre će biti da su ovi što su ih trenirali zadnjih 3-4meseca .. Ovi prvi što idu u probij verovatno jesu ali ovi što ih prate ne izgleda tako ali i pored toga otpor je slab sa obzirom koliko ljidi su Rusi ubacili
To si ti tako izračunao, ali kao i sve ostale tvoje kalkulacije, ni ova nije baš sjajna.
Jesi pisno u gace od srece

Sada nisi iskren, da ne upotrebim težu reč.Moj stav po pitanju ulaska u NATO je neodređen, nisam ni za ni protiv. Nemam prosto dovoljno informacija da izgradim svoj stav po tom pitanju.
Što se tiče ulaska u EU, jesam u opštem slučaju za ali nemam problem da razumem one koji su protiv. Mislim da smo ipak mi sebi najveći prijatelj i da ako radimo kako treba činjenica da smo u ili van EU ne menja stvari bitno. Oba imaju svoje prednosti.
Uvek sam protiv bilo kakvog nasilja.
Za AV ne glasa većina, naprotiv. Glasa jedva polovina polovine, pošto je izlaznost na našim izborima uvek nešto malo preko polovine, a čisto sumnjam da neko ko je njegov pristalica na dan izbora reši da ne izađe već sedi kod kuće.
Što se tiče Kosova, na strani sam ljudi koji žive dole, koji su rođeni dole, Srba i Albanaca, a to je tačno suprotna strana od one na kojoj se nalaze populisti Vučić i Kurti, kojima sukob odgovara da lože narod, svako svoje.

..
Можда ће најбоље на ово да одговори објава са тг канала:
Резидент
ВСУ трпе велике губитке у Донбасу због грешака генералштаба. Изгубљене су готово све маневарске резерве, а фронтови у Харковској области додатно појачавају недостатак ових резерви.
Тако се саопштава да се група восјке источно од Часов Јара нашла у оперативном окружењу, целокупна територија се налази под ватерном контролом ВС РФ.
Продору ВС РФ у Харковску област претходила је моћна артиљеријска припрема. На небу су активно радили руски дронови. Из ВСУ кажу да се у ваздуху непрекидно налазило до 30 руских дронова-извиђача помоћу којих је вршена корекција удара. Затим су кренуле ударне групе. Њихов удар ишао је у два правца, на Волчанск и Липице, важне украјинске логистичке чворове. Истовремено се испоставило да прва линија одбране ВСУ (без обзира на охрабрујуће изјаве портпарола председништва) фактички не постоји. Ровове ископане ровокопачима и на брзину склепане бункере артиљерија је брзо поравнала. Непробојних фортификација којим се недавно хвалио Зеленски, на руско-украјинској граници једноставно није било.
Ситуација ће само наставити да се отежава услед недостатка живе силе у ВСУ, због проблема са мобилизацијом која не може да привуче довољан број људи.
May 16 at 10:55
.
То је цена Блинкенове посете!.
Везано за претходни пост...
Резидент
Наставља се геноцид украјинског народа и сада се у рат шаље младост.
Украјински медији позивајући се на изворе из ВСУ саопштавају да након снижавања границе позивног узраста са 27 на 25 година ВСУ планирају да додатно мобилишу 100 хиљада младих узраста 25-26 година.
Истовремено Институт за демографију и квалитет живота објављује да се у периоду 1998-1999 у Украјини родило свега 416.349 дечака који данас имају 25-26 година.
May 16 at 12:09
.
.То је цена Блинкенове посете!