Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo su, puštovani forumaši, rakete za Hajmars. Odokativno, 324 komada.
Od prekjučer postoje nove mete.

Pogledajte prilog 1557882

risk-of-rain2-ror2.gif

Pitanje je koliko ćete još moći bez učinka ubacivati rusko meso u Boshov meat grinder.

MCSA00851174_BO_U_17_UL6_other_MFW68640_productshot_KF2_2200Wmotorblockpower_ENG_120814_def.webp

Не зна се шта је будаластије, слика или коментарисање напаљених `рвата.
Стиго главни Тролко Frtajler, јучерашњи дан од рекорне 41-е странице на овој теми његовог шупљег троловања је минимум 20.

Естонска премијерка тврди да би за Украјину "улазак у НАТО пакт био победа и уз губитак дела територије".

Наравно, саопштава прекоокеански став.

Запањујуће је како амерички шибицари мисле да то може да прође. Као да су са друге стране ретарди. Невероватно је какви су глупани зајахали САД.

Ti se lozis na ubijanje civila po belgorodu onda meni nabijas na nos nesto.
Ako mislis da ce putin da trpi u nedogled himars po stambenim zgradama nemoj da se zalis sutra ako uzvrate isto,a da po tebi civili sede u rovu dok ih rusi fabuju
Gdje sam ja to spomeno Belgorod, i da jesam pa?
FABUJES vec mjesecima i kinzalises kad se udara po civilnim ciljevima u Ukrajini a vamo jauces ako se spomene Belgorod!
Sad ukrajinci trebaju da oru i Kursk i Belgorod i da preoru Krim.
Kad vi arlaucete i slinite nad rusenjem ukrajinskih gradova zasto mi ne bismo likovali nad russkim selendrama :kafa:

Gdje sam ja to spomeno Belgorod, i da jesam pa?
FABUJES vec mjesecima i kinzalises kad se udara po civilnim ciljevima u Ukrajini a vamo jauces ako se spomene Belgorod!
Sad ukrajinci trebaju da oru i Kursk i Belgorod i da preoru Krim.
Kad vi arlaucete i slinite nad rusenjem ukrajinskih gradova zasto mi ne bismo likovali nad russkim selendrama :kafa:
Nista,dokle god gadjaju belgorod dobijace nazad duplo.

Zato nema struje,interneta,vode,ko u pecini se zivi,a ukrajinci nek oru,ici ce u kameno doba,pa se vi lozite i vredjajte onda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back