Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.410
Sad odjednom želiš reći da ratuju za teritorijRusi stoje u mestu,nista se ne desava,ukrajinci cekaju intenet pa sa pobede na tiktoku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad odjednom želiš reći da ratuju za teritorijRusi stoje u mestu,nista se ne desava,ukrajinci cekaju intenet pa sa pobede na tiktoku
Razvaljuju ukropsku vojsku, teritorija je trenutno sekundarna.Di razvaljuju? Osvajaju teritorij?
Hoćeš reći da Rusi ratuju za teritorij, nemaju ga dosta?
Zanimljivo kako su mu Armenci sad pravoslavci , da sam ja to napisao držao bi mi predavanja...inače gledali smo etničko čišćenje nekih 200000 Armenaca zadnje dvije godine...ujebao ih je Putin samo tako...Ukrajince si namjerno ili slučajno propustio?
Nema izlaza iz bratskog ruskog zagrljaja![]()
Evo može, samo onda mogu i Ukri toliko voljeti Ruse. Samo im žele pokazati što je ispravno i izvesti ih na pravi put.Kako se kaze, svoje najvise tuces iz silne ljubavi.
Ne,ti si kacio mape kako rusi ne mrdaju,ja se sad pravim lud kao tiSad odjednom želiš reći da ratuju za teritorij![]()
Ti si shvatio da na ovaj način Rusija može so ispušiti? Šta je sljedeće? Još nepregledne gomile mrtvih okupatora?Ne,ti si kacio mape kako rusi ne mrdaju,ja se sad pravim lud kao ti
Ovo su, puštovani forumaši, rakete za Hajmars. Odokativno, 324 komada.
Od prekjučer postoje nove mete.
Pogledajte prilog 1557882
Dobro nisu pravoslavci,budisti su,samo to nema veze sa.gluposcu koju si odvalioZanimljivo kako su mu Armenci sad pravoslavci , da sam ja to napisao držao bi mi predavanja...inače gledali smo etničko čišćenje nekih 200000 Armenaca zadnje dvije godine...ujebao ih je Putin samo tako...
Moze,ali o tome cemo kad ispusi,do tad dzabi mi pricas.Ti si shvatio da na ovaj način Rusija može so ispušiti? Šta je sljedeće? Još nepregledne gomile mrtvih okupatora?
Pitanje je koliko ćete još moći bez učinka ubacivati rusko meso u Boshov meat grinder.
![]()
Like a Bosh.
Gdje sam ja to spomeno Belgorod, i da jesam pa?Ti se lozis na ubijanje civila po belgorodu onda meni nabijas na nos nesto.
Ako mislis da ce putin da trpi u nedogled himars po stambenim zgradama nemoj da se zalis sutra ako uzvrate isto,a da po tebi civili sede u rovu dok ih rusi fabuju
Tješi se nuklearkamaMoze,ali o tome cemo kad ispusi,do tad dzabi mi pricas.
Slecece je ,ako ne dobijete atomsku kraj
Atomke srborussima jedina nadaTješi se nuklearkama
"kad ispuši", a kako to "ispušenje" izgleda, to ne znaš, Putin se još nije izjasnio.
Nista,dokle god gadjaju belgorod dobijace nazad duplo.Gdje sam ja to spomeno Belgorod, i da jesam pa?
FABUJES vec mjesecima i kinzalises kad se udara po civilnim ciljevima u Ukrajini a vamo jauces ako se spomene Belgorod!
Sad ukrajinci trebaju da oru i Kursk i Belgorod i da preoru Krim.
Kad vi arlaucete i slinite nad rusenjem ukrajinskih gradova zasto mi ne bismo likovali nad russkim selendrama![]()
Војни ешалон Оружаних снага Русије са тенковима и возилима на путу ка подручју где се налази СВО
Ovo su modernizovane verzije, nisu naivne, i nisu placene.Moraju nekome uvaliti starudije. Ne mogu nikome iz EU.
NATO im je odredio taktiku - da se brane u gradovima, a ne na poljima.Rusi "oslobađaju" navodno svoj grad, navodno naseljen ruskim stanovništvom, tepih bombardiranjem, suptilna taktika nema šta![]()
Ne znam,ti si to rekao,nuke ti kukas mesecima da treba,kako budete radili dobicete duploTješi se nuklearkama
"kad ispuši", a kako to "ispušenje" izgleda, to ne znaš, Putin se još nije izjasnio.
Srokano skrkano i spaljeno i to za zivo cudo bez struje i interneta