Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitam s(v)e:

Da li su Bajdenove "pametne" rakete do Moskve dospele i razorile je, posve, ili je Bajden, Mengele, iz svoje laboratorije u Ukrajini opet ispustio virus Corone?

Putine, brate, šalji na taj sotonin brlog sve ruske Sarmate! Vreme je da zli Ameri za sve svoje zločine plate i da ljudi, širom sveta, prestanu da pate ... Da odu u pakao, pravo, i da se od tamo, nikada više, ne vrate ....

Pogledajte prilog 1557592
Menjaj terapiju, ovu koju koristis ne fercera :ljutko:

Tj Sputnjik kaze da je Kina za to spremna, iako naravno nigde to nije izjavila niti ce. :rotf:
Kina je spremna :per: :per:

FttRswZWcAAYM6b.jpg

Pricas samo da bi nesto napiso, bili bi slobodni pre rata mogli su u EU i da imaju saradnju sa Rusijom kolko im odgovara samo da nisu dirali Krim i da su priznali prava Ruske nacionalne manjine u Ukrajini.

Ovako ce biti slobodni na onoj teritoriji koja im ostane posle rata, i ta sloboda ce biti fiktivna sa dugovima i sa prodatom ekonomijom strancima.
Aha, znači samo Krim, odjednom Donbas nema veze, potvrdio Putin.

20240602_002424.jpg

Prvo, osnovno i jedino pravilo odnosa a Rusijom:
Nikada im nemoj vjerovati, sve da se kunu i na svoju djecu. Nikada, pa ni tada.

Krajišnici su to a ne sisice, krajina se umiriti ne može, sve će ih pobiti i u vrećama vratiti u sibir, šta im je to trebalo, u šta ih uvali kremaljski kepec, svi će izginuti 🙄🙄🙄
Samo ove godine kepec je demilitarizirao Rusiju za 1100 IFV, 500 tenkova, 100 samohodnih haubica, 50-tak raketnih bacača i 40-tak AA sistema uz 1.5 milijun ispaljenih granata, i to bez ikakvog učinka...

Kad nisu mogli osvojit Ukrajinu sa 70k granata na dan, ovi se rusopatnici tješe da će sa 10k granata.. :hahaha:

Samo ove godine kepec je demilitarizirao Rusiju za 1100 IFV, 500 tenkova, 100 samohodnih haubica, 50-tak raketnih bacača i 40-tak AA sistema uz 1.5 milijun ispaljenih granata, i to bez ikakvog učinka...

Kad nisu mogli osvojit Ukrajinu sa 70k granata na dan, ovi se rusopatnici tješe da će sa 10k granata.. :hahaha:
Uspeli ste da ujedinite i militarizujete kompletnu rusku javnost i društvo, jači su nego ikad, ukrajinskim leševima ste im utrenirali vojsku bolje nego ikad pre.

❗🇷🇺🇺🇸 Оружане снаге Украјине удариле су по ДНР-у из америчког РСЗО HIMARS

Украјинска војска испалила је 42 пројектила из РСЗО на Доњецк, Макејевку и Горловку, саопштио је руски истражни комитет.

GPFcMz-WAAAphHr

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1797319112546300246 - 7:27 PM · Jun 2, 2024)

🇷🇺🕯️ Становници ЛНР одали су почаст жртвама ваздушног удара Оружаних снага Украјине на зграду бивше Луганске обласне државне управе.

Mene nije sramota sto sam srbin,to je prvo.
Drugo hebe mi se za ta oklopna vozila,nit se ja pitam nit imam sta od toga da bi mene licno bila sramota.
Danas su izbori pa su vozila mozda i pozajmljena,ja nikad nisam glasao pa nek rade sta hoce,i tako narod niko ne pita nista
Mađarska je povukla genijalan potez, poklonila je Srbiji ono što su je terali da pokloni Ukrajini.

Ujedaju se za dupe ustaše.

У Константиновки, припадници одреда специјалних снага "Грачи" Јужне гарде открили су полетиште непријатељске беспилотне летелице.
Браћа артиљерци су пружили сву могућу помоћ у уништавању овог непријатељског положаја

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back