Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.364
To kod mene na izaziva emocijalni odgorovor.Na čega te asocira suknja?Mene na
Pogledajte prilog 1557813
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To kod mene na izaziva emocijalni odgorovor.Na čega te asocira suknja?Mene na
Pogledajte prilog 1557813
Koliko ih je već poginulo, ne znaju oni gdje su došliBore se iz ideala uz mali podstrek u dolarima.![]()
uz tvoje ruke u helikopter….Rusofili na forumu imaju bolje podatke iz prve ruke..
Sve ako neće grci, španci, slovaci, slovenci itd da šalju vojnike u Ukrajinu...Polako, tek će biti odustajanja, nemoj da se iznenadiš kada vidiš ko će se sve pridružiti Mađarima
To pod uslovom da bude neke mobilizacije NATO trupa u šta sumnjam
Ala ste poceli da da izmisljate,iskander je po vama bio u sebekinu a pogodjen iz harkova,mala razdaljija za takve rakete
Ајде дај један овакав пример?Ma ne, samo si ih komentirao kad ih postavim. Laži majci.
Ni blizu, iznalupetao si se.Sve je točno kako sam napisao.
Ja se nadam da ce svi bosnjaci i hrvati , a narocito slovenci , crnogorci i siptari da prvi odu da brane EU , jer su im usta oduvek bila puna raznih izraza i fraza o demokratiji , slobodi i pravdi…. Pa neka na frontu brane vrednosti u koje se kunu…Sve ako neće grci, španci, slovaci, slovenci itd da šalju vojnike u Ukrajinu...
Ukrajina nema internet,i ocekujes da stize nesto odande?Rusofili na forumu imaju bolje podatke iz prve ruke..
Da je islo za ukrajinu opet gamechanger,sranje ko i vas tenk koji je eksplodirao pre fronta
Tresu vam se gaće, opravdano, Afrika je uz Rusiju.
Razliciti izvori sa terena javljaju da je vest laž….
Ja bih se pre zapitao, a zasto im doniraju oklopna vozila? Sta to Srbi planiraju? Sta ce to njima?zJedna jadna Mađarska donira Srbiji oklopna vozila, pa zar vas zbilja nije sramota???
Fejkara
Nema struje, nema interneta, nema televizije , nema radija, ima samo vojna radio veza i to je to, veci deo drzave je u mraku i nemaju nikakve vesti sta se desava oko njih… a ovi kao, “ iz razlicitih izvora dobijamo informacije, “ iz pouzdanih izvora stize vest da je pre 5 minuta” … i slicne budalastine….Ukrajina nema internet,i ocekujes da stize nesto odande?
Aha znači ruski bloger ne govori istinu jer u Ukrajini nema interneta.Ukrajina nema internet,i ocekujes da stize nesto odande?
I sta ce se promeniti tim gadjanjem?Pisala su druga imena mjesta. Rusima je svejedno jel bili kilometar s ova ili one strane granice, ali sad su Ukrajinci dobili odobrenja da tuku unutar Rusije zapadnim oružjem.
Klasičan autogol, sad nek jure rezultat.
Moraju nekome uvaliti starudije. Ne mogu nikome iz EU.Ja bih se pre zapitao, a zasto im doniraju oklopna vozila? Sta to Srbi planiraju? Sta ce to njima?z
Blogeri su tvoji fella ekipa,zasto ne kacite tvitove na ukrajinskom jeziku,vec engleskom?Aha znači ruski bloger ne govori istinu jer u Ukrajini nema interneta.
Ајде дај један овакав пример?
Који јд извор овог снимка, да ли је аутенричан?