Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.349
Od 3 dana za Ukrajinu do "pa oni pucaju po nama bez frke sa municijom na 830. dan, kmeeee".Ni blizu, iznalupetao si se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od 3 dana za Ukrajinu do "pa oni pucaju po nama bez frke sa municijom na 830. dan, kmeeee".Ni blizu, iznalupetao si se.
Mrdaju bijele Ruskinje koje im se daju za vjenčani papir i pravo na odštetu od države.Tresu vam se gaće, opravdano, Afrika je uz Rusiju.
Mene nije sramota sto sam srbin,to je prvo.Jedna jadna Mađarska donira Srbiji oklopna vozila, pa zar vas zbilja nije sramota???
Sad aerodromi moraju na barem 600km od Ukrajine. JbnoI sta ce se promeniti tim gadjanjem?
Strateski poraz rusije,ili hiljade fab bombi pa ces dok one padaju da pises o omjeru 1:50?
Posto vidim da se tebe i ekipe ne tice sto ukrajinci zive kao u pecini,mislim da je sasvim ok da rusi oru fabovkama i gase svetla,napadi mogu samo da se pojacaju,ja bih srusio onu branu iznad kijeva ako se gadja moskva npr.
Tad ce pola grada da se podavi
E vidi ovako,o tome i pričam.Ako je država Srbija činila tako nešto sa šiptarima koji inače jesu bili teroristi(UČK) nama je taj isti brižni zapad uveo sankcije i bombardovao nas BEZ odluke SB UN.A genocid u Bosni ništa? Trebali cekati jel se to Albanci u hladnjačama voze na ekskurziju ili na vječno počivalište.
Blogeri su tvoji fella ekipa,zasto ne kacite tvitove na ukrajinskom jeziku,vec engleskom?
Inace,bloger koji pise o ratu nije mnogo pouzdan izvor,puni su reklama i smeca.
Ako hoces da vidis kako ozbiljan lik u realnom vremenu upozorava o napadima ukrajine dronovima,raketama,avionima,poslacu ti link pa proveri da li nesto laze,jer pise vasa strana kad i gde napada.
Ti imas ozbiljan problem,snimak je star 9 godina
Vožnja sa kacigom je opasna..
Ne moraju,jer ce uzvtatni udari biti tako jaki da ce krenuti sa kijevom da ga pretvore u bahmutSad aerodromi moraju na barem 600km od Ukrajine. Jbno
Crkla je ukrajina cim ti trazis nuke vi ste teskom sran...
Snimak od pre 9 godinaКоји јд извор овог снимка, да ли је аутенричан?
Не чуди ме. Нато ботови једноставно немају аргументе.Snimak od pre 9 godina
Cuj ti koji hoces nuke na moskvu,sedite pa napravite atomsku bombu,ispade hitler pametniji od svih vas samo nije imao vremena,vi kolko se lozite ovde mogli ste da razvijete.A ti tražiš davljenje Kijeva, u teškom ste sran...
Prespavao rat???Ne moraju,jer ce uzvtatni udari biti tako jaki da ce krenuti sa kijevom da ga pretvore u bahmut
Снимак који је он окачио је из периода док још није било рата у Русији. Дакле, није аутентичан. Види се да није.Kako ne dovodiš u pitanje autentičnost stvari koje ti postavljaš?
Ja se nadam da ce svi bosnjaci i hrvati , a narocito slovenci , crnogorci i siptari da prvi odu da brane EU , jer su im usta oduvek bila puna raznih izraza i fraza o demokratiji , slobodi i pravdi…. Pa neka na frontu brane vrednosti u koje se kunu…
Ne,nego se vi pravite da se nista ne desava.Prespavao rat???
Jedna jadna Mađarska donira Srbiji oklopna vozila, pa zar vas zbilja nije sramota???
Ja pricam normalno s tobom ti sa mnom nesto drugo,zato rusi i tamane fabovkama,to su i zasluzili.
Vožnja sa kacigom je opasna..
Мушко, а нарикача! Отужно.Krajišnici su to a ne sisice, krajina se umiriti ne može, sve će ih pobiti i u vrećama vratiti u sibir, šta im je to trebalo, u šta ih uvali kremaljski kepec, svi će izginuti![]()
E kad je kod vas " ligvista " oboleo onda i nije stetaOvovremeni srpski književni jezik je oboleo od neodostatka onoga što se kod nas ligvista
KATAREVUSA (st. grč. καθαρεύουσα -pročišćeni, očišćeni, usklađeni, normirani ... jezik) i DIMOTIKI (st. grč . δημοτική - narodni jezik …)
stručno naziva ...![]()
P.S.
Tom mom razmišljanju bi F.M,Dostojevski, sigurno dodao i ovo, obrazovan i rodoljubiv bi taj čovo:
"Svaki čestit čovek ne da svoj jezik i ne da svoje običaje."