Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna jadna Mađarska donira Srbiji oklopna vozila, pa zar vas zbilja nije sramota???
Mene nije sramota sto sam srbin,to je prvo.
Drugo hebe mi se za ta oklopna vozila,nit se ja pitam nit imam sta od toga da bi mene licno bila sramota.
Danas su izbori pa su vozila mozda i pozajmljena,ja nikad nisam glasao pa nek rade sta hoce,i tako narod niko ne pita nista

I sta ce se promeniti tim gadjanjem?
Strateski poraz rusije,ili hiljade fab bombi pa ces dok one padaju da pises o omjeru 1:50?

Posto vidim da se tebe i ekipe ne tice sto ukrajinci zive kao u pecini,mislim da je sasvim ok da rusi oru fabovkama i gase svetla,napadi mogu samo da se pojacaju,ja bih srusio onu branu iznad kijeva ako se gadja moskva npr.
Tad ce pola grada da se podavi
Sad aerodromi moraju na barem 600km od Ukrajine. Jbno

A genocid u Bosni ništa? Trebali cekati jel se to Albanci u hladnjačama voze na ekskurziju ili na vječno počivalište.
E vidi ovako,o tome i pričam.Ako je država Srbija činila tako nešto sa šiptarima koji inače jesu bili teroristi(UČK) nama je taj isti brižni zapad uveo sankcije i bombardovao nas BEZ odluke SB UN.
Ukrajincima se to oprostilo,čak su ih i naoružavali i pomagali na sve načine,čak i sklapali neke sporazume bez želje da ih sprovedu(lagali su Ruse) .
Kakav genocid u Bosni?! Jedini genocid su počinili naserovi koljači nad Srbima u Podrinju.I prošli nekažnjeno.Zar ne?

Blogeri su tvoji fella ekipa,zasto ne kacite tvitove na ukrajinskom jeziku,vec engleskom?

Inace,bloger koji pise o ratu nije mnogo pouzdan izvor,puni su reklama i smeca.

Ako hoces da vidis kako ozbiljan lik u realnom vremenu upozorava o napadima ukrajine dronovima,raketama,avionima,poslacu ti link pa proveri da li nesto laze,jer pise vasa strana kad i gde napada.

Vožnja sa kacigom je opasna..

Ti imas ozbiljan problem,snimak je star 9 godina
Screenshot_2024-06-02-18-18-09-254_com.google.android.youtube.jpg

Kako ne dovodiš u pitanje autentičnost stvari koje ti postavljaš?
Снимак који је он окачио је из периода док још није било рата у Русији. Дакле, није аутентичан. Види се да није.

А овај који сам ја поставио је очигледно аутентичан.

Ja se nadam da ce svi bosnjaci i hrvati , a narocito slovenci , crnogorci i siptari da prvi odu da brane EU , jer su im usta oduvek bila puna raznih izraza i fraza o demokratiji , slobodi i pravdi…. Pa neka na frontu brane vrednosti u koje se kunu…

Неће ни један православни Македонац или Црногорац (био Србин или не) ићи у тај посао. Једно је позиционирање њихових власти а нешто сасвим друго народни сентимент.

Он је на руској страни, као код свих осталих Срба, са ове или оне стране Дрине.

Ovovremeni srpski književni jezik je oboleo od neodostatka onoga što se kod nas ligvista

KATAREVUSA (st. grč. καθαρεύουσα -pročišćeni, očišćeni, usklađeni, normirani ... jezik) i DIMOTIKI (st. grč . δημοτική - narodni jezik …)

stručno naziva ...
✍️

P.S.

Tom mom razmišljanju bi F.M,Dostojevski, sigurno dodao i ovo, obrazovan i rodoljubiv bi taj čovo:
"Svaki čestit čovek ne da svoj jezik i ne da svoje običaje."
E kad je kod vas " ligvista " oboleo onda i nije steta :rtfm: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
FILOSOF sa 3 dotorata LIGVIST:eek::hahaha:
Ok, nema coek prakse a 80 ljeta muka je to velika :ljutko::whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back