Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.398
Fascinira me vaša glupost.Guza radi kokice, treba Ruse pripremit da će projektili padat diljem ruskog hertlanda
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fascinira me vaša glupost.Guza radi kokice, treba Ruse pripremit da će projektili padat diljem ruskog hertlanda
![]()
Ja postavim tipičan ruski trgovački centar, a ti meni neki sajam/izložbu pogrebne opreme.
Halo???
nato se proširio sa još dve države na granicama rusije, nato je isporučio ukrajini balističke rakete velikog dometa, a počinje i isporuka f16 lovaca, nato je poslao kontigent združenih snaga u ukrajinu da se bore protiv ruske agresije, nato daje gps koordinate za ciljeve ukrajimskim snagama...Зато се хватају и за главу и за гузицу. Распад Нате је у току али пошто је то дуготрајан процес није видљиво обичном глупаку. Напуклине се назиру али је то превише софистицирано за тебе. Зато им је потребно да се охрабрују и да окураже људе, попут тебе, који су се сврстали на њиховој страни. Све је то предалеко и недокучиво за полунеписмене, заставниче.
Još tu i tamo svetluca ugljevlje, a svetliće oni i u mraku kako su počeli.Kažu da u Kijevu, Odesi i Krivom Kjurtzu (rodno mjesto zelenog naciste) još nije pao mrak, zna li itko zbog čega?
![]()
To izginule donacije?Koji ogromni gubici u samo 24 dana petog mjeseca
![]()
Sve se zna, Rusi žive kao da je18.st.
Tucite ih pedofilijom…Neka dođu, čekamo kinesku mornaricu...
Skroz ludi…
nato se proširio sa još dve države na granicama rusije, nato je isporučio ukrajini balističke rakete velikog dometa, a počinje i isporuka f16 lovaca, nato je poslao kontigent združenih snaga u ukrajinu da se bore protiv ruske agresije, nato daje gps koordinate za ciljeve ukrajimskim snagama...
u moskvi - muk
https://t.me/worldpravdachat/635935Guza radi kokice, treba Ruse pripremit da će projektili padat diljem ruskog hertlanda
![]()
https://t.me/worldpravdachat/635935Neka dođu, čekamo kinesku mornaricu...
Smesan si lik "morali da povuku rakete iz Turske" a rakete u Turskoj do dana danasnjeg, rakete su povucene sa jermenske granice u bazu blizu Izmira da Hruscov ne bi bio potpuno usran.U filmovima nekako uvek zaborave činjeničicu da je Kenedi povodom Kubanske krize morao da povuče američke rakete iz Turske da bi Rusi odustali od postavljanja raketa na Kubi.
Tj ovaj vo ovde:Hteli su, ali se umešalo plavo govedo i reče, bolje da ratujete
Pa ti si toliko iskompleksiran da sad i izmišljaš argumente? Grozna je ta nemoćna mržnja, frustracije bez kraja i konca.Smesan si lik "morali da povuku rakete iz Turske" a rakete u Turskoj do dana danasnjeg, rakete su povucene sa jermenske granice u bazu blizu Izmira da Hruscov ne bi bio potpuno usran.
828 dan, povtatak nepokornih Ukrajinaca iz tame u prelepu slobodnu Ukrajinu.![]()
Kompleksi su čudo Đuro, a još kad se iskombinuju sa ljubavlju prema lupetanju, nema kraja.Ti spadas u ignorante tvrdeci da u Turskoj nema americkih raketa a ceo svet zna da su tamo.
Na kraju svakog rata ispostavi se da je bolje bilo pregovarati nego ratovati.Moraćeš prošlo vreme da koristiš u rečenicama, dakle pružili su otpor, umlatili su ih i šta će sada, imaš li još mudrih ideja
Možda je ipak bilo bolje da su pregovarali
Te tri državice su mi posebno iritantne.. Najveći lavež od njih a žabi su do koljena.
Pitajmo mi Đuru, čovek sve zna.Na kraju svakog rata ispostavi se da je bolje bilo pregovarati nego ratovati.
Si to sam napiso ili ti neko pomogao? Potpisi se ispod ako nije bilo pomoci.
Pomogle mi moje mačke, našle na google.Si to sam napiso ili ti neko pomogao? Potpisi se ispod ako nije bilo pomoci.
Si to sam napiso ili ti neko pomogao? Potpisi se ispod ako nije bilo pomoci.
https://www.google.com.au/search?q=...ey&sca_esv=8935ef200ca57f75&sxsrf=ADLYWIJOTf_
Nemoj vise verovati mackama.Pomogle mi moje mačke, našle na google.![]()