Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.048
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nema te mase koja veruje u to mozda bi rat odavno bio zavrsen.Како ти не схваташ да је ова колосална лаж само врх леденог брега које се зове хохолска пропаганда? И како не схваташ да вас има превише који верујете у те њихове будалаштине?
Ja kazem da je laz takodje ne trebaju mi argumenti, stotine lazi svaki dan.
Ama covece napisao sam da je laz, trpas mi ono sto nisam rekao, svi lazu pa i tvoj Putin.Како ти не схваташ да је ова колосална лаж само врх леденог брега које се зове хохолска пропаганда? И како не схваташ да вас има превише који верујете у те њихове будалаштине?
Zato ja cekam konacni ishodJa kazem da je laz takodje ne trebaju mi argumenti, stotine lazi svaki dan.
Ama covece napisao sam da je laz, trpas mi ono sto nisam rekao, svi lazu pa i tvoj Putin.
Okej, tamo je bilo eksploziva u kući, ali pogledaj ovo: dronić uleti kroz prozor i sruši kuću. A nosi nešto veličine ručne bombe.
Ko zna šta je ovdje pogođeno?Uginula, jadna ona, koja li je po redu?
hrvatijancima malo malo pa padaju avioni helikopteri ili dronovi na glavu ne bi me zacudilo da im padne i onih par rafala...
Opsti pad aviona u NATO zemljama:
1) Hrvatska:
Jedan mrtav, četvero ozlijeđenih u padu aviona.
https://www.index.hr/mobile/vijesti...2568099.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m
2) Engleska:
U Engleskoj se srušio avion iz Drugog svjetskog rata. Poginuo pilot
https://www.index.hr/mobile/vijesti...2568138.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m
Niko im nije rekao...cuvajte se letova na pun Mesec...
Kad ne prate moje teme na Teorijama zavere...
...
Drvo bukve koje govori..hrvatijancima malo malo pa padaju avioni helikopteri ili dronovi na glavu ne bi me zacudilo da im padne i onih par rafala![]()
Svakako samo još da se saglasiš da je i Ukrajincima najbolja varijnata da se predaju, baš kao što je i nama bila
Rat da dobiju ne mogu, uludo ginu
Ruska Jeremicka u novoj epizodi kremljoboto debilnosti.
Rusi odlucuju o tome,i to se sprovodi polako,Rusiju nije briga sta mi mislimo vec kako oni gledaju na to.Je li shvaćaš da je predaja ukrajine zapravo prestanak postojanja ukrajinske državnosti i ukrajinske nacije? Je li shvaćaš da to nije uopće usporedivo s vašom predajom, vama nitko nije negirao pravo na državnost i naciju, je li shvaćaš razliku?
Je li shvaćaš da je predaja ukrajine zapravo prestanak postojanja ukrajinske državnosti i ukrajinske nacije? Je li shvaćaš da to nije uopće usporedivo s vašom predajom, vama nitko nije negirao pravo na državnost i naciju, je li shvaćaš razliku?