LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.462
Jok, ovo do sada je bilo samo šamaranje i to levom rukomA ovo do sada je bila vojna vježba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok, ovo do sada je bilo samo šamaranje i to levom rukomA ovo do sada je bila vojna vježba?
Upravo tako. Sparing i zagrevanje.A ovo do sada je bila vojna vježba?
Više kao pregrijavanje do pucanjaUpravo tako. Sparing i zagrevanje.
Ma daj, nemogućeUkrajinci tvrde da se Rusi spremaju da udju u Sumi
Niko nije kriv Ukrajincima što su se kurchili kad ne znaju da lete i što su se polakomili na otrovne kolače zle vještice Nuland ! I mislim takođe da je neuporedivo jer su Ukri imali puno više opcija na raspolaganju na početku krize nego mi, dovoljno je bilo da potpišu minske sporazume, odustanu od želje da uđu u Nato i niko ih nebi dirao, dok smo mi trebali da budemo bombardovani ma šta uradili (čak je Milošević slao poruke da bi Srbija ušla u Nato) ! Politiku je neko definisao kao vještinu mogućeg, i Ukrajinci su sami krivi za ovo što ih je zadesilo i na kraju će ih zapad ostaviti da se raspadnu kao gofno na kiši, bez obzira na tvoje vapaje i kmečanje !Je li shvaćaš da je predaja ukrajine zapravo prestanak postojanja ukrajinske državnosti i ukrajinske nacije? Je li shvaćaš da to nije uopće usporedivo s vašom predajom, vama nitko nije negirao pravo na državnost i naciju, je li shvaćaš razliku?
Znalo se,ali kazem da se upravo spremaju,samo ne znam odakle im vojske viseMa daj, nemoguće
Pa to je bila ideja od samog početka, ovo oko Harkiva je ispipavanje. Žrtvovali gomile vojnika zbog, pazi sad, maskirovke u 2024 godini. Kao, ne zna se gdje se gomila vojska i tehnika, iznenadilo ih!
Ma daj, nemoguće
Pa to je bila ideja od samog početka, ovo oko Harkiva je ispipavanje. Žrtvovali gomile vojnika zbog, pazi sad, maskirovke u 2024 godini. Kao, ne zna se gdje se gomila vojska i tehnika, iznenadilo ih!
A zašto ih ne bi pobili u grandioznom broju ako se već nude na tacni?Zašto su onda Ukrajinci prebacili velika pojačanja na harkovski pravac kad su već bili sigurni da je sve ruska maskirovka.
Zašto ih nisu jednostavno ignorisali i napravili smešnima.
hrvatijancima malo malo pa padaju avioni helikopteri ili dronovi na glavu ne bi me zacudilo da im padne i onih par rafala![]()
Berestovoe i NetajlovoRusi zauzeli sela Umansko i Prvomajsko (ne znam kako se tocno izgovaraju imena) na avdievskom pravcu
Ima li kakvih satelitskih snimaka gomilanja ruske vojske blizu granice?Ukrajinci tvrde da Rusi spremaju otvaranje nove bojisnice ka Sumiju, u tijeku je velika topnicka priprema ruske vojske
Montaža.