Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.234
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaa sta mislis imal kepec iz Krmelja mooda to proba da uradi

Brate, nemoj da se na mene naljutiš, zato što to isto moram drugačije da zazovem. Duša je ENTELEHIJA, st grč. ἐντελέχεια (životvorka) a telo OUSIA, st.grč.οὐσία (materija)... Dakle, da utvrdimo gradivo: Šta je vrednije entelehija ili ousia ? Telo bez duše je mrlina, obična ....Softver (=duša) je uvek bitniji od Hardvera (=tela)
...
Znam to, naravno, ali sam potencirao šta i kako anglo-saksonci koriste kad nema nikoga ...Nema žive duše- not a living soul
Nema nikoga -No-body
To je iskonska ruska sveta zemlja i, naravno, i krvlju i dušom se mora da brani i oslobodi od nacista i NATO zveri ... Rusiji nikada nije bilo važno ko su i koliko brojni neprijatelji, već kolika je svetinja koju moraju svojim životima, krvlju i dušom da brane... Znaš li ti, polupismeni nesrećniče, koliko je miliona nacista u 2. svetskom ratu nasrnulo na Ruse i Rusiju? Koliko puta su bili brojniji od Rusa i kako su prošli? Koliko je ustaša zagnojilo tu istu svetu rusku zemlju? Biće da zapadnjačke hijene još nisu savladali ni te istorijske lekcije, a oni koji ne nauče istoriju uvek ponavljaju istu grešku ...Nije li to i objasnio ovaj veliki britanski vojskovođa?Reci to ovim ruskim nesretnicima koji gnoje ukrajinski černozem, pola meleona ih zagnojilo, ruske duše![]()
To je iskonska ruska sveta zemlja i, naravno, i krvlju i dušom se mora da brani i oslobodi od nacista i NATO zveri ... Rusiji nikada nije bilo važno ko su i koliko brojni neprijatelji, već kolika je svetinja koju moraju svojim životima, krvlju i dušom da brane... Znaš li ti, polupismeni nesrećniče, koliko je miliona nacista u 2. svetskom ratu nasrnulo na Ruse i Rusiju? Koliko puta su bili brojniji od Rusa i kako su prošli? Koliko je ustaša zagnojilo tu istu svetu rusku zemlju? Biće da zapadnjačke hijene još nisu savladali ni te istorijske lekcije, a oni koji ne nauče istoriju uvek ponavljaju istu grešku ...Nije li to i objasnio ovaj veliki britanski vojskovođa?
Pogledajte prilog 1551546
NARAVNO DA JE HEROJU PUTINU CILJ DA SE OD NACISTA I NATO FAŠISTA OSLOBODI DREVNA RUSKA PRESTOLNICA KIJEV. To je sveta Ruska zemlja, isto kao što je i KiM nama Srbima sveta zemlja. To su naše kolevke, srce i duša ...Krenuo Volodja na Kijev pa dobio po tamburi
Srećna Nova Godina!
Ni ja ne vidim razliku u odnosu na ono kako ja pišem, dakle - koristiš hrvatski.Ne vidim razliku u odnosu na ono kako ja pišem,dakle-koristiš srpski.A pošto koristiš srpski jezik-nije zapelo(nije uopšte zapelo)kod Harkiva nego NIJE zapelo kod Harkova.E,pošto nije zapelo,jel možemo dalje,nijanso sive boje?
Od koje godine?Ni ja ne vidim razliku u odnosu na ono kako ja pišem, dakle - koristiš hrvatski.
Pa ako je već tako, nauči da se taj grad na hrvatskom zove Harkiv.
Mnogo hladno, svi zimske kape
Od 2013.Od koje godine?
Od 2013.
Evo, lupam.
Ili od 1995-te.
Zašto je važno?