Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 40.898
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja ne vidim razliku u odnosu na ono kako ja pišem, dakle - koristiš hrvatski.
Pa ako je već tako, nauči da se taj grad na hrvatskom zove Harkiv.
zašto vi mujguri volite te obojene zbog hislama?Generalno, odakle filoputinima ideja da Zelenskij želi osvojiti Moskvu?![]()
Da su Rusi istovarili hrpu oružja, instruktore, ili možda uveli no fly zone iznad Srbije na poziv Miloševića, ili uletili s vojskom (kao na poziv Asada u Siriji), isto tako bi potpisao kapitulaciju u roku od par mjeseci?Nije, apsolutno nije
sreća naša pa nismo imali neko ozbiljnije oružje pa se sve relativno brzo završilo.
Zamisli da smo im zaista nešto ozbiljnije oborili ili daleko bilo da je prešlo u kopnenu fazu rata.
Izginuli bi kao Ukrajinci i u srednji vek bi vratili Srbiju.
Naš narod kaže da ne može šut sa rogatim i to ti je surova istina.
Da nisu "pomagali" Ukrajini oružjem rat bi davno bio gotov gubici minimalni a i gubitak teritorije bi se sveo samo na Krim.
Ovako... račun se još uvek svodi i biće jako nepovoljan za Ukrajinu.
Može li nam netko objasniti sljedeći paradoks:
Ukrajinska vojska je pred raspadom s katastrofalnim gubicima (@ssmpmd) a na Global Firepower rangiranju (najopsežniji i najrelevantniji takav sajt) je od početka invazije porasla za dva mjesta, umjesto da je pala za deset mjesta.
Slušam objašnjenja.
M? Glikutelije punovane skrozicom?zašto vi mujguri volite te obojene zbog hislama?
Jel' treba da naučimo i šta je međunožno guralo na dva napuhala?Ni ja ne vidim razliku u odnosu na ono kako ja pišem, dakle - koristiš hrvatski.
Pa ako je već tako, nauči da se taj grad na hrvatskom zove Harkiv.
A sta ako sila NATO udari svim silama po Krmeljolandu sta ce onda bidneTako ti funkcioniše svet već hiljadama godina
Sila boga ne moli, sve ostalo je bajka za malu dečicu
Да си бар мало у причи, знао би да украјина има 2 милиона дронова и више десетина Ф16.Da si pogledao brojeve sam bi shvatio koliko je sajt neažuran
Ako ti zaista misliš da Ukrajina trenutno ima 900.000 redovnog sastava, zatim 1,2 miliona rezervista i recimo 321 avion onda je tako kao što kažeš
Ja mislim da ti brojevi blage veze sa mozgom nemaju ali to ne bi trebalo da ti smeta da nastaviš da maštaš
U strahu su velike ociGeneralno, odakle filoputinima ideja da Zelenskij želi osvojiti Moskvu?![]()
Da su Rusi istovarili hrpu oružja, instruktore, ili možda uveli no fly zone iznad Srbije na poziv Miloševića, ili uletili s vojskom (kao na poziv Asada u Siriji), isto tako bi potpisao kapitulaciju u roku od par mjeseci?
Ako da, onda samo prihvati da su Srbijanci različiti od Ukrajinaca.
Да си бар мало у причи, знао би да украјина има 2 милиона дронова и више десетина Ф16.
А прича се да ће им слати још помоћи - рачунај да је то готова ствар.
A sta ako sila NATO udari svim silama po Krmeljolandu sta ce onda bidne
Samo ne spominji atomke posto jelte i NATO ima takve igracke.
Sta ce bidne?
Nemojte ljudi, ko Boga vas molim!
Ima li neki poznavalac koji može da identifikuje ovo oruđe?
Kažu da su najbolji stručnjaci u zaleđu Spalata, sada grbavi zvonar crkve Sv. Duje.
Pogledajte prilog 1551567
Stvarno kako ovo da se okarakterise nego kao mala pudlica, ona bi da rasturi drzavu sa 1,2 nuklearnom i vojnom silom, i to prica onako opusteno ko da snima Prijatelje.Kako će cviliti baltičke pudlice kad ih medo pomazi....
Kaya Kallas, premijerka Estonije, s osmijehom na licu priča o podjeli Rusije:
"Poraz Rusije nije tako loš. Tada bi se doista mogla dogoditi promjena.
Postoje mnoge nacije koje su dio Rusije.
Da je više malih država ne bi bilo tako loše.
Nije tako loše ako velika sila postane puno manja"
Plavuša je bila u kafiću gdje su momci iz NATO mafije raspravljali o tome što bi najviše voljeli da se desi.
Nije puno razumjela, ali ono što je razumjela sada možemo vidjeti i čuti.
A sta ako sila NATO udari svim silama po Krmeljolandu sta ce onda bidne
Samo ne spominji atomke posto jelte i NATO ima takve igracke.
Sta ce bidne?
Generalno, odakle filoputinima ideja da Zelenskij želi osvojiti Moskvu?![]()
U strahu su velike oci![]()