LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.904
Očigledno da je povećana dnevnica qqrq bojni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta znači "boldao"?Evo kotlića!
Ako si boldao, mora da je opasno.
Na hrvatskom je Harkiv.Ima, iskrivljeni ukrajinski naziv Harkiv. Vidiš da je bio Harkov i za Hićine saveznike, Pavelića i Banderu.
Standardni tempo, cca 1000 okupatora dnevno. A račun će doći na naplatu.
Raaaaaatniiiiiii zlooooooočiiiiiiiinBaš gledam neki intervju s nekom ukrajinskom budalom, pa kaže da su osnovali jedinicu nalik na "Inglorious Basterds", i da planiraju preživjelim okupatorima nožem urezivati Z na čelo da se ne bi poslije folirali "nisam ja".
Strava kako je Putin uspio u tome da zamrze Ruse preko svih zamislivih granica![]()

Gubici NATO pakta u ljudima su zanemarljivi, samo neke specijalne jedinice
Gubici NATO pakta u doniranoj opremi su značajni
Gubici Ukrajine u ljudima i opremi su katastrofalni
Gubici Rusije u ljudima i opremi su značajni, svakako manji nego Ukrajinski i procentualno i apsolutnim brojevima ali to jesu vrlo ozbiljni gubici
Ti sada možeš da spinuješ kako god hoćeš ali NATO ne ratuje direktno u Ukrajini i njihovi ljudi ne ginu (osim izuzetaka, dobrovoljaca i plaćenika)
O ekonomskim gubicima drugom prilikom

Nemam ništa protiv toga da se na srpskom taj grad piše Harkov. Ja tu (uglavnom) pišem hrvatskiBajaga i Instruktori
Voz, pospani voz za Harkov, Gomelj, Lenjingrad
Znam kako je noćas dalek Beograd
Neće moći nikada olovka i hartija
I svi ruski poštari ne mogu ti doneti
Pismo koje pišem ja, marka s likom Lenjina
I u pismu jedina tuga što me razbija
Nije votka rakija
Mada noćas udara
Tuga mi je velika
Velika k'o Rusija
Ja ne mogu poslati
Ljubav jer se ne šalje
Nit' sam mog'o poneti
Sobom tvoje poljupce
Pišem na hrvatskom i grad je Harkov, to mu je ime od osnivanja. Ne prilagođavam se pomodnim trendovima.Na hrvatskom je Harkiv.
Ne znam kojim jezikom pišeš.
Pa je, apsolutno. Samo kažem koliku razinu mržnje je Putin uspio proizvesti kod Ukrajinaca.Raaaaaatniiiiiii zlooooooočiiiiiiiin![]()
Ginu kako ne ginu
S
Puna groblja sirom Ukrajine pametnjakovica poput tebe
Samo sto si ti kukavica i sisica pa guras ljude iz Finske da ginu za tvoj racuna a sam nemas mudasca da odes u rat protiv Rusa![]()
Agafja briljiraš!!! Svaka ti čast!!!
Gospođa ti ukazuje na tvoj propust u školovanju,predmet istorija.Ima li nešto iz ovog stoljeća?
Nikakav pomodni trend, nego odbijaš biti pismena. Svaki iole relevantan hrvatski lektor će napisati Harkiv, tako piše i u hrvatskoj enciklopediji, na sajtu instituta za hrvatski jezik, itd.Pišem na hrvatskom i grad je Harkov, to mu je ime od osnivanja. Ne prilagođavam se pomodnim trendovima.
Nisam fan Ursule von der Pfizer & Co.
Ti znaš da jezik nije cijelo vrijeme isti nego se mijenja?Gospođa ti ukazuje na tvoj propust u školovanju,predmet istorija.
Vjeran partijski aparatčik. Uvijek uz nogu.Nikakav pomodni trend, nego odbijaš biti pismena. Svaki iole relevantan hrvatski lektor će napisati Harkiv, tako piše i u hrvatskoj enciklopediji, na sajtu instituta za hrvatski jezik, itd.
A to što ti imaš izdvojeno mišljenje pa ćeš pisati "svakodnevnica" umjesto "svakodnevica" ili "kazeta" umjesto "kaseta", to je tvoja slobodna volja, imaš pravo biti polupismena.
Piši normalno,nemoj večito terati kontru.Oduvek se zove Harkov i sad ti i tebi slični ga prekrstili i pravite se pametni.Nemam ništa protiv toga da se na srpskom taj grad piše Harkov. Ja tu (uglavnom) pišem hrvatski
Uvik kontra jer nisi ovca nego imaš svoju glavu.Vjeran partijski aparatčik. Uvijek uz nogu.

Nama se mijenja jer smo okupirani a ne jer smo evoluirali u spoznaji.Ti znaš da jezik nije cijelo vrijeme isti nego se mijenja?
Iz doba kada su te novine se na hrvatskom pisalo korienskim pravopisom.
Pišem normalno. Ti pišeš Harkov, ja Harkiv. Ti pišeš Njujork, ja New York. Di je problem? Jel te ja tjeram da pišes Harkiv, ili se pravim da ne znam di je Harkov?Piši normalno,nemoj večito terati kontru.Oduvek se zove Harkov i sad ti i tebi slični ga prekrstili i pravite se pametni.
Ukratko da ti opišem kako ti ovde funkcionišeš.Ako svi mi tvrdimo da je pozadina ovde bela,ti ćeš napisati da je ipak neka nijansa sive.Ti znaš da jezik nije cijelo vrijeme isti nego se mijenja?
Iz doba kada su te novine se na hrvatskom pisalo korienskim pravopisom.
Naravno. Sve kritički propitkujem. To je odlika intelekta.Uvik kontra jer nisi ovca nego imaš svoju glavu.![]()

Ako imaš problem s time što ja pišem hrvatskim jezikom, onda to tako reci.Ukratko da ti opišem kako ti ovde funkcionišeš.Ako svi mi tvrdimo da je pozadina ovde bela,ti ćeš napisati da je ipak neka nijansa sive.