Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Očigledno da je povećana dnevnica qqrq bojni :hahaha: :hahaha:

Donald Duck Money GIF

Baš gledam neki intervju s nekom ukrajinskom budalom, pa kaže da su osnovali jedinicu nalik na "Inglorious Basterds", i da planiraju preživjelim okupatorima nožem urezivati Z na čelo da se ne bi poslije folirali "nisam ja".
Strava kako je Putin uspio u tome da zamrze Ruse preko svih zamislivih granica :eek:
Raaaaaatniiiiiii zlooooooočiiiiiiiin :kafa:

Gubici NATO pakta u ljudima su zanemarljivi, samo neke specijalne jedinice
Gubici NATO pakta u doniranoj opremi su značajni
Gubici Ukrajine u ljudima i opremi su katastrofalni
Gubici Rusije u ljudima i opremi su značajni, svakako manji nego Ukrajinski i procentualno i apsolutnim brojevima ali to jesu vrlo ozbiljni gubici

Ti sada možeš da spinuješ kako god hoćeš ali NATO ne ratuje direktno u Ukrajini i njihovi ljudi ne ginu (osim izuzetaka, dobrovoljaca i plaćenika)

O ekonomskim gubicima drugom prilikom

Ginu kako ne ginu

S

Puna groblja sirom Ukrajine pametnjakovica poput tebe

Samo sto si ti kukavica i sisica pa guras ljude iz Finske da ginu za tvoj racuna a sam nemas mudasca da odes u rat protiv Rusa :)

Bajaga i Instruktori​

Voz, pospani voz za Harkov, Gomelj, Lenjingrad
Znam kako je noćas dalek Beograd
Neće moći nikada olovka i hartija
I svi ruski poštari ne mogu ti doneti
Pismo koje pišem ja, marka s likom Lenjina
I u pismu jedina tuga što me razbija

Nije votka rakija
Mada noćas udara
Tuga mi je velika
Velika k'o Rusija
Ja ne mogu poslati
Ljubav jer se ne šalje
Nit' sam mog'o poneti
Sobom tvoje poljupce
Nemam ništa protiv toga da se na srpskom taj grad piše Harkov. Ja tu (uglavnom) pišem hrvatski

Pišem na hrvatskom i grad je Harkov, to mu je ime od osnivanja. Ne prilagođavam se pomodnim trendovima.

Nisam fan Ursule von der Pfizer & Co.
Nikakav pomodni trend, nego odbijaš biti pismena. Svaki iole relevantan hrvatski lektor će napisati Harkiv, tako piše i u hrvatskoj enciklopediji, na sajtu instituta za hrvatski jezik, itd.
A to što ti imaš izdvojeno mišljenje pa ćeš pisati "svakodnevnica" umjesto "svakodnevica" ili "kazeta" umjesto "kaseta", to je tvoja slobodna volja, imaš pravo biti polupismena.

Nikakav pomodni trend, nego odbijaš biti pismena. Svaki iole relevantan hrvatski lektor će napisati Harkiv, tako piše i u hrvatskoj enciklopediji, na sajtu instituta za hrvatski jezik, itd.
A to što ti imaš izdvojeno mišljenje pa ćeš pisati "svakodnevnica" umjesto "svakodnevica" ili "kazeta" umjesto "kaseta", to je tvoja slobodna volja, imaš pravo biti polupismena.
Vjeran partijski aparatčik. Uvijek uz nogu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back