Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 269.537
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да ли си одговорио на питање ?A zašto onda Putin ne održi paradu u Kijevu, objasni taj fenomen.
NATO direktno kaže Kosovo nije srpsko, bombarduje civile po Srbiji i na kraju pošalje trupe da osigura okupaciju i protera Srbe.Putin =NATO samo ti voliš svog Putina koji implicitno kaže Kosovo nije srpsko..
Unakaziće ih Ukri.
Ups, pa već ih unakazuju.
NATO =PutinNATO direktno kaže Kosovo nije srpsko, bombarduje civile po Srbiji i na kraju pošalje trupe da osigura okupaciju i protera Srbe.
NATO = papučarstvo
A šta, uvijek imaš one koji se ne žele boriti, kao da mi nismo imali našu "Minken bojnu". Ja čak njima ništa ne zamjeram, nije svatko za uniformu i pušku.да ли си одговорио на питање ?
зашто је толико укрјаинаца у пољској , широм европе па и у србији ?
и зашто је дрогирани циониста померио грнаицу за мобилизацију ?
зато што му сви радо иду да се туку против агресора ?
и даље избегаваш одговор на питање :A šta, uvijek imaš one koji se ne žele boriti, kao da mi nismo imali našu "Minken bojnu". Ja čak njima ništa ne zamjeram, nije svatko za uniformu i pušku.
Ne vidim šta je tu toliko neobično, kao da gomila Rusa isto tako nije zbrisala?
Је ли овај, роботизован, холограм, голем, зоНби?
Чим схвате престаће да напредују и заузимају градове
Zato šta može i zato šta treba.и даље избегаваш одговор на питање :
зашто дрогирани циониста стално помера границу мобилизације ?
зашто треба ?Zato šta može i zato šta treba.
Vrlo jednostavan odgovor.
По теби је свако место које Укри држе милионска метропола, а кад га изгубе постане кокошињац.Gradove su izgubili, sad se bore za neke oranice i sela.
Ne moze da se odluci kad ovde samo copy paste blogere sa tvitera prenosiПо теби је свако место које Укри држе милионска метропола, а кад га изгубе постане кокошињац.
Одлучи се.
voliš svog Putina koji implicitno kaže Kosovo nije srpsko..
A njima je trebalo opravdanje? Idi, begaj...Paralela je logična jer agresijom Rusija daje opravdanje NATO paktu..
džamija usred banja lukeKomunisticka sovjetska pesma usred crkve, koja lobotomija patrijoto-novoveraca.![]()
Pa mora biti barem više od 50 000 za ukrajinske prilike, nije to Crna Gora.По теби је свако место које Укри држе милионска метропола, а кад га изгубе постане кокошињац.
Одлучи се.
Prekjučer ti je kolega to isto postavio da je Himars.
Odvadi, nemoj bit gori od TIXIJA400 na harkov danas,ti vrtis jednu ceo dan
Ginu za svoju zemlju ali ti to ne razumiješ..зашто треба ?
већ по који пут помера границу мобилизације ?
зашто треба ?
неће укропи да гину за дрогоша ?