- Poruka
- 12.133
350 zvanicno, nezvanicno mnogo vise.Ovo je rezultat dosadašnje ''pomoći'' USA i kolektivnog Zapada u iznosu od preko 200 milijardi dolores
![]()
A izgubljenih vojnika daleko, daleko vise nego sto kazu i najgore cifre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
350 zvanicno, nezvanicno mnogo vise.Ovo je rezultat dosadašnje ''pomoći'' USA i kolektivnog Zapada u iznosu od preko 200 milijardi dolores
![]()
2 štale 1 svinjac na 3 katastarske čestice.Auuuuuu evo baš išao pogledati kako izgleda taj grad koji je pao
Evo ovako
Pogledajte prilog 1536242
Tko je ovaj otmeni gospon, sa gracioznim preljepim damama.mislim da se ide u obračun sa ikakvim zapadno izraelskim utjecajem u ruskoj vojsci a sutra i ultimativni i u ekonomiji...inače ruska vojska ima 30 zamjenika obrane
...
his wife is Jewish and has Israeli citizenship...his daughter has French and Israeli citizenship....perhaps there is a confrontation with Jewish influence in the economy and the army
žena mu je židovka i ima izraelsko državljanstvo...kćer mu ima francusko i izraelsko državljanstvo....možda se ide u obračun sa židovskim utjecajem u ekonomiji i vojsci
Pogledajte prilog 1536283
"Jasno je da se radi o tektonskom događaju", rekao je Juri Podoljak, jedan od najpopularnijih proruskih vojnih blogera. "I nije riječ o Ivanovu... Nadam se da je ovo samo početak", istaknuo je.
From USA with love.
![]()
Elita, u rov ide pjani Aljoša, Mikloša i sitna buranija.Obitelj Timura Ivanova ima prilično zanimljivu pozadinu: njegova bivša supruga, Svetlana Alexandrovna Zakharova, izraelska je državljanka, a njihova djeca rođena su u Izraelu i imaju puno izraelsko državljanstvo.
Prije nego što se udala za Timura, Svetlana je bila u vezi s Antonom Malevskim, vođom organizirane kriminalne skupine Izmaylovskaya, i Mihailom Maniovichem, blagajnikom skupine.
Sin uhićenog Timura Ivanova otišao je u Englesku na studij samo nekoliko dana prije događaja iz veljače 2022., njegova pokćerka živi u Francuskoj, a njegov "razvod" od supruge navodno je bio lažan kako bi ona izbjegla sankcije.
Nürnberger Prozess.... Izguglaj sam.Odlično, prosvjetli me ! Daj mi neka imena političara koji su odgovorni za smrt preko milion ljudi u Vjetnamu, ili skoro milion u Iraku ! Ili recimo one vojnike koji su direkno ubijali žene i djecu u Mi Laju ili one koji su granatama gađali Raku i Mosul gdje su pobili desetine puta više civila nego Isilovaca, ili one koji su kasetnim gađali pijacu u Nišu, ili voz u Grdeličkoj klisuri...i mogao bi ti satima ovako nabrajati !
Ok, ti znaš istoriju pa ćeš nam dati ta imena odgovornih kojima je suđeno, i koliko im je presuđeno!
Izlazi sunce iz Amerike u obliku dalekometnih raketa.The Kiev junta is urgently evacuating military and civilian industrial production from Kharkov.
Stize kralj Putin ustasijooooo!!
Pogledajte prilog 1536620
tvoje misljenje i obrazlozenje je u skladu sa narativima zapadnjackih hurvica. nebrojano puta i od strane eminentnih strucnjaka zapadne hemisfere su tacno i decedirano i ukazivali sta je i CIA i MIa radili ,Janukovič je mislio da više Ukrajinaca podržava Rusiju nego EU, ali to nije bilo tako. Ipak je većina bila za EU, gledano ukupnu populaciju Ukrajine. Ljudi nisu želeli da batale pridruživanje EU, naročito u zapadnom i centralnom delu Ukrajine koji su i geografski i kulturološki bliži EU. Napravio je sukob među svojim narodom tvrdoglavim insistiranjem da Ukrajina prekine veze sa EU.
Danas je to jasnije nego ikad. Da je pametnije odigrao, moguće da se ništa od ovoga danas ne bi desilo.
Plonker, who confirmed, you? Stop polluting this forum with your garbage.Novi potvrđeni gubici
Prekrasno
196734xPlonker, who confirmed, you? Stop polluting this forum with your garbage.
Јуриј Подољак о хапшењу Иванова:
То је то.
The best comment regarding the arrest of Timur Ivanov...
Amazing man. With his arrest he gave so many people a holiday. It’s also surprising because none of his acquaintances said anything good about him in behind-the-scenes conversations. Nobody and nothing. No one. At the front they are rejoicing, as if a large populated area had been taken. But the joy is incomplete, they are waiting for the continuation, and what if...
Најбољи коментар поводом хапшења Тимура Иванова...
Невероватан човек. Својим хапшењем дао је празник толиком броју људи. Такође је изненађујуће јер нико од његових познаника није рекао ништа добро о њему у разговорима иза сцене. Нико и ништа. Нико. На фронту се радују, као да је заузето велико насељено место. Али радост је непотпуна, чекају наставак, а шта ако...
Koliko metara nadmorske visine je taj ceo deo koji su uzeli .. Najvise kote na tom delu moj ti a to je mnogo korisnije za dalje nego bilo šta drugo .. Na dlanu imaju bar 20km pravo desno levo .. Gde li ce krenuti sever ili zapad .. Salim se neće na sever prevelik je klin morat ce da ga izravnaju sto znaci zapad ..Znaju to i Ukri pa da vidimo hoće li uspeti da ih zaustave.. NeceAuuuuuu evo baš išao pogledati kako izgleda taj grad koji je pao
Evo ovako
Za idiote kremljotajkune. Uhapsilo mu mukom stecenu jahticu.![]()
dobro jeOdgovor sam dao ispod, a ti ako ne znaš da čitaš, stvarno ne znam kako da ti pomognem.
i da ne moze biti clanica NATOa,Бесмислица.
Уопште није постојала та понуда, или-или. Нити је РФ сметало хипотетичко ЕУ опредељење. Само су јасно ставили до знања да Украјина не може имати отворене границе и за робу из ЕУ (што је захтев ЕУ) и са Русијом (што је прихваћен захтев Украјине). Једноставно су рекли, што би рекао свако ко држи до минумума својих интереса да се неће дозволити да Украјина постане транзитна зона која треба да бесцарински преплави руско тржиште ЕУ производима, док се руска роба у ЕУ царини. .
Руски приговор је сасвим рационалан, тржишни, банално математички, минималистички и ничим није везан за имагинарни систем вредности или културолошки миље.
Auuuuuu evo baš išao pogledati kako izgleda taj grad koji je pao
Evo ovako
Nürnberger Prozess.... Izguglaj sam.