čitam dolje komentar da francuske snage ne koriste sovjetsko oruđe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čitam dolje komentar da francuske snage ne koriste sovjetsko oruđe.
gauguzi čekaju u niskom startuRuski partizani u Odesi nastavljaju da prave pakao od zivota NATO nacistima i da vrse partizanske napade u dubini neprijateljske pozadine
NATO ce rokati po Rusiji. Roka vec dve godine.Изгледа да би могли приликом могућег опаљивања да се превише пређу у процјени какав би могао да буде одговор, ал` ако су те памети нека опале па испробају.
NAFO prdnuo u cabarNATO ce rokati po Rusiji. Roka vec dve godine.
A jos nije ni stigao na front.
Dosadasnji ubelezeni gubici su jedan reaper dron iznad crnog mora i ozalosceni operater u Arizoni, to mi bila omiljena igracka. Ronio je krokodilske suze.
Ovo nije snimak iz Ukrajine.
Ovo nije snimak iz Ukrajine.
Daj neki snimak pravi, pa da diskutujemo
Odlično rabotaju, zato je usraina za 30% manja i tanja, više od 500.000 pobijenih nacista pa još 700.000 mobilisanih koji su nestali. Pa bravo za amere, rade za RuseNATO ce rokati po Rusiji. Roka vec dve godine.
A jos nije ni stigao na front.
Dosadasnji ubelezeni gubici su jedan reaper dron iznad crnog mora i ozalosceni operater u Arizoni, to mi bila omiljena igracka. Ronio je krokodilske suze.

У Будимпешти ће се задржати само да се мало окрепе и попију мало воде или водке па онда јуриш на Загреб. Знам да те то ужасава, тресу ти се гаће при самој помисли али ти нема помоћи.
Будимпешта и Београд поштеђени.
Da se dokažu gospodarima, jel?ice usraska bojna njihovo cvece mosnjaci i siptarija ti "junacki sinovi" evrope u prvom redu![]()
Ne pratim ja te klikbejt morone.javi se Caku
Ne znam koje si ratove do sada ti ispratio, ali u ratu se gine za sloboduOdlično rabotaju, zato je usraina za 30% manja i tanja, više od 500.000 pobijenih nacista pa još 700.000 mobilisanih koji su nestali. Pa bravo za amere, rade za Ruse
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne pratim ja te klikbejt morone.
To je tvoja specijalnost. Intimna.
Ne znam koje si ratove do sada ti ispratio, ali u ratu se gine za slobodu
Pogotovo kada protivnik ispaljuje toliko granata i raketa na tebe
Jedino ako iskreno mislis da su kalasnjikov i tenk humanitarnog karaktera
mogli ste se nagoditi sa Rusima
Ali hteli ste rat i taj rat bice vasa propast
sa'ce i svi mediji da okrenu plocu, za nedelju dana najkasnijeZasto RAND kmeci da Ukrajina gubi rat ?
Ti kad odvališ nešto, uradiš to onako, gospodski. Živeli bi danas Ukrajinci mirno i gledali u budućnost da im nije bilo Američke(V. Nuland) i Engleske(Boris Džonson) pomoći.Nije Amerima prvi put da pomažu napadnutim državama da se obrane od okupatora, evo poznati primjer:
"Totaling $11.3 billion, or $180 billion in today's currency, the Lend-Lease Act of the United States supplied needed goods to the Soviet Union from 1941 to 1945 in support of what Stalin described to Roosevelt as the “enormous and difficult fight against the common enemy — bloodthirsty Hitlerism.”
Identičnu stvar rade i danas. I zato, bez obzira na sve budalaste Trampoide u američkoj politici, Amerima treba skinuti kapu, duboko se nakloniti i reći "hvala".
Ma i to ce da ode na plate, penzije i poneku vilu za nekog iz vlasti.bilo je reci o tome. Od 61 milijarde dobice 21. Ostalo ide americkoj vojsci za vec isporuceno, kredite i drugu namenu.
Sta ce biti s te 21 milijarde i koliko ce neto otici na ukrajini ne zna se.
Zasto RAND kmeci da Ukrajina gubi rat ?
Svima je na svetu jasno da je USA postala jasan faktor nestabilnosti i donosilac rata, samo neki koji od njih žive moraju i dalje da mantraju suprotno.Ti kad odvališ nešto, uradiš to onako, gospodski. Živeli bi danas Ukrajinci mirno i gledali u budućnost da im nije bilo Američke(V. Nuland) i Engleske(Boris Džonson) pomoći.
U nekom raspletu treceg svetskog gde bi Rusi zauzeli ceo Balkan mi Srbi bi opet najgore prosli.
Evo npr zasto bi Rusi unistili Zagreb, kad im Zagreb donosi Jadran? Logicnije im je da odrze nezavisnost HR a zauzvrat dobijaju baze na Jadranu.