Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Изгледа да би могли приликом могућег опаљивања да се превише пређу у процјени какав би могао да буде одговор, ал` ако су те памети нека опале па испробају.
NATO ce rokati po Rusiji. Roka vec dve godine.

A jos nije ni stigao na front.

Dosadasnji ubelezeni gubici su jedan reaper dron iznad crnog mora i ozalosceni operater u Arizoni, to mi bila omiljena igracka. Ronio je krokodilske suze.

Rusi su dugo oklevali da unistavaju putne pravce za dopremanje zapadne robe JER su glavonje u Moskvi tvrdile da je to bas super jer tako mogu da uniste sto vise zapadnog oruzja.

Da to jeste istina, ali sa malom cakom. Onda im se poceo desavti Belgorod, Kursk pa malo malo Krim, oni silni dronovi. Da ne kazem koliko je to oruzje pre nego sto je unisteno pobilo i Rusa.

Sad da ne bi pojeli GVN kao u tajnosti unistavaju pruge.

Kasno jeeee za sveee

20240422_075154.jpg

NATO ce rokati po Rusiji. Roka vec dve godine.

A jos nije ni stigao na front.

Dosadasnji ubelezeni gubici su jedan reaper dron iznad crnog mora i ozalosceni operater u Arizoni, to mi bila omiljena igracka. Ronio je krokodilske suze.
Odlično rabotaju, zato je usraina za 30% manja i tanja, više od 500.000 pobijenih nacista pa još 700.000 mobilisanih koji su nestali. Pa bravo za amere, rade za Ruse

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

У Будимпешти ће се задржати само да се мало окрепе и попију мало воде или водке па онда јуриш на Загреб. Знам да те то ужасава, тресу ти се гаће при самој помисли али ти нема помоћи.

Будимпешта и Београд поштеђени.

U nekom raspletu treceg svetskog gde bi Rusi zauzeli ceo Balkan mi Srbi bi opet najgore prosli.

Evo npr zasto bi Rusi unistili Zagreb, kad im Zagreb donosi Jadran? Logicnije im je da odrze nezavisnost HR a zauzvrat dobijaju baze na Jadranu. Mi smo dezurni krivci i opet bi bili naveci problem i Rusima. Ni Bosnu nam ne bi dali jer ako nam je daju mi bi terorisali muslimane, a to nije najbolje za Rusiju jer ona ima dosta muslimana.

Kosovo bi nam vratili i to je to.

Makedonija bi otisla BG iz cistog inata da pokazu zapadu kako su isterali sanstefanski plan.

Odlično rabotaju, zato je usraina za 30% manja i tanja, više od 500.000 pobijenih nacista pa još 700.000 mobilisanih koji su nestali. Pa bravo za amere, rade za Ruse

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ne znam koje si ratove do sada ti ispratio, ali u ratu se gine za slobodu

Pogotovo kada protivnik ispaljuje toliko granata i raketa na tebe

Jedino ako iskreno mislis da su kalasnjikov i tenk humanitarnog karaktera

Zasto RAND kmeci da Ukrajina gubi rat ?
sa'ce i svi mediji da okrenu plocu, za nedelju dana najkasnije
od 60 milijardi oko 40 ostaje da se namire troskovi amerike raniji, a onih 20 ako odu za kijev da ih razvuku dobro, ne sve odjednom da skrckaju na vile i bazene po inostranstvu, vec da krpe gace, leto ce brzo, a zima u mraku nije bas ugodna

Nije Amerima prvi put da pomažu napadnutim državama da se obrane od okupatora, evo poznati primjer:

"Totaling $11.3 billion, or $180 billion in today's currency, the Lend-Lease Act of the United States supplied needed goods to the Soviet Union from 1941 to 1945 in support of what Stalin described to Roosevelt as the “enormous and difficult fight against the common enemy — bloodthirsty Hitlerism.”

Identičnu stvar rade i danas. I zato, bez obzira na sve budalaste Trampoide u američkoj politici, Amerima treba skinuti kapu, duboko se nakloniti i reći "hvala".
Ti kad odvališ nešto, uradiš to onako, gospodski. Živeli bi danas Ukrajinci mirno i gledali u budućnost da im nije bilo Američke(V. Nuland) i Engleske(Boris Džonson) pomoći.

Часов Јар.

❗Непријатељ ујутру јавља да је у области Часов Јара и околине пакао за непријатеља.

🔴Рад ВКС, МЛРС и тешке артиљерије је једноставно невероватан. Од јуче су почели снажни напади руске војске на непријатељске положаје, а имамо и наставак. Та недеља ће бити одлучујућа у овом правцу.

Ti kad odvališ nešto, uradiš to onako, gospodski. Živeli bi danas Ukrajinci mirno i gledali u budućnost da im nije bilo Američke(V. Nuland) i Engleske(Boris Džonson) pomoći.
Svima je na svetu jasno da je USA postala jasan faktor nestabilnosti i donosilac rata, samo neki koji od njih žive moraju i dalje da mantraju suprotno.

Bez efekta.

U nekom raspletu treceg svetskog gde bi Rusi zauzeli ceo Balkan mi Srbi bi opet najgore prosli.

Evo npr zasto bi Rusi unistili Zagreb, kad im Zagreb donosi Jadran? Logicnije im je da odrze nezavisnost HR a zauzvrat dobijaju baze na Jadranu.

Где си ти учио геополитику? Ако је Кијев могао остати без Азовског и скоро целог Црног мора, може и Загреб без Јадранског. Ако већ хипотетишеш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back