piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.576
Šta ti ja tu mogu, voli ih u dalje ali imaj mjeru..Истина је болна, разумем вас
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti ja tu mogu, voli ih u dalje ali imaj mjeru..Истина је болна, разумем вас
sta je bre ovo, europljani nece da slusaju diktat iz amerike?
Према писању "Вашингтон поста", званичници ЕУ су одбили да конфискују руску имовину, страхујући да би то могло да наруши међународно право, да поткопа поверење инвеститора у евро и да изазове узвратне мере Русије
https://srbin.info/svet/americki-medij-evropa-se-digla-protiv-sjedinjenih-drzava-zbog-rusije/

Tebi Bog ne može i ne želi pomoći.Рече један Амер, Путин пола часа у детаље говорио о руској историји, а Бајден не зна где је лево а где десно ни како се зове
Нека нам Бог помогне
Ujko, to pise WaPo, evoSrbin.info. Vase pravo da znate sve fejk debilnosti.![]()
Ujko, to pise WaPo, evo
At IMF and World Bank meetings, U.S. pushes allies over ...
23 hours ago — A final decision on proposals to repurpose the Russian assets awaits a June summit meeting of President Biden and other Group of Seven leaders ...
iliti:
'No consensus' in West on seizing Russian assets – WaPo
iliti
The Washington Post: European authorities refuse to seize Russias frozen assets
znaci, svi pisu da wapo pise, ko nema pretplatu na wapo, opet moze da dopdje do informacije. me znam sto vas toliko svrbi taj srbininfo koji samo prenosi vesti?
Cilj je očigledno bio promena vlasti u Kijevu, jer je angažovan suviše mali broj ljudi za nešto drugo. Pretpostavka je bila da će se odbrana raspasti, što se nije desilo. Nakon prvih nekoliko nedelja, kad se podvukla crta, postalo je jasno da prvi cilj nije postignut, pa se prešlo na plan B.Након свега, када имамо низ неспорних информација, мислим да је "пут у Кијев као у сватове" још један мит. Тај правац је имао више циљева и у складу је са њиховом доктрином. Ако није изнудио смену власти (ако је то уопште био циљ) јесте омогућио лакши продор на југ, плус, био је подршка дипломатским напорима који су у Турској дали плода са украјинске стране, али је интервенцијом америчког поштара Џонсона, ствар пропала.
Хоћу рећи, мислим да је та популарна теза врло натегнута и спорна.
Ух ко нам је то бесанTebi Bog ne može i ne želi pomoći.
Jer te onaj drugi zaposeo i ful preuzeo.
Da kačiš 3 gifa u 25 k poruka je slučaj za promatranja.
Nemaš argumenata, rečnik, nego začepiš kopi pejst 3 gifta i vozi Miško.
Imferiorno i infantilno.
Cilj je očigledno bio promena vlasti u Kijevu, jer je angažovan suviše mali broj ljudi za nešto drugo. Pretpostavka je bila da će se odbrana raspasti, što se nije desilo. Nakon prvih nekoliko nedelja, kad se podvukla crta, postalo je jasno da prvi cilj nije postignut, pa se prešlo na plan B.
Ustasu svrbi cim vidi rec srbin.Ujko, to pise WaPo, evo
At IMF and World Bank meetings, U.S. pushes allies over ...
23 hours ago — A final decision on proposals to repurpose the Russian assets awaits a June summit meeting of President Biden and other Group of Seven leaders ...
iliti:
'No consensus' in West on seizing Russian assets – WaPo
iliti
The Washington Post: European authorities refuse to seize Russias frozen assets
znaci, svi pisu da wapo pise, ko nema pretplatu na wapo, opet moze da dodje do informacije. be znam sto vas toliko svrbi taj srbininfo koji samo prenosi vesti?
znaci, ostaje samo amerika, a evropa nece da slusa
Само ти лагано уживај у успешним контра офЕнзивама, имаш моје резумИЈевањеŠta ti ja tu mogu, voli ih u dalje ali imaj mjeru..
ja mislim da ce u junu morati, a sada amerika da ce da probije led, vreme je da se ta zamrznuta imovina LIKVIDIRA, nema logike da ostane zamrznuta doveka, bese oko 300 milijardi ukupnoНису Европљани лопови као Американци и Шошони.
pa eto mu linkova koliko hoce, svi pisu, za sada evropa odbija, pa cemo videti u junu, a cekamo da ameri probiju led vec sada, peskov preti, ali ko njega pita, neka uzvracaju kontramerama, mi ameri otimamo za jadne ukre ruske parice koje ionako odavno vec nisu ruske - drugi put lik nekog svog TZARA na ruske pare, da se zna cije su, ove su zapadne, arivederciUstasu svrbi cim vidi rec srbin.
Jeste pretpostavka, ali mnogo realnija od priče da je upad na severu služio da bi se lakše zauzeo Herson i veza sa Krimom.Уз дужно поштовање, то је само претпоставка.
Знамо и где си то чуоDa znam, ulazite u Kijev do subote, cuo sam to vec
Zapad tako kaze… ali ako ti tako mislis , javi Pentagonumnogo je 1000
Не кажем да нису постојала таква надања, али са оним мизерним снагама је смена власти била немогућа. Мислим да Херсон није био главни циљ, већ НЕ Запорожје,Jeste pretpostavka, ali mnogo realnija od priče da je upad na severu služio da bi se lakše zauzeo Herson i veza sa Krimom.
To je требало пре две године, а не да Путин срамоти Русију и руску војску, да му се дешава пуч, да у сред рата мора да убија Пригожина и Уткина, па да се прави луд, да му нападају Крим и Русију и да нема напретка на фронту.Ja sam za,da se roka dubina rusije i srusi krimski most,onda ide model gaze bombardovanje,vreme je
Nekako su nam drazi od pedofila. Nisi rekao , zbog cega podrzavas tu inicijativu da legalizujete pedofiliju? Imas neke svoje skrivene namere izmedju utovara dve haubice ili?Voliš ti Ruse ali ovo je previše..
Napredak je itekako vidljiv.To je требало пре две године, а не да Путин срамоти Русију и руску војску, да му се дешава пуч, да у сред рата мора да убија Пригожина и Уткина, па да се прави луд, да му нападају Крим и Русију и да нема напретка на фронту.
F16 nazalost nece stici u Ukrajinu.Evo Izrael je pokazao kako se busi s300 u Iranu, sa daljine lagano
Sta mislite, dal Ukrajina treba da primeni isti recept kad stignu f16
Bio je u pravu onaj kako se zove u kongresu opet sam zaboravio ime
Ovo vredi za sve pare koje Kongres daje
cuti, bolje tako, treba argentina posle da trazi pare nazad, da vraca sto je vec kupilaF16 nazalost nece stici u Ukrajinu.
Sa onako malim snagama su jedino to i mogli da urade. Uzeli su šta god su mogli, u drugoj fazi su morali da se povlače iz okoline Harkova i Hersona. Front je stabilizovan tek kad su Rusi izvršili delimičnu mobilizaciju na leto 2022.Не кажем да нису постојала таква надања, али са оним мизерним снагама је смена власти била немогућа. Мислим да Херсон није био главни циљ, већ НЕ Запорожје,