Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.492
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта се по теби десило тај дан?"Da počnu da ovako prete"
Pda, Ukrajina samo što nije krenula na Moskvu, ali pronicljiv Rus 24.2. osujetio plan i krenuo u kontranapad.
![]()
To je diskutabilno, zavisi najvise od simetrije protivnika. Ili asimetrije, ako je razlika bas velika u korist jedne straneRatovi traju godinama,sad drugo je sto si ti hteo da traje 7 dana
Da, pa bila je mobilizacija 300.000.
mnogo je 1000Vlazni snovi, ali nije vlazno da svakoga dana 1000 ukrajinskih vojnika nikada vise nece videti svoje porodice. I nije vlazno da je svakoga dana sve blize potpuno oslobadjanja ukrajine od nacista i ponovna integracija u Rusiju
a i komunizam su osnovaliOsnovali, finansirali i otrglo se kontroli.
Možda dvokrilaca, mlaznih aviona nemaju više nego 100 manje.По Ориксу.
У реалном животу без фантазија и халуцинација имају више авиона него пре две године.
Имају их више него пре, је8е те математика по обичајуMožda dvokrilaca, mlaznih aviona nemaju više nego 100 manje.
Svaki normalan covek zeli da se ovo cudo zavrsi sto pre pa kako god.
A vi sto mislite da Rusija ili neko mzoe pobediti u globalnom nuklearnom sukobu treba da se zamislite pre svega.
Апсурдно је што је што Јеврејин Зеленски то толерише, а са друге стране наводни антифашиста Путин такође толерише своје *****е и прича о некој денацификацији.
ona spada u multilateralne razvojne banke kao i the World Bank, Inter-American Development Bank, Asian Development Bank, the African Development Bank, and the European Bank for Reconstruction and Development.nisu je izbacili ali banka bricsa je uvela sankcije rusiji. To nije neka tajna, tu vijest možeš naći i sam, čak i putin zna za to, banka bricsa je deo međunarodnog ekonomskog tržišta i poštuje međunarodne odluke
Ja sam za,da se roka dubina rusije i srusi krimski most,onda ide model gaze bombardovanje,vreme jeEvo Izrael je pokazao kako se busi s300 u Iranu, sa daljine lagano
Sta mislite, dal Ukrajina treba da primeni isti recept kad stignu f16
Bio je u pravu onaj kako se zove u kongresu opet sam zaboravio ime
Ovo vredi za sve pare koje Kongres daje
Pa pokušali su, krenuli su na Kijev kao u svatove. Očigledno da je obaveštajna služba "naviše" prosleđivala poželjne, a ne realne informacije. U slučaju Krima su odradili brz i efikasan posao, ovde su se za... ali.
lavrov je reko da su jevreji nacisti
Ne znam dal imaju rakete za most, pokusavali su previse je tvrd taj most, mora necim vecim da se opici. Dok to ne stigne, ako stigne, inace nema svrhe da pricamo u prazno.Ja sam za,da se roka dubina rusije i srusi krimski most,onda ide model gaze bombardovanje,vreme je
Voliš ti Ruse ali ovo je previše..Имају их више него пре, је8е те математика по обичају