Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na telegramu javilo da je uništen ukrajinski S-400 na Krimu :hahaha: :rotf:

ATACMS-BASE-2.jpg
Skrinsot iz red alert 🤣🤣🤣🤣

Kada uzmu Očeretino to znači da je pukla ukroustaška linija i nastaje breša. Nadam se da će ovoga puta to Rusi iskoristiti.
Na telegramu javilo da je uništen ukrajinski S-400 na Krimu :hahaha: :rotf:

ATACMS-BASE-2.jpg
Ti si imao primedbe da je tobož nekakva ruska laž i propaganda ja sam ti dao video i fotke , molim lepo . Ponašaš se kao klinja to što postavljaš je bilo je bilo pre nekoliko dana a posle toga je uništeno nekoliko migova i s300-tki na ukrajinskoj strani odrasti.

Aha, znači nisi tražio dokaz nego si se samo poželio budalizirati, kao što i napraviš svaki put kada dobiješ po repiću.
O boze ima li te....gdje je u tvom "dokazu", crvena linija povezana sa upotrebom nuklearnog oružja sa ruske strane, a na sta se pozvao Dobro Situirani, a na sta si se ti, debil nad debilima zakačio...o boze daj mi snage....

O boze ima li te....gdje je u tvom "dokazu", crvena linija povezana sa upotrebom nuklearnog oružja sa ruske strane, a na sta se pozvao Dobro Situirani, a na sta si se ti, debil nad debilima zakačio...o boze daj mi snage....
A šta znači "crvena linija"?
Onako, samo kažeš, i to je to? :lol:

I onda se pitaš zašto nisi imao sreće u životu pa radiš kao čuvar tvorničkog kruga. E pa da te utješim, nema to veze sa srećom

A šta tek reći za patriote koje su Rusi sve pomlatili.

Ама, официри и особље НАТО земаља користе гужву па успевају да ту и тамо нанесу неку штету. Све док се не скину ркуавице, а после ове изгласане помоћи близу смо томе.

Онда ће да настане тарапана па ће да горе НАТО инсталације на све стране, а посебно оне које су инсталиране након '97.

Pa objasni nama neukima, šta znači "crvena linija"?
Ako prijeđeš, naljutimo se? Ili?
Msm, siroti rusčići imaju ozbiljnu povijest "crvenih linija"

Pogledajte prilog 1534434
Čitava lepeza postoji...od najblaže opcije, rokacemo vas po Ukrajini i bićete nam prioritet i glavna meta, preko rokacemo vas na vašoj teritoriji konvencionalnim oružjem, do sprzicemo vas nuklearkama, i od Vase zemlje napraviti staklo...

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov danas je rekao da će američka pomoć "dodatno uništiti" Ukrajinu.
:hahaha:
Men se čini da će dodatno uništiti Rusiju.
Kako, nenadjebivi glupko...pokušaj povezati - vise oružja Ukrajini - vise lansiranja krstarećih, kinzala, iskandera, dronova, kliznih bombi svih veličina itd, itd....Mozes li savladati elementarnu logiku, pobogu Gumi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back