Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.303
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, naravno sami su sebe napali..И руска ахресија на Украјину је измишљотина.
Koje naciste?Daj ovde mapu drzava koje podrzavaju naciste ? Da vidimo o kojem "celom svetu" pricamo !!!
Nisu oni nama prijatelji ili neprijatelji bilo je sanse da se bombardovanje izbegne ali prdsednik kombinacija Putina i Musolinija je mislio da je najpametniji i nije se uplasio kako je sam rekao 2-3 dana bombardovanja., izjava M. Milutinovica.Nije to bilo zbog njegove nego zbog zapadne politike.Eto,njega više nema ali su nam Švabe i ostatak ekipe iz EU otvoreni neprijatelji.Znači,do njih je.
Ni manje ni više nisu ravnopravni gledajući vojne efektivne.Poenta moje poruke da oni jesu manje više ravnopravan protivnik Rusima a kako dolaze do oružja,municije,opreme,finansijskih sredstava,obaveštajnih podataka sasvim je drugi par cipela.
Gradovi jedne međunarodno priznate države..Koji su to tuđi gradovi koje su Rusi osvojili?
Rusija ima svega višestruko više od Ukrajinaca..Nema "preseravanja", svašta ste nas ubeđivali ovde:
- navodno im polupaste 10.000 tenkova, vizuelno potvrđenih,
- onda ste se hvalili punim brodovima Bredlija,
- pokazivali nam slike kako traktori odvlače rusku tehniku,
- svaki gubitak ste pokrivali zarobljenim suparničkim vozilom
- još uvek nas ubeđujete kako je Rusija izgubila 90% vojske i tehnike
Kako je nakon svega toga Rusija u ofanzivi po celom frontu, a Zelenski vrišti kako će izgubiti?
Možeš lagati neko vreme, ali sve dođe na naplatu.
Kad ste sirotinja.Cijeli slobodni svijet podržava Ukrajinu i njenu cjelovitost.
Ukrajinske vojne efektive sa svom pomoći koju dobija je ništa prema onom šta ima Rusija.
Počni od broja aviona, artiljerije, tenkova....svega
A foto of the impact of the latest Ukrainian strike on that AB in Crimea appeared - it is said a s400 battery was taken out (1 radar and 3 to 4 launchers) - and perhaps another 2 s300 launchers.
The strike was carried out by two MGM-140 ATACMS tactical ballistic missiles.
![]()
Krim zaobisao hladni talas zahvaljujuci Ukrajini.
Navedi ih.Da učimo istoriju malo.Gradovi jedne međunarodno priznate države..
O ovakvima sam govorio ovde:Treba da vidis da nadjes neku babu da ti skine crnu magiju
Takvi obicno vrse projekciju na druge,
Nisu ravnoprane ali daleko manja razlika nego izmedju Amerike i Srbije.U čemu su to Rusija i Ukrajina ravnopravni?
Daj prosvijetliti nas treba..
Prokleti nato ODBRAMBENI ssavez.Danas je 25 godina od ubistva male Milice Rakic kasetnim bombama Nato pakta.
https://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/o...rti-milice-rakic-u-nato-agresiji_1533093.html
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković položio je danas cveće na grob trogodišnje Milice Rakić povodom 25 godina od njenog stradanja u NATO bombardovanju Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine i istakao da je vrhunac zločina zločin prema deci.
![]()
Rusi nemaju helikopterske haubice.Cijeli slobodni svijet podržava Ukrajinu i njenu cjelovitost.
Ukrajinske vojne efektive sa svom pomoći koju dobija je ništa prema onom šta ima Rusija.
Počni od broja aviona, artiljerije, tenkova....svega
Глава Еврокомиссии: Военные бюджеты ЕС выросли на 20 процентов с начала украинского конфликта
Дошла демократија, западне вредности и слободеDa, naravno sami su sebe napali..
.Druga je stvar šta su Rusi traljavo ušli u rat koji se otegao sa predviđenih nekoliko dana na tri godine..
А ко је то од Руса икад рекао колико је дана предвиђено?Ni manje ni više nisu ravnopravni gledajući vojne efektivne.
Druga je stvar šta su Rusi traljavo ušli u rat koji se otegao sa predviđenih nekoliko dana na tri godine..
I opet mi nisi odgovorio.Hoćeš li i dalje da sipaš zapadnu propagandu ili da naučiš nešto novo i da se ne brukaš ovde?
I to lazes kao i sve ostalo FILOSOFE sa 3 dotorataDa, spavao sam, kao vojnik JNA, u kasarni "Petrova gora" u Karlovcu, tamo sam bio na kursu za desetara, a kao vodnik-stažista sam odslužio vojni rok u trajanju od 1 godine u kasarni Prečko u Zagrebu ...
TripujesO ovakvima sam govorio ovde:
U kakve to ti hotele iseš? Neko te zahebao da je to hotel.Inace nikad nisi spavao na krevetu na sprat u hotelu/hostelu Nisi cuo za manjak prostora..![]()