- Poruka
- 34.722
Пут за Часов Јар
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Угледали се Руси на слободарски запад.Gradovi jedne međunarodno priznate države..
Lukasenko, Predsednik Belorusije dao je izjavu kod Solovljeva oko te cuvene izjave o trodnevnom ratu i to je publikovano javno i mozes slobodno da odgledas taj intervjuА ко је то од Руса икад рекао колико је дана предвиђено?
A ova sramota oko Kosova u savetu Evrope, do koga je?Nisu oni nama prijatelji ili neprijatelji bilo je sanse da se bombardovanje izbegne ali prdsednik kombinacija Putina i Musolinija je mislio da je najpametniji i nije se uplasio kako je sam rekao 2-3 dana bombardovanja., izjava M. Milutinovica.
U kakve to ti hotele iseš? Neko te zahebao da je to hotel.
Pogledajte prilog 1532717
Znaci tebi ne smeta 1999aУгледали се Руси на слободарски запад.
Демократија, вредности, слободе ...
Зашто ти то сад смета а 1999 сте свршавали од среће?
Сад га фафајте и кмечите
Прц
Znaci tebi ne smeta 1999a
Ja sam tebi već jednom napomenuo da je u pitanju strani, zapadni sajt.Kad budeš spreman da naučiš nešto novo, javi se. Da ti otvori oči, da se ne sramotiš ovde.Knjigu u ruke, a ne kremljobotske propagandne bajke![]()
То "за три дана" је измишљотина запада да популација како у Украјини тако и у ЕУ лакше поднесе пораз, у смислу "џаба им што су заузели то и то кад је трајало дуже од три дана!"Lukasenko, Predsednik Belorusije dao je izjavu kod Solovljeva oko te cuvene izjave o trodnevnom ratu i to je publikovano javno i mozes slobodno da odgledas taj intervju
Izjavio je da su mu pred pocetak rata na sastancima koje je imao sa Putinom, Lavrovim, Sojguom, Medvedevom i Gerasimovim, rekli da ce Ukrajina kapitulirati za 3 dana
On je svedok toga da su oni to rekli
Jedino sto ga Solovljev nije pitao, ko je tacno od pomenutih rekao te reci
Ja tipujem da nije Gerasimov, to je iskusan general koji sigurno ne daje nikakve glupe izjave narocito ne takve.
Zato izbor pada na politicare, a negde mi je Medvedev najlogicniji izbor da tako prica, uzevsi u obzir koje kolicine gluposti izbacuje svake nedelje
Sacekacemo jedno 50 godina, kada transkripti drzavnih sednica postanu javni, tada ce da znamo zasigurno ko je to rekao od njih, ako se nijedan ne bude ranije biografski osvrtao kako je doslo rata.
Наравно да смета, то је ратни злочин.Znaci tebi ne smeta 1999a
I ovde sve puno snijega.....e neuka SrbijoJel' ne vidiš sneg do guzice oko zgrade?
И Бугојански ПретисTo je to: bezbednost Ukrajine će garantovati Letonija.
Letonija će naoružavati Oružane snage Ukrajine i svake godine izdvajati čak 0,25% letonskog BDP-a za pomoć Kijevu.
To su 90ih mislili Ameri i ostatak NATO pasa kada je pao berlinski zid. Pričalo se o kraju istorije, završena stvar, a evo sada zapadna ološ gine po hotelima sa 1-2 zvezdice, upravo od RusaNaravno da ne smeta, sve sto pravda Ruse je odlicno. I presedan Kosova je odlican, ionako znaju da je isto davno zavrsena prica sto opet ne smeta da mantraju Dogodine u Prizrenu i slicne postapalice.
To su 90ih mislili Ameri i ostatak NATO pasa kada je pao berlinski zid. Pričalo se o kraju istorije, završena stvar, a evo sada zapadna ološ gine po hotelima sa 1-2 zvezdice, upravo od Rusa
Čuj završena stvar![]()
![]()
Nisi cuo? Pa to ti je sad novi trend. Iskoriscavanje kapaciteta i tako to.Зеленски, зашто сте тамо поставили кревете на спрат?
Šta si ti, kornjača sa Galapagosa?Lukasenko, Predsednik Belorusije dao je izjavu kod Solovljeva oko te cuvene izjave o trodnevnom ratu i to je publikovano javno i mozes slobodno da odgledas taj intervju
Izjavio je da su mu pred pocetak rata na sastancima koje je imao sa Putinom, Lavrovim, Sojguom, Medvedevom i Gerasimovim, rekli da ce Ukrajina kapitulirati za 3 dana
On je svedok toga da su oni to rekli
Jedino sto ga Solovljev nije pitao, ko je tacno od pomenutih rekao te reci
Ja tipujem da nije Gerasimov, to je iskusan general koji sigurno ne daje nikakve glupe izjave narocito ne takve.
Zato izbor pada na politicare, a negde mi je Medvedev najlogicniji izbor da tako prica, uzevsi u obzir koje kolicine gluposti izbacuje svake nedelje
Sacekacemo jedno 50 godina, kada transkripti drzavnih sednica postanu javni, tada ce da znamo zasigurno ko je to rekao od njih, ako se nijedan ne bude ranije biografski osvrtao kako je doslo rata.
Momci nesmetano gnoje i rikavaju po UkrajiniFebo?
Красногоровка - Наше трупе, уз подршку тенкова, напале су подручје ватросталног постројења. Момци су успели да се несметано крећу из јужног правца ка производним просторијама погона.
Pa to i cijelo vrijeme govorim, Rusija je ovaj rat izgubila čim ga je pokrenula, samo pokretanje ovog rata je poraz u svakom smislu za Rusiju, a posljedice će osjećati desetljećima![]()