Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нешто се спрема у украјинским снагама.
3. јуришна бригада (АЗОВ) је одбила да оде у Часов Јар – 67. мех бригада (такође позната као „јединица крајње десног сектора“) одбила је наређење и напустила Часов Јар и биће распуштена – исто као и 25. ваздушно-јуришна бригада након масовна предаја.

Bredliji jure drumovima Ukrajine

GLKGy6DWwAA3Aui
A za njima Dabar na dronu. :D

⚡️Fire Breaks Out at US Ammunition Factory — President Biden's Hometown

The US Army factory in Scranton, Pennsylvania that specializes in artillery ammunition caught fire on Monday afternoon, according to local media reports and eyewitnesses.

The Scranton Army Munitions Plant has produced artillery shells for Ukraine — started spewing black smoke, emergency services were summoned to deal with what was described as a “structure fire.”

Sta kazu nafopedofili, milioni granata godisnje? :hahaha:

Americki partizani spalili fabriku granata do temelja. Fabrika je trebala da proizvodi najveci deo planiranih granata kako bi se ppopunile zalihe i snabdeli saveznici

NAFO prdnuo u cabar

Prilozi

• IMG_3918.jpeg
    IMG_3918.jpeg
    51,9 KB · Pregleda: 10
Niti nisam sumnjao da je kremljobotima neki opskurni lik kao što je "baba vanga" sasvim relevantan izvor informacija 🤣🤣🤣🤣🤣
pa zasto pola eu i generali natoa kukaju ako padne ukrajina rusi ce da nastave da nadiru, i zasto onda uzbunjuju svoje stanovnistvo da se spremi za velikacki rat sa rusima? mene u americi bas zabole mi cemo samo da izadjemo iz natoa, cak i borelju je jasno, to vi u eu vidite da li je vangla promasila da cete da se pretvorite u pustinju:per:
uostalom vidi link, ako znas english: “Niko neće moći da zaustavi Rusiju”, piše tabloid Dejli mejl.

znaci moze biti da ce vas ruje anihilirati , znas i sam da imaju najvise nukl. bojevih glava, sila broj 1 u svetu i po hipersonicnim od skora, mi ameri tek testiramo ta oruzja... pa mi i izraelu oladismo sad usijane glave, ne napadaj ih, necemo da ucestvujemo, a sta nas briga da zveknemo mule, bas bi nam super seo taj rat kao onda protiv iraka

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back