Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma znao sam da je kurur zuta stampa, al' bas toliko da lazu?
Питао га украјински новинар, националиста, за кога је, Русију или Украјину? Пази питања, као Господу некад. Он 'ладно рече, за Свету Рус (која је и Украјина и Русија и Белорусија, панруско отечество)!

Са оперзом те ствари читати, људи додају, одузимају, измишљају.

Питао га украјински новинар, националиста, за кога је, Русију или Украјину? Пази питања, као Господу некад. Он 'ладно рече, за Свету Рус (која је и Украјина и Русија и Белорусија, панруско отечество)!

panrusija je poznata odavno, pusto to, nego ono sto si ti naveo me zanima, za ovo kazem da je izmisljotina:
"завадити Украјину и Русију" - kako ja to ne mogu da nadjem, da nisi sanjao?
pa ti izmisljas, nemoguce kurir, evo reci jel odavde

pa ti izmisljas, nemoguce kurir, evo reci jel odavde
Не разумеш ти мене. Човек је предвидео рат, именовао кривце (запад) и предвидео њихов (западни) пораз, а победу уједињеног руског народа. Немој од мене очекивати да сада тражим клипове и овде их постављам.

То што си поставио је нешто сасвим друго и нема никакве везе са оном што ја пишем.

То се тиче, ако се добро сећам, рата у Сирији који ће етапно ескалирати у светски.

Не разумеш ти мене. Човек је предвидео рат, именовао кривце (запад) и предвидео њихов (западни) пораз, а победу уједињеног руског народа. Немој од мене очекивати да сада тражим клипове и овде их постављам.
to je nacuo od mnogih pre njega pa je sklopio pricu, mozaik... ziveo do 2012, pa znali smo tada i vise svi mi, ja sam to jos 2000 mogao da ti kazem sto je on prorokovao kao fol, svima je sve bilo jasno, jos za njegovog zivota cacnuo je zapad meki trbuh rusije, geostrateski receno
ti si ga pomenuo, moras da znas odakle si naucio to, a ja sam postavio sta ima, sta sam sam nasao
ja to sve volim da istrazujem, ali masa je plagijata od ranijih, samo se nadovezuju starci

VIDELI SMO, SADA JE 2024, RAT TRAJE OD 2022 "завадити Украјину и Русију" - kako ja to ne mogu da nadjem, da nisi sanjao?
https://www.kurir.rs/planeta/167201...pasce-mnogo-krvi-treci-svetski-je-veoma-blizu
Rekao sam mu da je zabeleženo da je starac rekao da će "godinu dana posle moje smrti početi veliki potresi, počeće rat, počeće glad.

"On je umro 20. decembra 2012. godine. To će trajati dve godine, rekao je on, od 2014. do 2016. i završiće se velikim ratom.

Njega su pitali da li će biti rata. On je rekao, da biće, posle moje smrti, nakon godinu dana će početi.

-A kako će početi? Tako što će Amerika napasti Rusiju?- Ne, kaže on.- Tako što će Rusija napasti Ameriku?- Ne!- Pa kako onda?On je govorio da će u jednoj zemlji koja je manja od Rusije nastati veoma veliki i ozbiljan sukob, biće veoma veliki rat, biće veoma, veoma mnogo krvi. To će trajati dve godine, nakon čega će biti ruski car. To su njegove poslednje reči...
Pa lepo je rekla baba Vanga

"Niko ne može da zaustavi Rusiju. Sve će se otopiti, kao led, samo će jedno ostati netaknuto – Vladimirova slava, slava Rusije", rekla je, navodno, Baba Vanga a prenosi BirmingemLajv. "Sve će ona ukloniti s puta i ne samo da će opstati, već će postati i gospodar sveta", dodala je vidovnjakinja.

Nije rekla Volodomirova slava i slava Ukrajine. Nego Vladimira i Rusije.

to je nacuo od mnogih pre njega pa je sklopio pricu, mozaik
ti si ga pomenuo, moras da znas odakle si naucio to, a ja sam postavio sta ima, sta sam sam nasao
Човече драги, ти нашао па поставио. Ја то пратим дуго, дуго и извор мога знања није један видео. Поставим ти некад када и ако ми не буде смор и ако се уверим да си верујући, а чини ми се да ниси.

Poslednja izmena:
Ekatarina je šesta potvrđena Amazonka stradala u borbama za Časov Jar
Puno ih je više

GLJaRV9W0AA8ruX

Човече драги, ти нашао па поставио. Ја то пратим дуго, дуго и извор мога знања није један видео. Поставим ти некад када и ако ми не муде смор и ако се уверим да си верујући, а чини ми се да ниси.
ma ja sam cak ovaj video gledao ranije, sad se secam
ok, svaka tebi cast, ali ja sam izbrojao sitno ovim francuzima sad, legionarima
pratim ja garant vise od tebe, pazi da ne zastranis, ima tu masa poturanja, naknadne pameti

A Nostradamus, šta je on rekao? Nemoj Nostradamusa da mi zanemaruješ :hahaha::hahaha::hahaha:

"Niko ne može da zaustavi Rusiju. Sve će se otopiti, kao led, samo će jedno ostati netaknuto – Vladimirova slava, slava Rusije", rekla je, navodno, Baba Vanga a prenosi BirmingemLajv. "Sve će ona ukloniti s puta i ne samo da će opstati, već će postati i gospodar sveta", dodala je vidovnjakinja.

Eeee, baba Vangu sam zaboravio, i onog vašeg, kako ono beše, Tarabića, je li, šta je on pretskazao? :hahaha::hahaha::hahaha:

Sad će forumska ustašija da ti objasni kako je artiljerija nebitna (od kad je nemaju) i kako su fpv dronovi novo wunderwaffe (jer su im jedino oni preostali)
У коначници зависи који тип; оне литванске?естонске? су МНОГО НАПРЕДНИЈЕ него руске. Дапаче, треба узети у избор и гранате - естонске и чешке су учинковитије него било шта што долази са истока.
А ту се мало пита и Ф16.

ma jasno mi je, ali ako verujes njoj da znas da ce taj vladimir morati da te unisti - evropa vidis da ide u rat sa njim ostace pustinja, morace da je unisti!
PA JA PRETIM kako bi se to izbeglo, samo termonuklearnim mozes od evrope da napravis pustinju

https://serbiantimes.info/putin-ce-...edvidela-da-ce-slava-rusije-ostati-netaknuta/
Baba Vanga, poznata kao “Nostradamus sa Balkana”, je još 1979. godine navodno predskazala da će Rusija biti “gospodar sveta”, nakon što Evropa postane “pustinja”.

Vanga, koja je umrla 1996. godine u 85 godini, rekla je navodno i sledeće: “Niko neće moći da zaustavi Rusiju”, piše tabloid Dejli mejl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back